erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
μα δεν γνωρισα εσενα ............να βγείτε να εμπλουτίσει τον αξιοζήλευτο κύκλο γνωριμιών της και με πουτάνες
μα δεν γνωρισα εσενα ............να βγείτε να εμπλουτίσει τον αξιοζήλευτο κύκλο γνωριμιών της και με πουτάνες
κι ουτε πρόκειταιμα δεν γνωρισα εσενα ............
Οποτε ο κύκλος μου σε πουτανες θα μεινει ως εχει.. Thank God όπως και η αγγλις τροφος του μπλιζ θα τονιζεκι ουτε πρόκειται
μπορεις να προσθέσεις ακομα στον κύκλο σου και κάποια εξέχοντα μέλη της κοινωνίας που θα σου γνωριςει Η πουτανα ταπετςερηδες καυςτηρατζηδες υδραυλικούς να προστεθούν σ αυτούς που ήδη εχειςΟποτε ο κύκλος μου σε πουτανες θα μεινει ως εχει.. Thank God όπως και η αγγλις τροφος του μπλιζ θα τονιζε
αειμνηστον αχχααχαχχαχααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα αχ καυτη μου υπαγω στις αλπεις οπως προειπα με βασιλοφρων δια τελετες οργιων οταν επιστρεψω με την νεα χρονια θα αυτωσουμε τα αυτα
δεν κατάλαβα εσυ μονο με λόρδους συναναστρεφεσαι ;μπορεις να προσθέσεις ακομα στον κύκλο σου και κάποια εξέχοντα μέλη της κοινωνίας που θα σου γνωριςει Η πουτανα ταπετςερηδες καυςτηρατζηδες υδραυλικούς να προστεθούν σ αυτούς που ήδη εχεις
δεν κατάλαβα εσυ μονο με λόρδους συναναστρεφεσαι ;
οποτε παω για σκι τρωω κοψιδια πισω να κρασια και χορευω .Για σκι ουτε λογος..υτα αυτα ειναι απαυτωμενα...εμεις θα παμε στα εντος στα εκτος και στα επιαπαυτωμενα...ετσι για να ζηλευουν οι οχτροι μας ...κανε και λιγο σκι ομως να μου ρθειςμε το κωλαρακι πετρα
ααααααααααααααααααααααααχαχααχαχαχαχχχαχαχ ε επρεπε να το φανταστωαχαχα..ναι ναι με τ μιλορδο Johny Walker
οποτε παω για σκι τρωω κοψιδια πισω να κρασια και χορευω .Για σκι ουτε λογος..
κοιμησου τον ύπνο του δικαίου σιγά μην ασχοληθώ μαζί σου να σε ξυπνήσωααααααααααααααααααααααααχαχααχαχαχαχχχαχαχ ε επρεπε να το φανταστω
ειμαι πολυ ωραια οταν κοιμαμαικοιμησου τον ύπνο του δικαίου σιγά μην ασχοληθώ μαζί σου να σε ξυπνήσω
ειμαι πολυ ωραια οταν κοιμαμαι
αν ροχαλιζω μονο αχαχχαχαχαχαχαχανα φανταστω οτι εκπεμπεις μια αβασταχτη ελαφροτητα του ειναι ...και του ΔΕΝ ειναι
ευχαριστω σκοπευω να περασω και να ξεκουραστωκαλα να περασεις οπου κι αν πας...με κοψιδια η χωρις
κοριτσαρες καλα να περασετε
καυτη σαρανταρα εχω μαθει πολλα πραγματα για τηην ζωη και ας ειμαι μονο 24 χρονων