κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 40.241
- Πόντοι
- 19.795
Πουτανες ακουμε, πουτανες δεν βλεπουμετης πουτανας γινεται νικολα![]()
Πουτανες ακουμε, πουτανες δεν βλεπουμετης πουτανας γινεται νικολα![]()
της πουτανας γινεται νικολα![]()
Γι αυτο με χρεωσανε 3 καφεδες 30 ευρω![]()
Αμα τρωει 7 κιλα μπισκοτακια στη καθησια; Ποσες φορες ειπε στη γκαρσονα "εμας μπισκοτακια δεν μας εφερες"ρε συ αυτος θα ειχε να πληρωσει κανα μηνα και στα κρατησαν εσενα
Αμα τρωει 7 κιλα μπισκοτακια στη καθησια; Ποσες φορες ειπε στη γκαρσονα "εμας μπισκοτακια δεν μας εφερες"![]()
Στυλακι εισουνα (μπροστα του)γι αυτό με περασε στα κιλα και ας είμαι 160![]()
Μια (κωλο)τρυπακωλογερα χτυπησες πορδελακι χυστη μου?![]()
![]()
![]()
![]()
το λεει η περδικουλα σου γερο..ευγε!!!Μια (κωλο)τρυπα
γεια σου ραοπαπι δε γκρεατκωλογερα χτυπησες πορδελακι χυστη μου?![]()
![]()
![]()
![]()
Τυπε, δινω οδηγιες απο πριν, και ξερουν οι κορασσιδες τι να κανουν. (Ονομα γραφειου κηδειων κλπ)το λεει η περδικουλα σου γερο..ευγε!!!![]()
![]()
μονο μην μας μεινεις κοκκαλο σε κανα πορδελο και γινει σκανδαλο...
Στυλακι εισουνα (μπροστα του)![]()
τυπε παρε εκεινο που φορανε στο λαιμο οι γεροι και όταν πατανε το κουμπι ερχεται βοηθεια και τους σωζει...Τυπε, δινω οδηγιες απο πριν, και ξερουν οι κορασσιδες τι να κανουν. (Ονομα γραφειου κηδειων κλπ)![]()
Το κοκορακι. (ενεκα μικροτσουτσουνος)Τι κάνεις Αθήνα κωλογερακι ?τον κοκορα ?![]()
160 εσυ, 240 αυτος, στυλακι εισαιείναι που εχω μποι εγω 1.58 ;)
αμφιβαλεις ότι θα παθουν πλακα τα σχιστοματικα μολις με δουν? ιδιως αν αναλογιστείς ότι πριν από μενα θα εχουν δει τον κωλογερα που είναι σαν αναποδο γαμωτο...θα είναι σαν να κλεβω εκκλησιαγεια σου ραοπαπι δε γκρεατ![]()
Τυπε, μολις βλεπουν το πακετο με τα ευρω, ολες Τομ Κρουζ, η Μπραντ Πητ με φωναζουναμφιβαλεις ότι θα παθουν πλακα τα σχιστοματικα μολις με δουν? ιδιως αν αναλογιστείς ότι πριν από μενα θα εχουν δει τον κωλογερα που είναι σαν αναποδο γαμωτο...θα είναι σαν να κλεβω εκκλησια
ότι θσ πάθουν πλάκα είναι σίγουρο ιδίως αν αναλογιστεις ότι λόγω της ηλικίας σου θα περιμένουν κάποιον να τις γαμησει και θα τους έρθει σοκ με μια πουτσα σαν μαραμενη τουλίπααμφιβαλεις ότι θα παθουν πλακα τα σχιστοματικα μολις με δουν? ιδιως αν αναλογιστείς ότι πριν από μενα θα εχουν δει τον κωλογερα που είναι σαν αναποδο γαμωτο...θα είναι σαν να κλεβω εκκλησια
ετσι τυπε..εσυ θα σκας το μπιμπικινι και εγω την κορμοστασιά μου...Τυπε, μολις βλεπουν το πακετο με τα ευρω, ολες Τομ Κρουζ, η Μπραντ Πητ με φωναζουν![]()