Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.209
Πόντοι
25.467
γερο λες να βαπτιστηκε σε αβαειο ? αν και νομιζω αντι για λαδι ο νονος την αλειψε  με βαλβολινη διαφορικου  :tooth:

Βεβαίως. Στο αβαείο  Saint Remy Secours Notre-Dame που φτιαχνουν και τις περιβόητες trappist.  :)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.209
Πόντοι
25.467
γερο λες να βαπτιστηκε σε αββαειο ? αν και νομιζω αντι για λαδι ο νονος την αλειψε  με βαλβολινη διαφορικου  :tooth:

Ε... Δικαιολογείται ο άνθρωπος. Όταν αντίκρυσε αυτό που έπρεπε να βαφτίσει ήπιε 12 καφάσια μπύρες για να συνέλθει.  :)

Πώς να μην μπερδέψει μετά τα λάδια;  :)

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.766
Πόντοι
2.606
Βεβαίως. Στο αβαείο  Saint Remy Secours Notre-Dame που φτιαχνουν και τις περιβόητες trappist.  :)
ειναι απο μεγαλο τζακι δηλαδη  :grin:
tromaktiko.jpg

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.209
Πόντοι
25.467
εχει και θυρεο εξω απ το σπιτι?

Συνήθως έξω από το τσαντήρι κρεμάει άλλα πράγματα. Έχω ακούσει όμως ότι στη σαμπρ ρουαγιάλ  του τσαντηριού έχει στρώσει κιλίμι με κεντημένο το οικόσημο.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.766
Πόντοι
2.606
Συνήθως έξω από το τσαντήρι κρεμάνε άλλα πράγματα, αλλά έχω ακούσει ότι στη σαμπρ ρουαγιάλ  του τσαντηριού έχει στρώσει κιλίμι με κεντημένο το οικόσημο.
η επαυλη στη νεαπολη
URL]]

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.209
Πόντοι
25.467
η επαυλη στη νεαπολη
http://[URL unfurl="true"]www.panigiraki.gr/wp-content/gallery/lp/arachova_naos/0345.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

Λάθος.

Επειδή είναι λίαν κοσμοπολίτισσα και ταξιδέυει συνεχώς στα πιο πολυτελή μέρη της υφηλίου, προτιμά κάτι το λυόμενο, πρκειμένου να το παίρνει μαζί της για να μην στερείται τις λουσάτες ανέσεις της.

[img]https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTGeJ2P9eKwUEFOayo1A6SQQFvUqPwR_7OtTS0fYCjtfqaYCSZ0

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.766
Πόντοι
2.606
Λάθος.

Επειδή είναι λίαν κοσμοπολίτισσα και ταξιδέυει συνεχώς στα πιο πολυτελή μέρη της υφηλίου, προτιμά κάτι το λυόμενο, πρκειμένου να το παίρνει μαζί της για να μην στερείται τις λουσάτες ανέσεις της.

images
γερο νομιζω δεν δειχνεις τον απαραιτο σεβασμο σε ενα πανελλαδικης εμβελειας σιτι τουρ οι περιοδιες της σε λαγκαδα δομοκο ελασσονα φιλιατα τυρναβο την εχουν καταταξει στην κρεμ ντε λα κρεμ του πληρωμενου ερωτα πανευρωπαικα πελατες τις εξεχουσες προσωπικοτητες της υπαιθρου καταξιωμενοι επαγγελματιες ανθρωποι των γραμματων και τεχνων μια συγχρονη μοιχαλιδα θα ελεγα που εθεσε νεα στανταρ στο επαγγελμα της εταιρας και ορισε νεα εναλλακτικα  προτυπα συναλλαγων ανταλλακτικου τυπου οπου η πληρωμη των υπηρεσιων θα γινονταν με αμνοεριφια προζυμι  παξιμαδια ολικης και ζαργανα ημερας  :tooth:

Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
491

τη φωτο αυτη την τραβηξε σπιτι μου ενα φιλαρακι μου  crosaki που τον φιλοξενησα περυσι θεσσαλονικη για να δωσει καποιες συνεντευξεις για δουλεια...οταν εφυγε ηθελε να του δωσω να παρει μαζι του ενα τεραστειο ξυλαγγουρο που τοχω για διακοσμηση σπιτι μου και το εχω ζωγραφισει αφου πρωτα τοχω γυαλοχαρταρει με τις ωρες... :2funny: :2funny:

.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.209
Πόντοι
25.467
τη φωτο αυτη την τραβηξε σπιτι μου ενα φιλαρακι μου  crosaki που τον φιλοξενησα περυσι θεσσαλονικη για να δωσει καποιες συνεντευξεις για δουλεια...οταν εφυγε ηθελε να του δωσω να παρει μαζι του ενα τεραστειο ξυλαγγουρο που τοχω για διακοσμηση σπιτι μου και το εχω ζωγραφισει αφου πρωτα τοχω γυαλοχαρταρει με τις ωρες... :2funny: :2funny:

Πάντα αξιόλογο το φιλικό σας περιβάλλον (αλουμινάδες, τορναδόροι, βοθρατζήδες, κροσάκια) και προπάντων καλαίσθητο.  :grin:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.766
Πόντοι
2.606
Πάντα αξιόλογο το φιλικό σας περιβάλλον (αλουμινάδες, τορναδόροι, βοθρατζήδες, κροσάκια) και προπάντων καλαίσθητο.  :grin:
σαν της γεροντοκορης εβγαινε στα 24 σαν να μην υπαρχει αυριο και γνωρισε ολο τον καλο τον κοσμο  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom