Spiler
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.837
- Πόντοι
- 4.895
Παρακαλώ αγαπητέ, φροντίζω για την ηθική σας ανάταση!Ευχαριστώ που με ενθυμήστε παντα!
Παρακαλώ αγαπητέ, φροντίζω για την ηθική σας ανάταση!Ευχαριστώ που με ενθυμήστε παντα!
Κοιτάξτε, κύριε!
Επειδή είσθε νέος στο νήμα μας, οφείλω να σας γνωρίσω ότι λέξεις όπως < λαός, μάζες, πόπολο > και άλλες παρόμοιες είναι απαγορευμένες.
Είμεθα νήμα των σνομπ και των ελιτιστών και παρόμοιες λέξεις μας προξενούν ναυτία.
![]()
Παρακαλώ αγαπητέ, φροντίζω για την ηθική σας ανάταση!![]()
Χαίρομαι, μιας και η εν λόγω κορασίς είναι από τις αγαπημένες μου.Ωραία! Το θέμα ετέθη υπό τας ορθάς διαστάσεις του!![]()
![]()
![]()
Και της Μαγδαληνής επίσης; (φωτό)Εγώ λάτρης των ωραίων κορασίδων, ανεξαιρέτως ηλικίας...
![]()
Εννοείται! Από τις πολύ αγαπημένες μου γυναίκες, που θα ήθελα κάποια στιγμή, αν αυτό είναι δυνατόν, να γνωρίσω και από κοντά.Και της Μαγδαληνής επίσης; (φωτό)
Ξερετε ποιου Αγίου είναι σήμερα?Ετσι για να είμαστε προετοιμασμένοι...Οπου να'ναι αρχίζουν τα χρονια πολλά...
Κάποια πράγματα ας μείνουν ώς έχουν! Από κοντά θα υπάρξει απογοήτευση. Από το γυαλί μια χαρά είναι! Από τις αγαπημένες μου επίσης!Εννοείται! Από τις πολύ αγαπημένες μου γυναίκες, που θα ήθελα κάποια στιγμή, αν αυτό είναι δυνατόν, να γνωρίσω και από κοντά.
Αλήθεια ξέρετε;
μπορω να εκφραστω ελευθερα?μπα...καλιτερα να μου δωσει την αδεια ο νηματοθετης
μπορω να εκφραστω ελευθερα?μπα...καλιτερα να μου δωσει την αδεια ο νηματοθετης
Νικολα![]()
Καλημέρα!Καλημέρα ρεμάλιαααααααα
Ήρθα![]()
Καλημέρα ρεμάλιαααααααα
Ήρθα![]()
Θυμαστε που ο νηνατοθετης πέρυσι το καλοκαιρι πηγε διακοπες και οταν γυρισε ανακοίνωσε οτι μετα απο ώριμη σκεψη αποφασισε την αποχωρηση του απο το φορουμ;![]()
Καλημέρα ρεμάλιαααααααα
Ήρθα![]()