laispodias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2015
- Κριτικές
- 4
- Like
- 172
- Πόντοι
- 286
να να εδω τοχω αλλα δε θα το πω ...θα ειμαι σοβαρη
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
να να εδω τοχω αλλα δε θα το πω ...θα ειμαι σοβαρη
ξερω παιδι μου ξερω.....αλλα μηπως ειναι ωρα να υπαγετε στην εργασιαν σας ...για μην σας βαλει κανενα υπακτικο στον καφε σας η γαμευσιμη διευθυντρια?![]()
Θα σας έλεγα τι θα βάλει στον καφέ, αλλά δεν είναι υπό του παρόντος νήματος...ξερω παιδι μου ξερω.....αλλα μηπως ειναι ωρα να υπαγετε στην εργασιαν σας ...για μην σας βαλει κανενα υπακτικο στον καφε σας η γαμευσιμη διευθυντρια?![]()
Γιατί καλέ, την ξέρω κι από κοντά για να της το πω; Απλά είναι μια όμορφη γυναίκα, θηλυκή, και καυλιάρα, για τα δικά μου γούστα πάντα. Φήμες λένε ότι είναι και τεκνατζού...
Στο καλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!καλη συνεχεια παιδιακια
υπάγω![]()
Η διευθύντρια αυτή υπάγει με 83χρονους;;;
http://[URL unfurl="true"]www.allsmileys.com/files/sweetim-communicate/6271.gif[/img[/URL]]
[/quote]
να ντυθειτε αγιοβασιλης κυριε.....ετσι εκανε κι ο σπιλερακος και την καθισε στα γονατα του...εσεις μπορει να την καταφερετε να καθισει λιγο πιο αναπαυτικα
Μ΄ εσάς δεν χρειάζεται φάκελος.
Αρκεί να τον απλώσετε από Αθήνα με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη!![]()
![]()
![]()
να ντυθειτε αγιοβασιλης κυριε.....ετσι εκανε κι ο σπιλερακος και την καθισε στα γονατα του...εσεις μπορει να την καταφερετε να καθισει λιγο πιο αναπαυτικα
Υπάγω κι εγώ!
Καλημέρα σας!![]()
Εύχομαι και βιοσπορισμόνΥπάγω και εγώ προς βιοπορισμόν.![]()
Καλημέρα και ευχαριστουμε για τις ευχές που θ' αρχίσουν σε λίγο.