Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.346
Πόντοι
5.006
ότι θσ πάθουν πλάκα είναι σίγουρο ιδίως αν αναλογιστεις ότι λόγω της ηλικίας σου θα περιμένουν κάποιον να τις γαμησει και θα τους έρθει σοκ με μια πουτσα σαν μαραμενη τουλίπα  :orchestra:
αφου ακομα και εσυ κατά βαθος ξερεις πως η πουτσα μου είναι λαχταριστη και ντουρα....γιατι παρασύρεσαι από την προπαγανδα του γεροντοπουστα μπλιζ?  :-

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
αφου ακομα και εσυ κατά βαθος ξερεις πως η πουτσα μου είναι λαχταριστη και ντουρα....γιατι παρασύρεσαι από την προπαγανδα του γεροντοπουστα μπλιζ?  :-
γω ξέρω ότι είναι ολίγον πεσμένη ίσως φταίει η οικογενειακή ζωή. Όμως υπάρχουν και γυναίκες που ζουν και έτσι. Με τέτοια τύχη. Είσαι τυχερός άνθρωπος που δεν σε διώχνει. Ίσως βέβαια πίνει ταρανδιες στο όνομα σου.. Αλλα δεν βαριέσαι τι είναι ο κοκορας τι είναι το ζουμί του

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.346
Πόντοι
5.006
γω ξέρω ότι είναι ολίγον πεσμένη ίσως φταίει η οικογενειακή ζωή. Όμως υπάρχουν και γυναίκες που ζουν και έτσι. Με τέτοια τύχη. Είσαι τυχερός άνθρωπος που δεν σε διώχνει. Ίσως βέβαια πίνει ταρανδιες στο όνομα σου.. Αλλα δεν βαριέσαι τι είναι ο κοκορας τι είναι το ζουμί του
η δικια μου είναι σπαθι...δεν εχει ματια για αλλονε...εχω κοψει τις καριολες πλεον και εχω γινει κυριλε  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
η δικια μου είναι σπαθι...δεν εχει ματια για αλλονε...εχω κοψει τις καριολες πλεον και εχω γινει κυριλε  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
τυπε σπαθί σπαθί αλλά αν δει φρέσκια σκληρη και ετοιμη πουτσα αργά ή γρήγορα θα θυμηθεί τη χαρά του σεξ σε αντιδιαστολη με τη λύπη της μελατης

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Ραοπαπι σκέφτεσαι όσο εσύ κωλοβαρας στο μπου εκείνη να στην πηδηξει ο κωλογερος ? Είναι μεγάλο αλανι κ κυκλοφορεί Αθήνα..

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.346
Πόντοι
5.006
τυπε σπαθί σπαθί αλλά αν δει φρέσκια σκληρη και ετοιμη πουτσα αργά ή γρήγορα θα θυμηθεί τη χαρά του σεξ σε αντιδιαστολη με τη λύπη της μελατης
να ξες οτι δεν με εχει προδωσει ποτε ξανα ο πελοπιδας μου...μαλλον τοτες θα ηταν από την αδυσωπητη μαλακια που εριχνα...παραλιγο να το σκοτωσω του πουλι μου, αλλα δοξα το θεο είναι σε αριστη κατασταση τωρα... :rockon:

Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
492

τωρα κι εσυ γιατι του τη μπαινεις ταχει που ταχει μελατα του τα κλωτσας κι εσυ ...μελατοτενοντιτιδα θα παθουν...

για να μη πουμε για τη ψυχολογια του που θα παει στα ταρταρα...

κι ειναι και ντελικανης...ντελικανης με γαμημενη ψυχολογια γινεται?

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.346
Πόντοι
5.006
Ραοπαπι σκέφτεσαι όσο εσύ κωλοβαρας στο μπου εκείνη να στην πηδηξει ο κωλογερος ? Είναι μεγάλο αλανι κ κυκλοφορεί Αθήνα..
πραγματι...παρα την αποκρουστικη του οψη, παιζει μπαλα με το μπικικινι και επισης είναι και ξηγημένος μπαρμπας...σιγουρα θα εχει περαση στα πιπινακια.... ισως και από λυπηση να του καθονται, ποιος ξερει.... :dunno:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Όποιος έχει φραγκακια έχει πέραση σε πιπινακια. Πες στο πιπινακι πλήρωσε εσύ χοτελ ακριβό και φαΐ και αν το πληρώσει και σου κάτσει ενώ είσαι γερακος εμένα να με φωναζετε μετά ομπαμα αχαχαχαχαχαχα

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.828
Πόντοι
606
Όποιος έχει φραγκακια έχει πέραση σε πιπινακια. Πες στο πιπινακι πλήρωσε εσύ χοτελ ακριβό και φαΐ και αν το πληρώσει και σου κάτσει ενώ είσαι γερακος εμένα να με φωναζετε μετά ομπαμα αχαχαχαχαχαχα
να σε λεμε χιλαρι?  :orchestra:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.346
Πόντοι
5.006
ναι αλλα εγω δεν είμαι γερακος...εχω ολο το πακετο, οποτε κομμενα τα χαρτζιλίκια και τα σχετικα...είμαι πλεον νοικοκυρης ανθρωπος, εχω σοβαρευτεί...
και αν δεν φαγαμε καριολακια στα νιατα μας... :sunglasses:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
τωρα κι εσυ γιατι του τη μπαινεις ταχει που ταχει μελατα του τα κλωτσας κι εσυ ...μελατοτενοντιτιδα θα παθουν...

για να μη πουμε για τη ψυχολογια του που θα παει στα ταρταρα...

κι ειναι και ντελικανης...ντελικανης με γαμημενη ψυχολογια γινεται?
ο παπι δεν καταλαβαίνει από αυτά έχει μεγαλώσει στις φτωχογειτονιες της Νίκαιας...

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.346
Πόντοι
5.006
ο παπι δεν καταλαβαίνει από αυτά έχει μεγαλώσει στις φτωχογειτονιες της Νίκαιας...
Πάω μια βόλτα στα παλιά, στη Νίκαια, στη Κοκκινιά θα πιω κρασί και θα μεθύσω, στον Πειραιά θα ξενυχτήσω..... που λεει και ο μαζο  :rockon: :rockon: :rockon:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
ναι και ενα και μπεσαλης λεει γιατι ειναι γαυρος  :2funny:
περνουσα από το κωλογηπεδο τους τις προάλλες κ μου ερχόταν στο νου ο μαλακας ο παπι με το πειραιωτικα κ πασαλιμανιωτικα και με έπιανε γέλιο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom