ΚΑΥΤΗ ΣΑΡΑΝΤΑΡΑ
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2015
- Like
- 489
καλα τον πουλας τον παπα σου εσυ
μη βλασφημεις τεκνον μου ..(ο τονος στο ο)
κοιταξτε συμπεριφορα της ντροπης κυριε Mindrider ...μου ...καταλαβαινετε τωρα το μεγεθος της βλαβης ετσι?
Η αληθεια ειναι οτι διακρινω ενα αμοιβαιο αυτοτροφοδοτουμενο και ανομολογητο παθος !!
Η αληθεια ειναι οτι διακρινω ενα αμοιβαιο αυτοτροφοδοτουμενο και ανομολογητο παθος !!
Πιστευω τυπικον αναμεσα σε "αγιους" και "Λαγνας υπαρξεις".
ποιο παθος κυριε?
πεντε ωρες ωρες εκανα ψυχικο χτες σε γνωστο μου λευκοσιδηρουργο ..για να μου ετοιμασει καζανι στα μετρα του....θα τον γδαρω και θα τον κανω σουπα για τα χριστουγεννα....ξερεις τι τραβηξα στα χερακια του λευκοσιδηρουργου?....ΑΛΛΑ....χαλαλι του
Όμοιον με αυτό που από καιρόν έχουμε εντοπίσει ανάμεσα στον κ. brabus και την κα. Erinal ...
ποιο παθος κυριε?
πεντε ωρες ωρες εκανα ψυχικο χτες σε γνωστο μου λευκοσιδηρουργο ..για να μου ετοιμασει καζανι στα μετρα του....θα τον γδαρω και θα τον κανω σουπα για τα χριστουγεννα....ξερεις τι τραβηξα στα χερακια του λευκοσιδηρουργου?....ΑΛΛΑ....χαλαλι του
Κουτοπόνηρη και θρασύδειλη, κύριε Αστροσκονη μου.
Αντί να ανοίξει ντόμπρα δικό της νήμα όπως όλες οι άλλες και να γράφει κυρίως εκεί, να απαντά δηλαδή σε ερωτήσεις, να υποστεί τα σχόλια, την κριτική, καθώς και τις όποιες αντιδράσεις, ούτως ώστε κάθε ενδιαφερόμενος να βρίσκει τις πληροφορίες που θέλει συγκεντρωμένες μέσα σε λίγες σελίδες, ψωνίζεται από εδώ με τη την προστασία που τις παρέχει το ομολογουμένως φιλικό (στην πλειοψηφία των μελών του) νήμα, και με την σιγουριά ότι κάθε αρνητικο σχόλιο προς αυτήν θα χαθεί μέσα στις τόσες σελίδες που γράφονται καθημερινά.
Υ.Γ. Καλή σας ημέρα, και χρόνια σας πολλά και καλά για την ονομαστική σας εορτή κ. Ευτύχιε.
Η αληθεια ειναι οτι η λευκοσιδηρουργια ανηκει στη Βαρια Βιομηχανία !!!
Θα αντιπροτεινα ενασχοληση με ποιο light εργασιακες
εκδοχες !!
Την κανω !! Καλημερα σε ολους !!
καλο δρομο κυριε ...φορεστε και τη σκελεα σας να μην κρυωσετε
http://[URL unfurl="true"]www.lifo.gr/uploads/image/1041095/365419d0c340d8ca529e3f1d2824a1c0.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Το είπαμε και λίγο πιο πριν.
Ο Έρως έτη δεν κοιτά! ;D
Πάλι ανταλλαγές;
Κουραστήκατε όμως και με κάνετε να νιώθω άσχημα που θα μείνετε σήμερα νηστική επειδή σας πονάει το κωλαντερο σας και δεν μπορείτε να το δώσετε στον μανάβη για κάνα κιλό πατάτες. :-
τραβατωρα ν ανοιξεις την πορτα στο χασαπη ...ηρθαν τα κρεατα που θα κερασεις τους πελατες σου το βραδι.....μπουκια και δηλητηριαση
πατατες φυτευω μονη μου κυριε στο μπαξε του σπιτιου μου......
πειτε μου ομως τι μπαχαρικα προτιματε να σας βαλω οταν θα βραζετε...εσεις που ειστε αρχι(δο)μαγειρας...σιγουρα ξερετε ολα τα μυστικα μιας καλης σουπας.....
εγω απλα θα σας ανακοινωσω..το εμβατηριο που θα παιζει η μπαντα γυρω απο το λευκο πυργο την ωρα που θα σας μαγειρευουμε...
Τα κρέατα τα περέλαβα τον Οκτώβριο και τα ψάρια τον Νοέμβριο. Σήμερα παραλαμβάνω λευκο τυρί για τα χριστούγεννα του 2017 που θα το πουλήσω για ροκφόρ.
Την σούπα την προτιμάτε κόκκινη; Άσπρη; Αλά κρεμ; Βελουτέ;