Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 111 άτομα (0 μέλη και 111 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.048
Πόντοι
5.506
Που είναι ο κ. raopau;
Ετοιμάζει μελομακάρονα για την πεθερά του;
Έφτιαξε την γέμιση για την γαλοπούλα, που θα φάει η πεθερά του;
Θα πετύχει το ψήσιμο της γαλοπούλας, που θα φάει η πεθερά του;
:think: :think: :think:

Κάπως πρέπει να ικανοποιήσει και αυτός τη σύζυγό του, ιφ γιου νοου γουατ αι μην.  :grin:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Μπλίζ, είδες ο Θεούλης ο Ντόπας την ψηφοφορία που ανέβασε;  :grin:

By the way, η δικιά μας αρχίζει να μυρίζει την ίδια γεροντική μπαγιατίλα με όλους μας. Το λάβαμε το μήνυμα. Λίγα τα ψωμιά μας...  :priest:

Μήπως με το νέο έτος να έκανες ένα update;  :think:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Μπλίζ, είδες ο Θεούλης ο Ντόπας την ψηφοφορία που ανέβασε;  :grin:

By the way, η δικιά μας αρχίζει να μυρίζει την ίδια γεροντική μπαγιατίλα με όλους μας. Το λάβαμε το μήνυμα. Λίγα τα ψωμιά μας...  :priest:

Μήπως με το νέο έτος να έκανες ένα upodate;  :think:

:hi:
Λινκ για την ψηφοφορία;
Ο.Κ. με το νέο έτος και αφού τα ψωμιά μας είναι μετρημένα, θα βάλουμε νέα ψηφοφορία. Το inbox του νηματοθέτη είναι ανοιχτό σε προτάσεις για νέα ψηφοφορία!  :grin:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Σκεπτόμουν ...
Στην Αμερική η political correct ευχή των ημερών είναι Happy Holiday και όχι Merry Christmas εξαιτίας της πολυπολιτισμικότητας του κράτους των.
Έχω την αίσθηση ότι αυτή η ευχή έλαβε την μορφή νόμου επί George Bush junior...
Αν είναι έτσι, τότε είναι πολύ περίεργο το ότι έγινε δεκτό από ένα  Πρόεδρο, ταγμένο στους Ευαγγελιστές και στην θρησκεία [ η οποία τον βοήθησε - κατά τα λεγόμενά του - να ξεπεράσει τον αλκοολισμό ] ...
Η ζωντανή πηγή γνώσεων του νήματος [ aka κ. popov ] γνωρίζει κάτι σχετικό;

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Βρήκα την ψηφοφορία...
Μίστερ Τύπος!
Ποιους να ψηφίσουμε; 5 επιλογές.
Ο νηματοθέτης θα ψηφίσει σίγουρα τον κ. dopamina, που είναι και η μεγάλη μου συμπάθεια εξαιτίας της ευγένειας και της διακριτικότητας και της αίσθησης του χιούμορ που τον χαρακτηρίζουν...
Οι άλλοι 4 όμως;
Λέτε να τρολάρουμε όλοι μαζί και να ψηφίζουμε τον κ. raopau; :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Ο νηματοθέτης ψήφισε:
- κ. dopamina, για τους λόγους που ανέφερα πιο πάνω
- κα. Εριναλ, για όλες τις επιθέσεις που δέχεται και παρόλα αυτά δεν μασάει
- κ. NICK TRIVE, επειδή είναι αδελφός μου
- κ. Yorkie, επειδή είναι πολλά επίπεδα πιο πάνω από όλους μας στα πορνικά θέματα
- κ. raopau,  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Σκεπτόμουν ...
Στην Αμερική η political correct ευχή των ημερών είναι Happy Holiday και όχι Merry Christmas εξαιτίας της πολυπολιτισμικότητας του κράτους των.
Έχω την αίσθηση ότι αυτή η ευχή έλαβε την μορφή νόμου επί George Bush junior...
Αν είναι έτσι, τότε είναι πολύ περίεργο το ότι έγινε δεκτό από ένα  Πρόεδρο, ταγμένο στους Ευαγγελιστές και στην θρησκεία [ η οποία τον βοήθησε - κατά τα λεγόμενά του - να ξεπεράσει τον αλκοολισμό ] ...
Η ζωντανή πηγή γνώσεων του νήματος [ aka κ. popov ] γνωρίζει κάτι σχετικό;

Αυτή η ιστορία με το "Happy Holiday" είναι παλιά και ξεκίνησε επί Eisenhower στη δεκαετία του 1950. Ο Bush δεν έκανε νόμο
κάτι τέτοιο, απλώς υιοθέτησε την επιλογή στις προεδρικές ευχές το 2005. Ο σημερινός Trump υποσχέθηκε ενώπιον κοινού Ευαγγελιστών
ότι φέτος θα ευχηθεί "Merry Christmas". Σε κάθε περίπτωση όμως, αυτό το δίλημμα επιλογής του τρόπου των ευχών, είναι υποκριτικό
εφόσον είναι γνωστό ότι για τους παλαιούς Άγγλους η λέξη "holiday" είχε ένα μόνο νόημα "Holy Day" προσδιορίζοντας την θρησκευτική
(βλ. χριστιανική) ιερότητα μιας συγκεκριμένης μέρας. Άλλο αν στην πορεία η λέξη απέκτησε την σημασία των "διακοπών" ή των "γιορτών" γενικώς... :hi:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Αυτή η ιστορία με το "Happy Holiday" είναι παλιά και ξεκίνησε επί Eisenhower στη δεκαετία του 1950. Ο Bush δεν έκανε νόμο
κάτι τέτοιο, απλώς υιοθέτησε την επιλογή στις προεδρικές ευχές το 2005. Ο σημερινός Trump υποσχέθηκε ενώπιον κοινού Ευαγγελιστών
ότι φέτος θα ευχηθεί "Merry Christmas". Σε κάθε περίπτωση όμως, αυτό το δίλημμα επιλογής του τρόπου των ευχών, είναι υποκριτικό
εφόσον είναι γνωστό ότι για τους παλαιούς Άγγλους η λέξη "holiday" είχε ένα μόνο νόημα "Holy Day" προσδιορίζοντας την θρησκευτική
(βλ. χριστιανική) ιερότητα μιας συγκεκριμένης μέρας. Άλλο αν στην πορεία η λέξη απέκτησε την σημασία των "διακοπών" ή των "γιορτών" γενικώς... :hi:

:kneel: :kneel: :kneel:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Σας χαιρετώ, 'παιδιά'.
Καλά Χριστούγεννα σε όλους σας και σε όλους όσους βρίσκονται κοντά σας!

santa-claus-riding-his-sleigh-in-sky-with-moon-background-cartoon-drawing-image.jpg

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.048
Πόντοι
5.506
Βρήκα την ψηφοφορία...
Μίστερ Τύπος!
Ποιους να ψηφίσουμε; 5 επιλογές.
Ο νηματοθέτης θα ψηφίσει σίγουρα τον κ. dopamina, που είναι και η μεγάλη μου συμπάθεια εξαιτίας της ευγένειας και της διακριτικότητας και της αίσθησης του χιούμορ που τον χαρακτηρίζουν...
Οι άλλοι 4 όμως;
Λέτε να τρολάρουμε όλοι μαζί και να ψηφίζουμε τον κ. raopau; :2funny: :2funny: :2funny:

Εγώ πάλι θεωρώ ως απόλυτο τρολάρισμα να ψηφίσουμε ΚΑΙ ΕΔΩ το λάκη..  :grin: :grin:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Εγώ πάλι θεωρώ ως απόλυτο τρολάρισμα να ψηφίσουμε ΚΑΙ ΕΔΩ το λάκη..  :grin: :grin:

Μπαρόκε μου, ένας "τύπος" δεν είναι απαραίτητο να είναι θετικός ή γαμάτος για να είναι "τύπος".
Οποιαδήποτε ενδιαφέρουσα φυσιογνωμία, έστω και αρνητική ή γάμησέ τα μπορεί επίσης να είναι"τύπος".
Επίσης, κάθε ιδιόρρυθμος ή περίεργος (μάλλον αξιοπερίεργος) επίσης μπορεί να είναι "τύπος".
Οπότε, δεν καταλαβαίνω την έκπληξή σου. Υπό αυτή την έννοια, νομίζω, ότι ουδείς μπορεί να αρνηθεί πως
ο Λάκης είναι ΚΑΙ "τύπος".

Για μένα, πάντως, ένας ξεχωριστός τύπος του φόρουμ που αδίκως δεν περιελήφθη στην ψηφοφορία, είναι ο τιτανοτεράστιος
άρχοντας βαλκανιόπουτσος Κman2. Δυστυχώς, παίζει στα ανατολικά νήματα και είναι περιορισμένος σε συγκεκριμένο κοινό.
Εντούτοις, τον θεωρώ από τα μεγάλα assets του φόρουμ!  :rockon:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.055
Πόντοι
5.006
Ο νηματοθέτης ψήφισε:
- κ. dopamina, για τους λόγους που ανέφερα πιο πάνω
- κα. Εριναλ, για όλες τις επιθέσεις που δέχεται και παρόλα αυτά δεν μασάει
- κ. NICK TRIVE, επειδή είναι αδελφός μου
- κ. Yorkie, επειδή είναι πολλά επίπεδα πιο πάνω από όλους μας στα πορνικά θέματα
- κ. raopau,  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
προς τι ο γέλωτας γερο?  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom