Δ
Διαγραμμένο μέλος 136408
Επισκέπτης
Καλησπέρα αγαπητέ μου
Dear Lady!
Καλησπέρα αγαπητέ μου
ειχε μεγαλα βυζια τυπε?παλιοτερα ξεπατωνα μια μιλφαρα και με ειχε ταραξει στο σκουιρτινκγ..μουνι το καναμε το σπιτι καθε φορα
μερεντα με νερο δηλαδη?μια φορα με ειχε χεσει κιολας πανω στο σκουιρτινγκ
Η ερώτηση η σωστή είναι, υπήρχε?ειχε μεγαλα βυζια τυπε?
οχι..μια σταλια ηταν...αλλα ειχε τρομερο κωλαρακι για μιλφαρα (40αρα ηταν) και σφιχτο σωμα..πηγαινε κατι χωρους λατιν και ναχαμε να λεγαμε...ειχε μεγαλα βυζια τυπε?
ο ντελικανης δεν λεει ποτε ψεματα μωρη κυλοταΗ ερώτηση η σωστή είναι, υπήρχε?
οχι..μια σταλια ηταν...αλλα ειχε τρομερο κωλαρακι για μιλφαρα (40αρα ηταν) και σφιχτο σωμα..πηγαινε κατι χωρους λατιν και ναχαμε να λεγαμε...
Για τον ντελικανή δεν ξέρω, για σένα πάντωςο ντελικανης δεν λεει ποτε ψεματα μωρη κυλοτα
τραβα στην κουζινα σου αμεσωςΓια τον ντελικανή δεν ξέρω, για σένα πάντωςτον μελάτοδιατηρώ τις αμφιβολίες μου
Δε μιλάς ωραία τον τελευταίο καιρό στις θηλυκές υπάρξεις του νήματος. Επεσε βαριά η χυλόπιτα από το γκομενάκι του μπαρ?τραβα στην κουζινα σου αμεσως
εχουμε και τις ατυχες στιγμες ως γνησια σερνικα που ειμεθα...αλλα δεν μασαει ο παιδαροςΔε μιλάς ωραία τον τελευταίο καιρό στις θηλυκές υπάρξεις του νήματος. Επεσε βαριά η χυλόπιτα από το γκομενάκι του μπαρ?
Ο ποιος?εχουμε και τις ατυχες στιγμες ως γνησια σερνικα που ειμεθα...αλλα δεν μασαει ο παιδαρος
αν δεις μπροστα σου τον διμετρο τον παιδαρο, θα σου κοπει η περιοδος απο το ταρακουλο...Ο ποιος?
Αν και μελάτος, έχεις σκληρή γλώσσααν δεις μπροστα σου τον διμετρο τον παιδαρο, θα σου κοπει η περιοδος απο το ταρακουλο...
βεβαια εγω ουτε να σε κλασω, γιατι δεν παω με μπαζα
Αν και μελάτος, έχεις σκληρή γλώσσα