Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (2 μέλη και 16 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.362
Πόντοι
5.006
ο κωλογερας που είναι?

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.165
Πόντοι
506
.......δεν της έλλειπε όμως το σθένος ψυχής να γίνει πουτάνα  για να θρέψει με των ιδρώτα του αιδοίου της δυό σπίτια (αυτό το τελευταίο ήταν πολύ "πιασάρικο", αν βέβαια δεν αναλογισθεί κανείς ότι υπάρχουν και άλλες στην ίδια ή σε πολύ χειρότερη θέση από  εσάς, που  αντί να γίνουν πουτάνες προτίμησαν να πλένουν σκαλοπάτια και να ξεσκατίζουν γέρους για να θρέψουν δυο σπίτια)......

abspritzwürdig deine gehobene ausdrucksweise, heiliger !!!

nahezu täglich lese ich deine posts....

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.936
Πόντοι
26.096
τι να εκτεθεί ρε μελλοθανατε???μετα από μενα θα φερνει καραβιες στην πατριδα...θα τον δοξασω στα περατα της οικουμενης
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Αυτες θελουν πεος και οχι δαχτυλο.. Ετσι τις εχει μαθει ο κ. κωλογερος...!!!

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.362
Πόντοι
5.006
Αυτες θελουν πεος και οχι δαχτυλο.. Ετσι τις εχει μαθει ο κ. κωλογερος...!!!
συγκρινεις τωρα το 100 χρονων πεος του κωλογερα με το νεανικο και λαχαριστο μου πεος... :S :S :S
το μονο που με προβληματιζει είναι μην φαει καμια καψουρα με την παρτη μου το σχιστοματικο και δεν μπορούμε να το ξεφορτωθούμε μετα... :-

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Είναι πολλάκις αποδεδειγμένο  και δεν τίθεται πλέον υπό αμφισβήτηση ότι ο κ. Λόπεθ έχει "εσωτερική" πληροφόρηση. Τις περισσότερες φορές βέβαια τέινει να το "χοντραίνει", (χάριν των αναγκών των διαφόρων νημάτων), αλλά έτσι λειτουργεί το συγκεκριμένο νικ.  :)

Είναι πολλάκις αποδεδειγμένο ότι υπάρχουν εδώ μέσα και πολλοί άλλοι σοβαρότεροι και εγκυρότεροι άνθρωποι, που έχουν πολύ
περισσότερη και βαθύτερη "εσωτερική ενημέρωση" για πρόσωπα και πράγματα, και μάλιστα first hand, που δεν τίθενται υπό αμφισβήτηση. Μερικοί εξ αυτών ήδη έλαβαν θέση. Οπότε, τα τσατσιλίκια ας τα αφήσουμε καλύτερα στην άκρη, διότι κάποιοι -όπως εσείς καλή ώρα- εκτίθενται ανεπανόρθωτα όσο συνεχίζουν το ίδιο τροπάριο...  

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.936
Πόντοι
26.096
συγκρινεις τωρα το 100 χρονων πεος του κωλογερα με το νεανικο και λαχαριστο μου πεος... :S :S :S
το μονο που με προβληματιζει είναι μην φαει καμια καψουρα με την παρτη μου το σχιστοματικο και δεν μπορούμε να το ξεφορτωθούμε μετα... :-
Μην στεναχωρεισθε αδικα.
Αυτες εχουν φαει πολλα ζελεδακια μικρες και τα εχουν βαρεθει!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
α. εχεις δικαιο αλλα δεν μου αφηκεις εσυ τιποτα οταν κακαρωσεις πρεπει να εχω καβατζα, εστω και ημιτασιον
β. χαιρομαι που ειναι καλα
γ. το αλλο με τον Τοτο το ξέρεις?

Θέλεις να σε κάνω ανηψιό μου; Έχω καβάτζα σε ρούβλια και είμαι άκληρος... :grin:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Επιτελους!
Θα απαλλαγω απο τον αχαιρευτο....

Σοβαρά, σκέφτομαι να τον αποκαταστήσω, είναι καλό παιδί! (αφού πρώτα τον περιλάβουν τα φιλαράκια μου που κάνουν τις απαγωγές και τον φάει το μαύρο σκοτάδι)... :grin:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.936
Πόντοι
26.096
Σοβαρά, σκέφτομαι να τον αποκαταστήσω, είναι καλό παιδί! (αφού πρώτα τον περιλάβουν τα φιλαράκια μου που κάνουν τις απαγωγές και τον φάει το μαύρο σκοτάδι)... :grin:

Με τις ευχες μου... :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
τι γραψατε τωρα ρε πουστικ κ βαριεμαι να διαβαζω :orchestra:

Stories

Νέο!