Δ
Διαγραμμένο μέλος 136408
Επισκέπτης
.
οταν ειμαι καλος ειμαι καλος οταν ειμαι κακος ειμαι καλυτερος ;)Δεν νομίζω ότι χρειάζεστε την συνδρομή μου.
Κυριακή, κοντή γιορτή, κύριε. Αργά ή γρήγορα ό,τι είναι θα φανεί, και θα κρίνετε από μόνος σας.
Καλησπέρα σας
Καλησπέρα σας αγαπητέ μουΚαλώς τη Ρεγκινούλα μας!
Καλησπέρα σας αγαπητέ μου
Για να είμαι ειλικρινής, δεν έχω κοιτάξει καθόλου τις πρωινές αναρτήσεις. Τι ήθελε να πει ο ποιητής?Ρεγκίνα, το πρωί έγραψα ένα ποιηματάκι ρώσικο για την Καραλιέβα, αλλά το σνόμπαρε... :-
Λες να παρεξήγησε τις προθέσεις μου και τα φιλάκια που τις έστελνα;
Για να είμαι ειλικρινής, δεν έχω κοιτάξει καθόλου τις πρωινές αναρτήσεις. Τι ήθελε να πει ο ποιητής?
Νομίζω ότι η αυτή η αθώα προσέγγιση θα την κολάκευε.Αθώες καλημέρες, φιλάκια, όρκους, και τέτοια αγαπούλικα...
ποποφ μου χίλια συγνώμη τώρα το βλέπω πατσελουγιου τιμπια σπασίμπα μπαλσοι..Αθώες καλημέρες, φιλάκια, όρκους, και τέτοια αγαπούλικα...
ρετσινακι μου πολλά φιλιά όντως με συγκίνησεΝομίζω ότι η αυτή η αθώα προσέγγιση θα την κολάκευε.
ρετσινακι μου πολλά φιλιά όντως με συγκίνησε
ποποφ μου χίλια συγνώμη τώρα το βλέπω πατσελουγιου τιμπια σπασίμπα μπαλσοι..
έχω πάει και για πατσάσαν της γεροντοκορης εβγαινε στα 24 σαν να μην υπαρχει αυριο και γνωρισε ολο τον καλο τον κοσμο
https://[URL unfurl="true"]www.royalwarrant.org/sites/default/files/appointment-queen_0.png[/img[/URL]]
[size=16pt]Erinal of Bourdela.com[/size]
[b][size=20pt]M.H.ΠΛΗ.BOU[/size][/b]
Γραφείο Τύπου & ενημέρωσης Μελών
EKTAKTH ENΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕΛΩΝ
[u]ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ[/u]
Σήμερον Σάββατο 17η Δεκεμβρίου 2016 και περί ώραν 14η απογευματινή, αποστάλλησαν από το τμήμα ανακρίσεων της υπηρεσίας προς στο γραφείο μας, νεώτερες και συνταρακτικές πληροφορίες, οι οποίες και εξετάζονται ως προς την ακρίβειά τους.
Ως εκ τούτου, και με κάθε επιφύλαξη να επαναχρησιμοποιηθεί, η παρακάτω ανάρτηση αποσύρεται προσωρινά.
[/quote]αγιε χουατ ισ δις ? (Αγγλικά που έμαθα στο δρόμο και στην αλητεία αχαχαχαχαχαχα)
ας μας εξηγήσει και εγώ θέλω να μάθωαγιε τι εκαμε η εριναλ κ φωναζεις ?
εμενα με τα μελομακαρονα δεν το βλέπω να φεύγει αχαχαχαχαχαχαΜου έφυγε ένα βάρος....
Χαιρετώ τα πλήθη!