The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.970
- Πόντοι
- 25.467
[move][size=30pt]ΝΥΦΗ![/size][/move]
Δεν σας πέφτει λίγο μικρή η Τζένιφερ Άνιστον;
Μόνο 48 ετών είναι.
[move][size=30pt]ΝΥΦΗ![/size][/move]
Ohhhh joly good !!
Που λεγαμε στο χωριο μου !!
Δεν σας πέφτει λίγο μικρή η Τζένιφερ Άνιστον;
Μόνο 48 ετών είναι.
Ποθεν προκυπτω εγω ως Αρης monsieur ?
θα σας εξηγησω εγω κυριε...
οταν μεσα στον οργανισμο μας υπαρχει πλεονασμα απο διαφορς ουσιες...λογω χαρη ποτο ναρκωτικα ...λιπος περισσοτερο απο το ενδεδειγμενο κλπ..αυτα τεινουν να καλυπτουν τη λειτουργεια ζωτικων οργανων...εν προκειμενη περιπτωση υπαρχει οχι μονο περισπλαχνειο λιπος που δυσχαιρενει το περπατημα το γαμησι κλπ...αλλα η περισσεια αυτου καλυπτει και το φλοιο του εγκεφαλου μετατρεποντας τον σε αχρηστο οργανο ......empty head οπως θα ελεγε βεβαιως βεβαιως και η αγγλις τροφος συναμενη κουναμενη πανω στα οροπεδικα χοντροσολα παπουτσια της
καλημερα
Καλά κ. Ευτύχιε.
Μην μου ταράζεσθε.
Εις τοιαύτην περίπτωσιν χρόνια πολλά και καλά για την σημερινή σας ονομαστική εορτή.
Καλή σας ημέρα και χρόνια σας πολλά και καλά κ. Άρη.
γερο δεν ειμαι ο αρης ειμαι ο παρηςΚαλή σας ημέρα και χρόνια σας πολλά και καλά κ. Άρη.
Ηράσθην, κύριε! Παρά το γεγονός ότι είναι βρωμοπίπινο ... αλλά ο έρως έτη δεν κοιτά!
Ερρωσθε & ευδαιμονείτε !!
θα σας εξηγησω εγω κυριε...
οταν μεσα στον οργανισμο μας υπαρχει πλεονασμα απο διαφορς ουσιες...λογω χαρη ποτο ναρκωτικα ...λιπος περισσοτερο απο το ενδεδειγμενο κλπ..αυτα τεινουν να καλυπτουν τη λειτουργεια ζωτικων οργανων...εν προκειμενη περιπτωση υπαρχει οχι μονο περισπλαχνειο λιπος που δυσχαιρενει το περπατημα το γαμησι κλπ...αλλα η περισσεια αυτου καλυπτει και το φλοιο του εγκεφαλου μετατρεποντας τον σε αχρηστο οργανο ......empty head οπως θα ελεγε βεβαιως βεβαιως και η αγγλις τροφος συναμενη κουναμενη πανω στα οροπεδικα χοντροσολα παπουτσια της
Σας έχουν δώσει εσφαλμένες πληροφορίες περί της Αγγλίδος τροφού μου!
Δεν εταραχθην Αγιε μου.
Απλα διερωτηθην !!
Ευλογείτε !!
Γουστάρεις να ακούσεις και σήμερα τα μπινελίκια σου, μωρή χλαπατσομπούτα;
Έπαθες στερητίκο επειδή δεν σε περιέλαβα με το που μπήκα ξεδοντοτσιμπουκομαζώχτρα;
αφηστε τα αυτα κυριε γκαραζιερη μου .....κι επιστρεψτε στην εργασια σας γτ εω και μερες ειπατε οτι θα μου αλλαξετε τα λαδια κι ακομα περιμενω
Hanks, chap!
καλα τον πουλας τον παπα σου εσυαφηστε τα αυτα κυριε γκαραζιερη μου .....κι επιστρεψτε στην εργασια σας γτ εω και μερες ειπατε οτι θα μου αλλαξετε τα λαδια κι ακομα περιμενω
γερο δεν ειμαι ο αρης ειμαι ο παρης