Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 199
- Πόντοι
- 166
ti λεει
Ησυχίεςti λεει
εσεις οι γυναικες οταν βαριεστε μπορειτε να πιασετε τα βυζια σας και να περασει η ωρα.Ησυχίες
εσεις οι γυναικες οταν βαριεστε μπορειτε να πιασετε τα βυζια σας και να περασει η ωρα.
Και οι άντρες έχουν επιλογές. Ρώτα το Ράοπαο. Ξέρει καλύτεραεσεις οι γυναικες οταν βαριεστε μπορειτε να πιασετε τα βυζια σας και να περασει η ωρα.
εγω δεν εχω τετοιες επιλογες. δεν αντεχω στο θεαμαΚαι οι άντρες έχουν επιλογές. Ρώτα το Ράοπαο. Ξέρει καλύτερα
Και οι άντρες έχουν επιλογές. Ρώτα το Ράοπαο. Ξέρει καλύτερα
Δυστυχώς, ορισμένα πράγματα, όχι και τόσο σφιχτά, δεν πιάνονται με χέρι επειδή υπάρχει κίνδυνος...
http://[URL unfurl="true"]www.bachari.gr/images/made/images/uploads/product-thumbnails/koytalaki-tsai_600_500_-imglogobachari_watermark_white.png_285_207_50.jpg[/img[/URL]]
[/quote] :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Καλησπέρα αγαπητέ μου :hi:
Πήγαινε στο διπλανό νήμα. Είναι ένα πρόθυμος τύπος που μπορεί να βοηθήσει. Και παράλληλα να κάνει και σίδερο και παντζούρια και το σκαμποεγω δεν εχω τετοιες επιλογες. δεν αντεχω στο θεαμα
καμια μιλφαρα θα μπορει ποτε εδω περα? :'(Πήγαινε στο διπλανό νήμα. Είναι ένα πρόθυμος τύπος που μπορεί να βοηθήσει. Και παράλληλα να κάνει και σίδερο και παντζούρια και το σκαμπο
καμια μιλφαρα θα μπορει ποτε εδω περα? :'(
παλιοτερα ξεπατωνα μια μιλφαρα και με ειχε ταραξει στο σκουιρτινκγ..μουνι το καναμε το σπιτι καθε φορακαμια μιλφαρα θα μπορει ποτε εδω περα? :'(
παλιοτερα ξεπατωνα μια μιλφαρα και με ειχε ταραξει στο σκουιρτινκγ..μουνι το καναμε το σπιτι καθε φορα
μια φορα με ειχε χεσει κιολας πανω στο σκουιρτινγκτυχερε
παλιοτερα ξεπατωνα μια μιλφαρα και με ειχε ταραξει στο σκουιρτινκγ..μουνι το καναμε το σπιτι καθε φορα
μια φορα με ειχε χεσει κιολας πανω στο σκουιρτινγκ
νταξει μια φορα εγινε..αλλα ηταν κουρια..το καθαρισε αμεσως και ζητησε και συγγνωμητο παραχεσες τωρα
Τώρα το παράχεσε? :Sτο παραχεσες τωρα