brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.044
- Πόντοι
- 2.606
σαν προσποιητος οργασμος μου ακούστηκεΜε τιμούν ιδιαίτερα τα λόγια που προέρχονται από ανθρώπους τους οποίους σέβομαι και εκτιμώ! Hi
σαν προσποιητος οργασμος μου ακούστηκεΜε τιμούν ιδιαίτερα τα λόγια που προέρχονται από ανθρώπους τους οποίους σέβομαι και εκτιμώ! Hi
πες την αληθεια χωρις εμενα ολα ειναι ενα τιποτα στην ζωη σουσαν προσποιητος οργασμος μου ακούστηκε
Στιγμιαία ηδονή.??????πες την αληθεια χωρις εμενα ολα ειναι ενα τιποτα στην ζωη σου
σεις εισθε η Φωτεινη πλευρά του saitπες την αληθεια χωρις εμενα ολα ειναι ενα τιποτα στην ζωη σου
Άχραντο μυστήριο η φιλία & ακατάλυτοι στό πέρασμα του χρόνου οί γρανιτένιοι δεσμοί της. Hiσεις εισθε η Φωτεινη πλευρά του sait
χαιρομαστε ολοι που εχουμε φιλους και φιλες απο αυτο το νημαΆχραντο μυστήριο η φιλία & ακατάλυτοι στό πέρασμα του χρόνου οί γρανιτένιοι δεσμοί της. Hi
Με τιμούν ιδιαίτερα τα λόγια που προέρχονται από ανθρώπους τους οποίους σέβομαι και εκτιμώ! Hi
Έτα οτσεβίντνα πλαγκιάτ...χαιρομαστε ολοι που εχουμε φιλους και φιλες απο αυτο το νημα
γκουμπε ζουμπε βολας Κωστής παλαμαςΈτα οτσεβίντνα πλαγκιάτ...
οποτες θες φιλε amjik θα παμε τσρκα ωστε να γνωριστουμ,ε και να βρουμε την καταλληλη κορασιδα
Αγαπητή μου κυρία εκφράζετε φασίζουσες αντιλήψεις.Γιωργακη μου ..να πηγαινεις τοιχο τοιχο...μη γυρισεις ποτε πλατη
Άχραντο μυστήριο η φιλία & ακατάλυτοι στό πέρασμα του χρόνου οί γρανιτένιοι δεσμοί της. Hi
Αγαπητή μου κυρία εκφράζετε φασίζουσες αντιλήψεις.
να βγείτε να εμπλουτίσει τον αξιοζήλευτο κύκλο γνωριμιών της και με πουτάνεςεμεις μαρη κουμπαριτσα ποτε θα παμε τσαρκα για να υμνησουμε την αειμνηστον φιλια μας?
............αμαθο κι αμουστακο ειναι ...να μην το προστατεψω?
αειμνηστον αχχααχαχχαχααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα αχ καυτη μου υπαγω στις αλπεις οπως προειπα με βασιλοφρων δια τελετες οργιων οταν επιστρεψω με την νεα χρονια θα αυτωσουμε τα αυταεμεις μαρη κουμπαριτσα ποτε θα παμε τσαρκα για να υμνησουμε την αειμνηστον φιλια μας?