Δ
Διαγραμμένο μέλος 136408
Επισκέπτης
Όταν πεθάνω, θέλω να πεθάνω ήσυχα σαν τον παππού μου που πέθανε στον ύπνο του. Όχι ουρλιάζοντας όπως όλοι οι επιβάτες στο αυτοκίνητό του.
Όταν πεθάνω, θέλω να πεθάνω ήσυχα σαν τον παππού μου που πέθανε στον ύπνο του. Όχι ουρλιάζοντας όπως όλοι οι επιβάτες στο αυτοκίνητό του.
ακου γασπαρη η κοπελα μπορει με λιγο μακιγιαζ να γινει εξωτερικα ομορφη αλλα για να γινει και εσωτερικα πρεπει μαλλον να καταπιει το μεικ απγιατι να μην ειμαι ευγενικος δεν την ξερω την κοπελα
γιατι να μην ειμαι ευγενικος δεν την ξερω την κοπελα
Ήρθε η γεροντοκόρη με την ζεματιστη σημερα να μου κάνουν επίσκεψη στο χώρο μου Μπλακ φραιντεη σου λεει όντως ετσι ηταν τους μαύρισα το μάτι
της θα σας εχει κανει η εριναλ και δεν την συμπαθειτε
Δείτε.
Προσωπικά θα ήθελα να με βρει ανάμεσα στα μπούτια της Σοφι Μαρσώ. Αλλά πιο πιθανόν θεωρώ το να με βρεί στην χέστρα.
πως σου φερομαι? με τον καλυτερο τροπο μελισταλακτος ειμαιτιποτα..γιατι εγω τι του εχω κανει και μου φερεται ετσι?απλα οταν ειναι στραβοξυλο ο αλλος μαλωνει και με τ αντερα του
αν με αγγιζαν θα αντιδρουσα ασχημα ...τωρα απλα σας προσπερναω..οπως σας προσπερνα κι ο χαρος τοσα χρονια που ερχεται εξω απο την πορτα σας με το δρεπανι στα χερια και μετα σκεφτεται οτι θα του χαλαστε την πιατσα εκει κατω...και σας αφηνει να σκατογερνατε...
ετσι μπραβο...μια φορα ειπες και κατι σωστο ...ετσι θα γλιτωσεις και τους συγγενης σου αποτο να παραγγειλουν φερετρο 3 φορες μεγαλυητερο απ οτι για τους φυσιολογικους ανθρωπους...να αγορασουν κι ενα ολοκληρο στρεμμα για να σε θαψουν....ενω πανω στη χεστρα θα τραβηξουν μονο το καζανακι ...κι αντε γεια..κατευθεια στο βοθρο που ειναι και το φυσικο σας περιβαλλον
Ο κ. barock έχει εξαφανισθεί επίσης.
Μήπως ξέρει ο κ. pussy wagon την αιτία της εξαφάνισης του κ. barock;
η πουτανα ειτε ειναι α ειτε β διαλογης ομως το βγαζει το ψωμακι της και συντηρει κι αλλα 2 σπιτια ...και δε χρειαζεται να απλωνει την παλαμη σα ζητουλας σα μερικους μερικους καλπαζανηδες που βρηκαν ευκαιρια τωρα με την κριση να βαφτισουν το καλπαζανιο ΑΝΕΡΓΙΑ...τι ειναι πιο χειροτερο ?ενας αντρας που τον τρεφει η γυναικα του κι αυτος εκτονωνεται πινοντας ολη μερα ?η μια γυναικα που εγινε πουτανα αλλα κατα τ αλλα δε χρωσταει πουθενα και δεν παρασιτει απομυζωντας χρηματα απο κανεναν...
Βλεπω τελευταια πολυ συχνα σε οικογενειες τη γυναικα ναναι δυναμικη και να παλευει για το ψωμι της με οποιδηποτε τροπο ...και παραλληλα να εχει εναν καλπαζανη διπλα της που να της τα τρωει ..με προσχημα την ανεργια...
εγω θα τπου εκοβα την πουτσα και τ αρχιδια και θα τα πεταγα στα σκυλια να κανουν παρτυ...και θα τον εστελνα στο διαολο
ετσι μπραβο...μια φορα ειπες και κατι σωστο ...ετσι θα γλιτωσεις και τους συγγενης σου αποτο να παραγγειλουν φερετρο 3 φορες μεγαλυητερο απ οτι για τους φυσιολογικους ανθρωπους...να αγορασουν κι ενα ολοκληρο στρεμμα για να σε θαψουν....ενω πανω στη χεστρα θα τραβηξουν μονο το καζανακι ...κι αντε γεια..κατευθεια στο βοθρο που ειναι και το φυσικο σας περιβαλλον
Δεν ξέρω αν κατάλαβα σωστά, αλλά μάλλον θα υπονοείτε ότι έχει δίμετρη πούτσα κάγκελο και μια μάντρα αρχίδια,
εφόσον τα βάζει με ισχυρούς και ισάξιους αντιπάλους όπως π.χ. τον Πίκερ, και ξέρει να βάζει αντρίκια στη θέση τους
τα αυθάδη θήλεα του φόρουμ (π.χ. εσάς, την Πενταγιώ, την Έρη, εργαζόμενες που δεν του δίνουν τηλέφωνα, κλπ.)...
Εκτός και αν τυχόν υπονοείτε κάτι άλλο...
Όχι ρε σεις Φούλη...
Ότι είμαι χοντρός σαν κήτος εννοεί η γυναικούλα...
Που να την βρώ εγώ την ψωλή για κουαρτέτα;