Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 58 άτομα (0 μέλη και 58 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Το ότι δεν την παίρνετε συχνά;

stock-vector-a-vector-illustration-of-cartoon-man-shivering-127492301.jpg

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Πάρτε μαζί σας και Lili G. Ταιριάζετε και είναι και πολύ της μόδας τελευταία τα κουαρτέτα f+f+f+m.  :grin:
δεν θα παμε για να ταιριάξουμε για να σχολιασουμε τον μεθυστακα θα παμε :2funny:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.385
Πόντοι
25.467
δεν θα παμε για να ταιριάξουμε για να σχολιασουμε τον μεθυστακα θα παμε :2funny:

Έξοχα!!!

H Lili G  έχει τρομερή κουλτούρα.  Έχει γεμίσει το νήμα της με κουλτουριάρικες φωτογραφίες.  :)

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
63
Πόντοι
166
Έξοχα!!!

H Lili G  έχει τρομερή κουλτούρα.  Έχει γεμίσει το νήμα της με κουλτουριάρικες φωτογραφίες.  :)

If women do this job /for some reason/, it do not mean, that they all are not culturally. ...If men meet with call girl /for some reason/, it do not mean, that they are all not culturally people.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
If women do this job /for some reason/, it do not doesn't mean, that they all are not culturally. ...If men meet with call girl /for some reason/, it do not doesn't mean, that they are all not culturally people.

Ως και η Αγγλίς τροφός μου θα σας εδιόρθωνε...  :hi:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.385
Πόντοι
25.467
If women do this job /for some reason/, it do not mean, that they all are not culturally. ...If men meet with call girl /for some reason/, it do not mean, that they are all not culturally people.

Φαρμάκι έχω στην ψυχή φέρνει μαυρίλα θολερή στα στήθια μου. Νύχτα αξημέρωτη ξανά, με το πιοτό της με κερνά, εβίβα μου! Σκοτάδι πίνω για πιοτό…Πω πω πω πω…Πω πω πω πω»...

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Έξοχα!!!

H Lili G  έχει τρομερή κουλτούρα.  Έχει γεμίσει το νήμα της με κουλτουριάρικες φωτογραφίες.  :)
δεν θα σχολιασουμε την κουλτουρα του ομως . Γιατι ετσι κι αλλιως δεν εχει. Αν ειχε δεν θα σχολιαζε σαν κατινα ανθρωπους που βγαζουν το ψωμι τους και μαλιστα με εμπαθεια . Ουτε θα εκανε επιθεση σε ανθρωπους που εκ των συνθηκων εχουν ευαισθητη θεση εδω μεσα και ευαλωτη. Κατι τετοιο το κανουν τα καθικια οχι οι ανθρωποι με κουλτουρα :)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Να πω στους λορδους εδω οτι : το να κρατας παθητικη σταση σε συμπεριφορες που δεν θεωρεις σωστες σε κανει συνενοχο. Αυτά και καλα γαμησια

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.385
Πόντοι
25.467
δεν θα σχολιασουμε την κουλτουρα του ομως . Γιατι ετσι κι αλλιως δεν εχει. Αν ειχε δεν θα σχολιαζε σαν κατινα ανθρωπους που βγαζουν το ψωμι τους και μαλιστα με εμπαθεια . Ουτε θα εκανε επιθεση σε ανθρωπους που εκ των συνθηκων εχουν ευαισθητη θεση εδω μεσα και ευαλωτη. Κατι τετοιο το κανουν τα καθικια οχι οι ανθρωποι με κουλτουρα :)

Όλοι σχολιάζουμε και εκφέρουμε κρίσεις για άτομα που ανήκουν σε ευαίσθητες ομάδες μιλαίδη μου. Ακόμα κι εσείς μόλις τώρα δεν κάνετε τίποτα το διαφορετικό, από το να σχολιάζετε έναν αλκοολικό.  Αυτό σημαίνει ότι δεν έχετε κουλτούρα;  :)

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης

:thumbsup:  Είναι γνωστή η μεγαλοψυχία μερικών μερικών ... :rolleyes:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Όλοι σχολιάζουμε και εκφέρουμε κρίσεις για άτομα που ανήκουν σε ευαίσθητες ομάδες μιλαίδη μου. Ακόμα κι εσείς μόλις τώρα δεν κάνετε τίποτα το διαφορετικό, από το να σχολιάζετε έναν αλκοολικό.  Αυτό σημαίνει ότι δεν έχετε κουλτούρα;  :)
Δεν τον σχολιαζω του φερομαι οπως φερεται για να δει τι κανει  το βουρλο

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
:thumbsup:  Είναι γνωστή η μεγαλοψυχία μερικών μερικών ... :rolleyes:
Δεν ειμαι πολύ μεγαλοψυχη φαινεται . Αλλα στα παπαρια του θειου μου του γιωργακη. Οταν βλεπω καριολη ανθρωπο που βρισκει πατημα για να γαμησει ενα αδυναμο σε σχεση με αυτον και μαλιστα εκ του ασφαλους. μου γυριζουν τα αντερα. αλλα τι λεω εχουμε να ασχοληθουμε με τα γαμησια μας που καιρος για να ασχοληθουμε με αλλους.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.385
Πόντοι
25.467
Δεν τον σχολιαζω του φερομαι οπως φερεται για να δει τι κανει  το βουρλο

Το "οφθαλμός αντί οφθαλμού και οδόντας αντί οδόντος" δεν το λές και κουλτουριάρικο πάντως.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Το "οφθαλμός αντί οφθαλμού και οδόντας αντί οδόντος" δεν το λές και κουλτουριάρικο.
Πρώτον δεν το έπαιξα ποτε κουλτουρα αλλοι το παιζουν ολημερις.. και δευτερον δεν εκδικούμαι. Δειχνω ποσο ασχημο ειναι να συμπεριφερεσαι σαν κωλοπαιδι χρησιμοποιώντας το ιδιο μεσο. Εκδικηση ειναι αλλο πραγμα. Εσεις μαλιστα επρεπε να το ξερετε. :) :tits2:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.385
Πόντοι
25.467
Πρώτον δεν το έπαιξα ποτε κουλτουρα αλλοι το παιζουν ολημερις.. και δευτερον δεν εκδικούμαι. Δειχνω ποσο ασχημο ειναι να συμπεριφερεσαι σαν κωλοπαιδι χρησιμοποιώντας το ιδιο μεσο. Εκδικηση ειναι αλλο πραγμα. Εσεις μαλιστα επρεπε να το ξερετε. :) :tits2:

Ενδόμυχα το ξέρετε και εσείς ότι αυτό είναι αναληθές.  :)

kostasm2005

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
32
Like
1.408
Πόντοι
6.575
ρεεεεεεεεεεεεεεε  Ηρεμία ................ :s&m_1: 

Stories