raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 23.058
- Πόντοι
- 5.006
θα δωκω τοπο στην οργη επειδή είναι γιορταρες μερες και επειδή η τρυπα σου εχει αραχνιασει και σε κατανοωεγώ φταίω ?εσύ είσαι μελατο
θα δωκω τοπο στην οργη επειδή είναι γιορταρες μερες και επειδή η τρυπα σου εχει αραχνιασει και σε κατανοωεγώ φταίω ?εσύ είσαι μελατο
χρόνια πολλά με υγείαχρόνια πολλά :-*
εγώ για το καλό σου τα λεω νσ μην έχεις ματαιες ελπιδεςθα δωκω τοπο στην οργη επειδή είναι γιορταρες μερες και επειδή η τρυπα σου εχει αραχνιασει και σε κατανοω
δεν θα κανουμε μαζι πρωτοχρονια? :SΠρωτοχρονιά μάλλον. Θα υπάρξει επίσημη ανακοίνωση
εγώ για το καλό σου τα λεω νσ μην έχεις ματαιες ελπιδες
αχαχαχαχαχαχαχαχ αχαχαχαχ αχαχαχαχ αχαχαχαχ αχαχαχαχ αχαχαχαχΑπορω γιατι αντιστεκεσαι, ετσι κι αλλιως δε θα νιωσεις και τιποτα, καινουρια εμπειρια. Οπως θα ελεγε και ο γεροντας, δε θα καταλαβαινεις οτι κανεις σεξ αλλα θα κανεις.
κατι τετοια της λετε οι ντιντηδες εδώ μεσα και την βγαλατε από την κουζινα που είναι η θεση της... :SΑπορω γιατι αντιστεκεσαι, ετσι κι αλλιως δε θα νιωσεις και τιποτα, καινουρια εμπειρια. Οπως θα ελεγε και ο γεροντας, δε θα καταλαβαινεις οτι κανεις σεξ αλλα θα κανεις.
δεν θα κανουμε μαζι πρωτοχρονια? :S
κατι τετοια της λετε οι ντιντηδες εδώ μεσα και την βγαλατε από την κουζινα που είναι η θεση της... :S
που πηγαν οι παστρικιες?
κοιτα να σου σηκωθεί κ μετά πες μας τις ονειρωξει σου
Εσένα έγινε το θαύμα των Χριστουγέννων και τα κατάφερες ή έξακολουθείς να είσαι μελάτος?
εγώ φταίω ?εσύ είσαι μελατο
Απορω γιατι αντιστεκεσαι, ετσι κι αλλιως δε θα νιωσεις και τιποτα, καινουρια εμπειρια. Οπως θα ελεγε και ο γεροντας, δε θα καταλαβαινεις οτι κανεις σεξ αλλα θα κανεις.
Καλησπέρα σας κ. Στεφανία και χρόνια πολλά για την ονομαστική σας εορτή.
Δράττομαι της ευκαιρίας για να σας ρωτήσω ανα μπορείτε να με βοηθήσετε σε ένα προβληματάκι που έχει προκύψει.
Παρακαλώ, κύριε.
Σας ακούω.
Υ.Γ. Υπόψιν ότι μου ευχηθήκατε και το πρωί!
Μέλος του νήματός μας, μου ζήτησε να του "τρίψω στα μούτρα" αποδείξεις, για τό ότι έχω συνευρεθεί με συγκεκριμμένη εκδιδόμενη. Επειδή έχω όμως το κακό συνήθειο να πετάω τα χρησιμοποιημένα προφυλακτικά, το πέταξα και αυτό, και έτσι δεν υπάρχει η δυνατότητα να πάρουμε δείγμα DNA από τα κολπικά υγρά που προφανώς θα είχαν μείνει επάνω του, και να τα συγκρίνουμε με δείγμα DNA από την εκδιδομένη, ούτως ώστε να υπάρξει ταυτοποίηση.
Ούτως λοιπόν θα ήθελα να σας ρωτήσω, μήπως έχετε κρατήσει κάνα χρησιμοποιημένο προφυλακτικό από την επαφή σας με την συγκεκριμμένη (αν βέβαια έχετε συνευρεθεί μαζί της) για να μου το δανείσετε.
Υ.Γ Είδατε; Παραλίγο να το ξέχναγα.... Χρόνια πολλά για την ονομαστική σας εορτή.
Σας υποσχομαι δε ότι θα σας το επιστρέψω σχεδόν άθικτο.