Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.342
- Πόντοι
- 28.786
Πολυ καλο!
rien mon ami!Merci monsieur !!
Έχεις απόλυτα δίκιο αγαπητέ, μόνο που δε συνέβησαν έτσι ούτε στη δικτατορία του προλεταριάτου, ούτε στο μεσαιωνικό Χριστιανισμό.Καμια φορα οταν "ασυναισθητα" ο χριστιανισμος "τεμνεται" με τη πραγματικη ( και οχι τη γιαλαντζι ) αριστερα προκυπτουν εκπληκτικα πραγματα που μαλλον αξιζει να "μνημονευονται" εν μεσω εορταστικου κλιματος !!
Ποσο τυχερες ειστε που συνδιαζετε την εργασια με την διασκεδαση!Και οι ανδρες φυσικα απολαμβανουν τις επαγγελματικες στιγμες αλλα αυτο που σας εχει προσφερει η ζωή(ή η κονωνια απο αρχαιοτατων χρονων) ειναι μοναδικοΜου αρεσε πολυ που εγραψες ότι "δουλευα αλλα περασα υπεροχα".
Σου ευχομαι παντα τετοια...
αγαπη μου γλυκεια ...οταν αντιμετωπιζεις τον πελατη με σεβασμο..κικ αυτος θα σε κανει να περασεις καλα...γυρισα 4.30 απο το τελευταιο ραντεβου....και στις 5 δεχτηκα τηλ οτι καποια γνωστα κ μη εξαιρεταια μελη που διασκεδασαν platinum...ειναι μαζεμενα σε φιλικο σπιτι για τον πρωινο καφε..κικ επειδη ο ενας εξ αυτων ειχε γενεθλια δε γινοτανε να μην του δωσω ενα εορταστικο γλωσσοφιλο κι ετσι πηγα...
γυρισα σπιτι οπου με περιμενε το κρασακι μου οπως το αφησα..
και τωρα σας διαβαζω πινοντας και περιμενοντας στις 11 να παω σε αλλο πελατη εργενη ο οποιος θα μου μαγειρεψει κιολας....
αν αυτα δεν ειναι καλα χριστουγεννα θα ημουνα αχαριστη
Eιναι Τα τελεια!Δεν μας είπες όμως πότε θα κοιμηθείς!Ξεκουρασου και λιγο!
Έχεις απόλυτα δίκιο αγαπητέ, μόνο που δε συνέβησαν έτσι ούτε στη δικτατορία του προλεταριάτου, ούτε στο μεσαιωνικό Χριστιανισμό.
Θα γαμησει ο νηματοθετης η έστω θα τον φάει
Δε διαφωνώ καθόλου σε αυτό, απεναντίας πλειοδοτώ! Εκεί που εξοργίζομαι είναι όταν στο όνομα κάποιας ιδέας εξαγνίζουμε σχιζοφρενικές συμπεριφορές. Έχω καταντήσει να απεχθάνομαι οτιδήποτε καταλήγει σε -ισμός.Και εσυ δικιο εχεις φιλε !!
Ομως η προσδοκια και η κινηση προς την ουτοπια, ακομη και μονο σε επιπεδο ευχων, ξεροντας εκ προοιμιου οτι στο τελικο προορισμο δεν θα φτασουν, κανει τους ανθρωπους να κινουντσι τουλαχιστον στη σωστη κατευθυνση.
Αν μη τι αλλο τους κανει να κινουνται !!
Δε διαφωνώ καθόλου σε αυτό, απεναντίας πλειοδοτώ! Εκεί που εξοργίζομαι είναι όταν στο όνομα κάποιας ιδέας εξαγνίζουμε σχιζοφρενικές συμπεριφορές. Έχω καταντήσει να απεχθάνομαι οτιδήποτε καταλήγει σε -ισμός.