Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 52 άτομα (0 μέλη και 52 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.385
Πόντοι
25.467
Eίναι σύνηθες το φαινόμενο κάποιοι να βαφτίζουν την σκατοψυχιά τους ως "απερίφραστη και αδέκαστη κρίση"
και όταν δεν τους βολεύει "τρολάρισμα" (ακόμα και όταν απευθύνονται σε άτομα που φαίνονται από χιλιόμετρα
ότι έχουν εμφανή προβλήματα, όπως γνωστό μέλος του φόρουμ, με δικό του νήμα όπου προπαγανδίζει τον "Νόμο" του)
με τον ίδιο χαλαρό τρόπο, που κάποιοι άλλοι -άγιοι και θεοσεβούμενοι, κατά τ' άλλα- άνθρωποι θα βάφτιζαν το κρέας ψάρι...

Ειναι γεγονος πως τουτος ο ιστοτοπος βριθει απο συνηθη φαινομενα. Αλλο συνηθες φαινομενο ειναι να βαπτιζουν καποιοι ως πνευματωδες χιουμορ την ακομψη καζουρα που κανουν στους αλλους, ενω οταν την υφιστανται οι ιδιοι προσβαλλονται, βριζουν θεους και δαιμονες, και ανοιγουν δυσωδεις τρυπες...

Κατα τα αλλα βλεπω οτι υπαρχουν πολλοι αναμαρτητοι που προσφερονται να βαλλουν πρωτοι τον λιθο...

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.089
Πόντοι
2.606
Μπραμπ θα ερθω να σε επισκεφτω το αποφασισα και μετα θα κανω κριτικη για τον επαγγελματικο  σου χωρο σε θρεντ που θα ανοιξω και θα λεω οτι μου ερθει ειμαι πολυ καλοπροαιρετος ανθρωπος σαν εσενα.. μετα θα γραψω και για εμφανιση και για οτι αλλο μου ερθει. φανταζομαι εισαι κουλ ε; μαλιστα σκεφτομαι να ερθω με καυτη.  :rockon: :grin:
ελατε στα παπαρια μου ανεργος ειμαι  :tooth:
το δικαιωμα σας να ρθειτε δεν συμπεριλαμβανει και την υποχρεωση  να σας γαμησω φανταζομαι  :tooth:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.089
Πόντοι
2.606
δεν θα σχολιασουμε την κουλτουρα του ομως . Γιατι ετσι κι αλλιως δεν εχει. Αν ειχε δεν θα σχολιαζε σαν κατινα ανθρωπους που βγαζουν το ψωμι τους και μαλιστα με εμπαθεια . Ουτε θα εκανε επιθεση σε ανθρωπους που εκ των συνθηκων εχουν ευαισθητη θεση εδω μεσα και ευαλωτη. Κατι τετοιο το κανουν τα καθικια οχι οι ανθρωποι με κουλτουρα :)
αντε συρε και  γαμησουρε φροκαλο που ανελαβες συνηγορος υπερασπισης στην πουτανα που βγαζει το ψωμακι της καθαριζοντας σκαλες μια φτηνη πουτανα β διαλογης ειναι σε σαιτ με πουτανες γραφει θα της γραφω οτι γουσταρω

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.089
Πόντοι
2.606
Δεν τον σχολιαζω του φερομαι οπως φερεται για να δει τι κανει  το βουρλο
το πως μπορεις να μου φερθεις εσυ συγκεκριμενα απτεται των δυναμεων σου  που δεν υπαρχουν και της ορεξης της δικιας μου να γελασω μαζι σου  :jerking: 

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.299
Πόντοι
5.006
αντε συρε και  γαμησουρε φροκαλο που ανελαβες συνηγορος υπερασπισης στην πουτανα που βγαζει το ψωμακι της καθαριζοντας σκαλες μια φτηνη πουτανα β διαλογης ειναι σε σαιτ με πουτανες γραφει θα της γραφω οτι γουσταρω
σωραιος τυπε....και εγω που την φερθηκα με το σεις και με τα σας, ωσαν αληθινος τσετλεμαν που είμαι, τι καταλαβα...ολο ειρωνειες και νταηλικια... :-

αλλα επρεπε να την ειχα εμπρος μου να της εριχνα μια καρπαζια να μαθει να σεβεται

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.089
Πόντοι
2.606
σωραιος τυπε....και εγω που την φερθηκα με το σεις και με τα σας, ωσαν αληθινος τσετλεμαν που είμαι, τι καταλαβα...ολο ειρωνειες και νταηλικια... :-

αλλα επρεπε να την ειχα εμπρος μου να της εριχνα μια καρπαζια να μαθει να σεβεται
ουτε με το ραμολιμεντο την λιλη δεν μπορει να συγκριθει το φαφουτικο το φροκαλο η λιλι η καυμενη προτιμα  πελατες με κουλτουρα  :2funny:

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
αδικες οι επιθεσεις στην ερη με μια πρωτη αναγνωση

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Ειναι γεγονος πως τουτος ο ιστοτοπος βριθει απο συνηθη φαινομενα. Αλλο συνηθες φαινομενο ειναι να βαπτιζουν καποιοι ως πνευματωδες χιουμορ την ακομψη καζουρα που κανουν στους αλλους, ενω οταν την υφιστανται οι ιδιοι προσβαλλονται, βριζουν θεους και δαιμονες, και ανοιγουν δυσωδεις τρυπες...

Κατα τα αλλα βλεπω οτι υπαρχουν πολλοι αναμαρτητοι που προσφερονται να βαλλουν πρωτοι τον λιθο...

Απαντάτε σε ένα μή υφιστάμενο ποστάρισμα. Έστω και έτσι, θεωρώ ότι για να απαντάτε, κάπου μέσα σε όλα αυτά θα
αναγνωρίζετε στοιχεία που σας αφορούν, αλλιώς δεν εξηγείται...

ΥΓ. θα συμφωνήσω ότι σε μερικούς, μου αρέσει να τους ανοίγω τις δυσώδεις τρύπες τους, βουλώνοντας παράλληλα και το δυσώδες στόμα τους...

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866

μαζευτήκατε πολλοί αντρακλες και δεν προλαβαίνουμε τις μαγκιες  :orchestra:

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.813
Πόντοι
606
γιου σεικ μαι νερβς εντ γιου ναντλ μαι μπρειν  :orchestra: