Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 41 άτομα (1 μέλη και 40 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.052
Πόντοι
5.506
εγώ για το καλό σου τα λεω νσ μην έχεις ματαιες ελπιδες

Απορω γιατι αντιστεκεσαι, ετσι κι αλλιως δε θα νιωσεις και τιποτα, καινουρια εμπειρια. Οπως θα ελεγε και ο γεροντας,  δε θα καταλαβαινεις οτι κανεις σεξ αλλα θα κανεις.  :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Απορω γιατι αντιστεκεσαι, ετσι κι αλλιως δε θα νιωσεις και τιποτα, καινουρια εμπειρια. Οπως θα ελεγε και ο γεροντας,  δε θα καταλαβαινεις οτι κανεις σεξ αλλα θα κανεις.  :grin:
αχαχαχαχαχαχαχαχ αχαχαχαχ αχαχαχαχ αχαχαχαχ αχαχαχαχ αχαχαχαχ

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.058
Πόντοι
5.006
Απορω γιατι αντιστεκεσαι, ετσι κι αλλιως δε θα νιωσεις και τιποτα, καινουρια εμπειρια. Οπως θα ελεγε και ο γεροντας,  δε θα καταλαβαινεις οτι κανεις σεξ αλλα θα κανεις.  :grin:
κατι τετοια της λετε οι ντιντηδες εδώ  μεσα και την βγαλατε από την κουζινα που είναι η θεση της... :S

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.052
Πόντοι
5.506

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    18 KB · Εμφανίσεις: 20

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.865
Πόντοι
2.606
που πηγαν οι παστρικιες?  :2on1:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
90 - 93 το πουλέν μου!  :rockon: :rockon: :rockon:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467

Καλησπέρα σας κ. Στεφανία και χρόνια πολλά για την ονομαστική σας εορτή.  :)

Δράττομαι της ευκαιρίας για να σας ρωτήσω ανα μπορείτε να με βοηθήσετε σε ένα προβληματάκι που έχει προκύψει.  :)

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Καλησπέρα σας κ. Στεφανία και χρόνια πολλά για την ονομαστική σας εορτή.  :)

Δράττομαι της ευκαιρίας για να σας ρωτήσω ανα μπορείτε να με βοηθήσετε σε ένα προβληματάκι που έχει προκύψει.  :)

Παρακαλώ, κύριε.
Σας ακούω.
Υ.Γ. Υπόψιν ότι μου ευχηθήκατε και το πρωί!  :)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
Παρακαλώ, κύριε.
Σας ακούω.
Υ.Γ. Υπόψιν ότι μου ευχηθήκατε και το πρωί!  :)

Μέλος του νήματός μας, μου ζήτησε να του "τρίψω στα μούτρα" αποδείξεις, για τό ότι έχω συνευρεθεί με συγκεκριμμένη εκδιδόμενη. Επειδή έχω όμως το κακό συνήθειο να πετάω τα χρησιμοποιημένα προφυλακτικά, το πέταξα και αυτό, και έτσι δεν υπάρχει η δυνατότητα να πάρουμε δείγμα DNA από τα κολπικά υγρά που προφανώς θα είχαν μείνει επάνω του, και να τα συγκρίνουμε με δείγμα  DNA από την εκδιδομένη, ούτως ώστε να υπάρξει ταυτοποίηση.

Ούτως λοιπόν θα ήθελα να σας ρωτήσω, μήπως έχετε κρατήσει κάνα χρησιμοποιημένο προφυλακτικό από την επαφή σας με την συγκεκριμμένη (αν βέβαια έχετε συνευρεθεί μαζί της) για να μου το δανείσετε.

Σας υποσχομαι δε ότι θα σας το επιστρέψω σχεδόν άθικτο.

Υ.Γ Είδατε; Παραλίγο να το ξέχναγα....  Χρόνια πολλά για την ονομαστική σας εορτή.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Μέλος του νήματός μας, μου ζήτησε να του "τρίψω στα μούτρα" αποδείξεις, για τό ότι έχω συνευρεθεί με συγκεκριμμένη εκδιδόμενη. Επειδή έχω όμως το κακό συνήθειο να πετάω τα χρησιμοποιημένα προφυλακτικά, το πέταξα και αυτό, και έτσι δεν υπάρχει η δυνατότητα να πάρουμε δείγμα DNA από τα κολπικά υγρά που προφανώς θα είχαν μείνει επάνω του, και να τα συγκρίνουμε με δείγμα  DNA από την εκδιδομένη, ούτως ώστε να υπάρξει ταυτοποίηση.

Ούτως λοιπόν θα ήθελα να σας ρωτήσω, μήπως έχετε κρατήσει κάνα χρησιμοποιημένο προφυλακτικό από την επαφή σας με την συγκεκριμμένη (αν βέβαια έχετε συνευρεθεί μαζί της) για να μου το δανείσετε.

Υ.Γ Είδατε; Παραλίγο να το ξέχναγα....  Χρόνια πολλά για την ονομαστική σας εορτή.

Σας υποσχομαι δε ότι θα σας το επιστρέψω σχεδόν άθικτο.

Δεν γνωρίζω περί ποίας εργαζομένης ομιλείτε και ως εκ τούτου αδυνατώ να ανταποκριθώ στο αίτημά σας.
Εικοτολογώ ότι ομιλείτε περί εργαζομένης εν Αθήναις, γεγονός που μάλλον καθιστά ανέφικτον την ανταπόκρισίν μου αφού δεν κατοικώ εις την πρωτεύουσαν.
Σε γενικές γραμμές πάντως οφείλω να σας πληροφορήσω ότι δεν συλλέγω χρησιμοποιημένα προφυλακτικά. Στάλα στάλα συλλέγει ο νηματοθέτης το σπέρμα του για την ετήσιαν χρήσιν του και ως εκ τούτου αμέσως μετά την εκτόνωσιν προέχει η έναρξις της κοπιώδους προσπαθείας συλλογής νέας ποσότητος ...  :dunno:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom