Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 481K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (3 μέλη και 15 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.220
Πόντοι
2.606
Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
489
Ήρθε η γεροντοκόρη με την ζεματιστη σημερα να μου κάνουν επίσκεψη στο χώρο μου Μπλακ φραιντεη σου λεει όντως ετσι ηταν τους μαύρισα το μάτι  :grin:

κοψτο το ρημαδι σε χαλαει......τετοια μερα ο κοσμος παει για ψωνια δε κανει καταναγκαστικα εργα.....

Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
489
Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.128
Πόντοι
7.786
δεν χρειαζεστε να βριζεστε  ειναι βλακεια    εγω δεν σας ξερω  αλλα  πρεπει να σεβομαστε την καθε γυναικα 

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.128
Πόντοι
7.786
καυτη σαρανταρα  εγω δεν εχω θεμα  με  καμια  γυναικα  να περναμε καλα ειναι το σημαντικο 

Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
489
Δείτε.

Προσωπικά θα ήθελα να με βρει ανάμεσα στα μπούτια της Σοφι Μαρσώ. Αλλά πιο πιθανόν θεωρώ το να με βρεί στην χέστρα.  :)

ετσι μπραβο...μια φορα ειπες και κατι σωστο ...ετσι θα γλιτωσεις και τους συγγενης σου αποτο να παραγγειλουν φερετρο 3 φορες μεγαλυητερο απ οτι για τους φυσιολογικους ανθρωπους...να αγορασουν κι ενα ολοκληρο στρεμμα για να σε θαψουν....ενω πανω στη χεστρα θα τραβηξουν μονο το καζανακι ...κι αντε γεια..κατευθεια στο βοθρο που ειναι και το φυσικο σας περιβαλλον

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.220
Πόντοι
2.606
Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.128
Πόντοι
7.786
και η γυναικες πρεπει να φερονται καλα  και οι ανδρες   δεν χρειαζεται να  εχουμε αντιπαραθεσεις  ουτε βρισιες  

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
38.078
Πόντοι
25.467
αν με αγγιζαν θα αντιδρουσα ασχημα ...τωρα απλα σας προσπερναω..οπως σας προσπερνα κι ο χαρος τοσα χρονια που ερχεται εξω απο την πορτα σας με το δρεπανι στα χερια και μετα σκεφτεται οτι θα του χαλαστε την πιατσα εκει κατω...και σας αφηνει να σκατογερνατε...

ετσι μπραβο...μια φορα ειπες και κατι σωστο ...ετσι θα γλιτωσεις και τους συγγενης σου αποτο να παραγγειλουν φερετρο 3 φορες μεγαλυητερο απ οτι για τους φυσιολογικους ανθρωπους...να αγορασουν κι ενα ολοκληρο στρεμμα για να σε θαψουν....ενω πανω στη χεστρα θα τραβηξουν μονο το καζανακι ...κι αντε γεια..κατευθεια στο βοθρο που ειναι και το φυσικο σας περιβαλλον

Ευτυχώς που μένετε σταθερή στις απόψεις σας, με προσπερνάτε και δεν αντιδράτε άσχημα, και κυρίως δεν διαψεύδετε ποτέ τον ίδιο σας τον εαυτό.   :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.960
Πόντοι
26.096
Ο κ. barock έχει εξαφανισθεί επίσης.
Μήπως ξέρει ο κ. pussy wagon την αιτία της εξαφάνισης του κ. barock;

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
38.078
Πόντοι
25.467
η πουτανα ειτε ειναι α ειτε β διαλογης ομως το βγαζει το ψωμακι της και συντηρει κι αλλα 2 σπιτια  ...και δε χρειαζεται να απλωνει την παλαμη σα ζητουλας σα μερικους μερικους καλπαζανηδες που βρηκαν ευκαιρια τωρα με την κριση να βαφτισουν το καλπαζανιο ΑΝΕΡΓΙΑ...τι ειναι  πιο χειροτερο ?ενας αντρας που τον τρεφει η γυναικα του κι αυτος εκτονωνεται πινοντας ολη μερα ?η μια γυναικα που εγινε πουτανα αλλα κατα τ αλλα δε χρωσταει πουθενα και δεν παρασιτει απομυζωντας χρηματα απο κανεναν...

Βλεπω τελευταια  πολυ συχνα σε οικογενειες τη γυναικα ναναι δυναμικη και να παλευει για το ψωμι της με οποιδηποτε τροπο ...και παραλληλα να εχει εναν καλπαζανη διπλα της που να της τα τρωει ..με προσχημα την ανεργια...
εγω θα τπου εκοβα την πουτσα και τ αρχιδια και θα τα πεταγα στα σκυλια να κανουν παρτυ...και θα τον εστελνα στο διαολο

Παρεμπιπτόντως... Ωραία κατάθεση ψυχής!!!  :)

Έβγαλε πόνο, κατακραυγή για την κακούργα την "κενωνία" που δείχνει το πιο σκληρό της πρόσωπο στην "ατυχήσασα", που δεν της έλλειπε όμως το σθένος ψυχής να γίνει πουτάνα  για να θρέψει με των ιδρώτα του αιδοίου της δυό σπίτια (αυτό το τελευταίο ήταν πολύ "πιασάρικο", αν βέβαια δεν αναλογισθεί κανείς ότι υπάρχουν και άλλες στην ίδια ή σε πολύ χειρότερη θέση από  εσάς, που  αντί να γίνουν πουτάνες προτίμησαν να πλένουν σκαλοπάτια και να ξεσκατίζουν γέρους για να θρέψουν δυο σπίτια). Είχε επίσης και την φεμινιστική της πλευρά (καταγγελία της εκμετάλλευσης των γυναικών από τους άνδρες), για να τύχετε κι από εκει κάποιας υποστήριξεως.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης

Δεν ξέρω αν κατάλαβα σωστά, αλλά μάλλον θα υπονοείτε ότι έχει δίμετρη πούτσα κάγκελο και μια μάντρα αρχίδια,
εφόσον τα βάζει με ισχυρούς και ισάξιους αντιπάλους όπως π.χ. τον Πίκερ, και ξέρει να βάζει αντρίκια στη θέση τους
τα αυθάδη θήλεα του φόρουμ (π.χ. εσάς, την Πενταγιώ, την Έρη, εργαζόμενες που δεν του δίνουν τηλέφωνα, κλπ.)...  :grin:

Εκτός και αν τυχόν υπονοείτε κάτι άλλο... :rolleyes:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
38.078
Πόντοι
25.467
Δεν ξέρω αν κατάλαβα σωστά, αλλά μάλλον θα υπονοείτε ότι έχει δίμετρη πούτσα κάγκελο και μια μάντρα αρχίδια,
εφόσον τα βάζει με ισχυρούς και ισάξιους αντιπάλους όπως π.χ. τον Πίκερ, και ξέρει να βάζει αντρίκια στη θέση τους
τα αυθάδη θήλεα του φόρουμ (π.χ. εσάς, την Πενταγιώ, την Έρη, εργαζόμενες που δεν του δίνουν τηλέφωνα, κλπ.)...  :grin:

Εκτός και αν τυχόν υπονοείτε κάτι άλλο... :rolleyes:

Όχι ρε σεις Φούλη...

Ότι είμαι χοντρός σαν κήτος εννοεί η γυναικούλα...

Που να την βρώ εγώ την ψωλή για κουαρτέτα;  :)

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Όχι ρε σεις Φούλη...

Ότι είμαι χοντρός σαν κήτος εννοεί η γυναικούλα...

Που να την βρώ εγώ την ψωλή για κουαρτέτα;  :)

Γιούλα μου, ασ’ την να λέει, άσ’ την να λέει, εκείνη μόνο ξέρει, και μέσα της θα κλαίει...

Εγώ πάντως σε αγαπώ και δεν σε αλλάζω με τίποτα στον κόσμο, ακόμα και με ολόκληρη συμφωνική, εις τους αιώνας των αιώνων αμήν.... :-* :-* :-*

c39b82d4597ee2a04f1a7fe0232a5e90.jpg

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
38.078
Πόντοι
25.467
Υ.Γ.
Όσο για τα αρχίδια, ποτέ δεν τα είχα τόσο μεγάλα και βαριά ώστε να βάζω πουτάνες να καθαρίζουν στο Bou για πάρτη μου οταν κάποιοι μου αποδομούν με επιχειρήματα την εικόνα του σκληρού γαμιά. (Από την άλλη πάλι θα μου πειτε, ότι ποτέ δεν φρόντισα να παραστήσω τον σκληροπυρηνικό σφυροκοπητή κώλων).

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom