erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
Τι διαφορά έχειόχι κρυο...πεταχτο λεω
Τι διαφορά έχειόχι κρυο...πεταχτο λεω
το μικρό μου πονυ ?εγω μιλουσα με το μικρο μου πονυ....αφου τα ειπε ολα.....μου αμαλαει το θεικο....δε παμε για καφε να τα πουμε καλιτερα?και μ εστειλε.....
καυτη μου καλημέρα χρόνια πολλά με υγεία
το πεταχτο αναφέρεται στην διαρκεια...το κρυο αναφέρεται στο συναισθημα..Τι διαφορά έχει
δεν τον θέλω είναι μελατος αχαχαχαχαχαχακαλημερα μωρο μου χρονια πολλα....τελικα ο ραοπαο σε γυροφερνει...μηπως να εκανες κανα ψυχικο?
μπαμπινιωτη του πηδηματος στην θεωρία καλός είσαι στην πράξη όμως ζελέτο πεταχτο αναφέρεται στην διαρκεια...το κρυο αναφέρεται στο συναισθημα..
πχ. ξεκλεψα ένα διωρακι το μεσημερι και εριξα έναν πεταχτο στην μαρια
καλο τσουλακι η μαρια..την φορτωσα από το κλαμπ, της εριξα έναν κρυο και καθενας σπιτι του μετα
η Ρετσινα το ξέρει?
θα κανε προωρη ανασταση η αγαμητη, αλλα δεν είναι στα κυβικα που παιζω μπαλα εγω...ισως αν ημουν κανας αφγανος ή πακης αστεγος να καταδεχομουν να της τα ριξω στην μαπα, να χει να με θυμαται...καλημερα μωρο μου χρονια πολλα....τελικα ο ραοπαο σε γυροφερνει...μηπως να εκανες κανα ψυχικο?
χρόνια πολλά υγεία και αγάπη μπαρόκ μουΤυροπιτακια εφιακαν. Χρονια πολλα κυρια μου!
Εγώ μαγειρεύω
κοιτα να σου σηκωθεί κ μετά πες μας τις ονειρωξει σουθα κανε προωρη ανασταση η αγαμητη, αλλα δεν είναι στα κυβικα που παιζω μπαλα εγω...ισως αν ημουν κανας αφγανος ή πακης αστεγος να καταδεχομουν να της τα ριξω στην μαπα, να χει να με θυμαται...
κοιτα να σου σηκωθεί κ μετά πες μας τις ονειρωξει σου
αχ καημενη...τοσα ξερεις, τοσα λες...κοιτα να σου σηκωθεί κ μετά πες μας τις ονειρωξει σου
η ενδέχεται να είναι σαν ζαρωμενο μπαμιακιΤωρα με τα κρυα ενδεχεται να εσφιξε καπως και να ΜΟΙΑΖΕΙ σκληρο. Γνωμες σας.
Πρωτοχρονιά μάλλον. Θα υπάρξει επίσημη ανακοίνωσηΠοτε περιμενεις εθιμοτυπικη επισκεψη τον αδερφο να γελασουμε λιγουλακι;
η ενδέχεται να είναι σαν ζαρωμενο μπαμιακι
Πρωτοχρονιά μάλλον. Θα υπάρξει επίσημη ανακοίνωση
εγώ φταίω ?εσύ είσαι μελατοκακομοιρα... :S