blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
δεν θα παμε για να ταιριάξουμε για να σχολιασουμε τον μεθυστακα θα παμεΠάρτε μαζί σας και Lili G. Ταιριάζετε και είναι και πολύ της μόδας τελευταία τα κουαρτέτα f+f+f+m.![]()
Γιατί δεν ασχολούμαι με τα γαμησιάτικα σας μάλλονΓιατί συμβαίνει αυτό, κυρία;
Γνώμη σας ...
δεν θα παμε για να ταιριάξουμε για να σχολιασουμε τον μεθυστακα θα παμε![]()
Έξοχα!!!
H Lili G έχει τρομερή κουλτούρα. Έχει γεμίσει το νήμα της με κουλτουριάρικες φωτογραφίες.![]()
If women do this job /for some reason/, itdo notdoesn't mean, that they all are not culturally. ...If men meet with call girl /for some reason/, itdo notdoesn't mean, that they are all not culturally people.
Ως και η Αγγλίς τροφός μου θα σας εδιόρθωνε...![]()
δεν ειναι δικο μου
η κυρια λιλι το εγραψε
If women do this job /for some reason/, it do not mean, that they all are not culturally. ...If men meet with call girl /for some reason/, it do not mean, that they are all not culturally people.
δεν θα σχολιασουμε την κουλτουρα του ομως . Γιατι ετσι κι αλλιως δεν εχει. Αν ειχε δεν θα σχολιαζε σαν κατινα ανθρωπους που βγαζουν το ψωμι τους και μαλιστα με εμπαθεια . Ουτε θα εκανε επιθεση σε ανθρωπους που εκ των συνθηκων εχουν ευαισθητη θεση εδω μεσα και ευαλωτη. Κατι τετοιο το κανουν τα καθικια οχι οι ανθρωποι με κουλτουραΈξοχα!!!
H Lili G έχει τρομερή κουλτούρα. Έχει γεμίσει το νήμα της με κουλτουριάρικες φωτογραφίες.![]()
Γιατί ψηφίσατε τον κ. dopamina;
γιατι είναι μαλακας
δεν θα σχολιασουμε την κουλτουρα του ομως . Γιατι ετσι κι αλλιως δεν εχει. Αν ειχε δεν θα σχολιαζε σαν κατινα ανθρωπους που βγαζουν το ψωμι τους και μαλιστα με εμπαθεια . Ουτε θα εκανε επιθεση σε ανθρωπους που εκ των συνθηκων εχουν ευαισθητη θεση εδω μεσα και ευαλωτη. Κατι τετοιο το κανουν τα καθικια οχι οι ανθρωποι με κουλτουρα![]()
δεν θα σχολιασουμε την κουλτουρα του ομως . Γιατι ετσι κι αλλιως δεν εχει. Αν ειχε δεν θα σχολιαζε σαν κατινα ανθρωπους που βγαζουν το ψωμι τους και μαλιστα με εμπαθεια . Ουτε θα εκανε επιθεση σε ανθρωπους που εκ των συνθηκων εχουν ευαισθητη θεση εδω μεσα και ευαλωτη. Κατι τετοιο το κανουν τα καθικια οχι οι ανθρωποι με κουλτουρα![]()
Δεν τον σχολιαζω του φερομαι οπως φερεται για να δει τι κανει το βουρλοΌλοι σχολιάζουμε και εκφέρουμε κρίσεις για άτομα που ανήκουν σε ευαίσθητες ομάδες μιλαίδη μου. Ακόμα κι εσείς μόλις τώρα δεν κάνετε τίποτα το διαφορετικό, από το να σχολιάζετε έναν αλκοολικό. Αυτό σημαίνει ότι δεν έχετε κουλτούρα;![]()
Δεν ειμαι πολύ μεγαλοψυχη φαινεται . Αλλα στα παπαρια του θειου μου του γιωργακη. Οταν βλεπω καριολη ανθρωπο που βρισκει πατημα για να γαμησει ενα αδυναμο σε σχεση με αυτον και μαλιστα εκ του ασφαλους. μου γυριζουν τα αντερα. αλλα τι λεω εχουμε να ασχοληθουμε με τα γαμησια μας που καιρος για να ασχοληθουμε με αλλους.Είναι γνωστή η μεγαλοψυχία μερικών μερικών ...
![]()
Δεν τον σχολιαζω του φερομαι οπως φερεται για να δει τι κανει το βουρλο
Πρώτον δεν το έπαιξα ποτε κουλτουρα αλλοι το παιζουν ολημερις.. και δευτερον δεν εκδικούμαι. Δειχνω ποσο ασχημο ειναι να συμπεριφερεσαι σαν κωλοπαιδι χρησιμοποιώντας το ιδιο μεσο. Εκδικηση ειναι αλλο πραγμα. Εσεις μαλιστα επρεπε να το ξερετε.Το "οφθαλμός αντί οφθαλμού και οδόντας αντί οδόντος" δεν το λές και κουλτουριάρικο.
Πρώτον δεν το έπαιξα ποτε κουλτουρα αλλοι το παιζουν ολημερις.. και δευτερον δεν εκδικούμαι. Δειχνω ποσο ασχημο ειναι να συμπεριφερεσαι σαν κωλοπαιδι χρησιμοποιώντας το ιδιο μεσο. Εκδικηση ειναι αλλο πραγμα. Εσεις μαλιστα επρεπε να το ξερετε.![]()
![]()