brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 15.169
- Πόντοι
- 2.606
αστο αρκετα καρφωθηκα κι ειμασταν πολλοι παρεαπες σάλτσες που πως τι γιατί κτλ![]()
αστο αρκετα καρφωθηκα κι ειμασταν πολλοι παρεαπες σάλτσες που πως τι γιατί κτλ![]()
εμενα δεν μου συμβαίνει αυτό και είμαι μαθουσαλας. Σε πηγάδι κατουρησα ?και επισης τα ποστ μου βγαινουν μαυρα και μεγαλυτερα.
σου λεει ο αλλος γερασανε εδω μεσα και δε θα βλεπουνε κοντα..
θα ειναι παλιο το δελο σου.εμενα δεν μου συμβαίνει αυτό και είμαι μαθουσαλας. Σε πηγάδι κατουρησα ?
μήπως μπορείς να μου πεις γιατί είμαι ξενερωτη ?τι πουστριλικια ειναι αυτα ρε μεγαλε...σα δε ντρεπεσαι... :S
μην μου θυμίζεις τα δέκα γιατί είμαι εξοργισμενη αλλά τεσπα...θα ειναι παλιο το δελο σου.
εγω εχω γουιντοους 10![]()
γιατι μου την λες επειδη ειμαι ντομπρος και ντελικανης...υφερπει μια ξενερα και ενας καθωπρεπισμος στο προσωπο σουμήπως μπορείς να μου πεις γιατί είμαι ξενερωτη ?
τι πουστριλικια ειναι αυτα ρε μεγαλε...σα δε ντρεπεσαι... :S
γιατι μου την λες επειδη ειμαι ντομπρος και ντελικανης...υφερπει μια ξενερα και ενας καθωπρεπισμος στο προσωπο σου
την θελω κιουρια στον κοσμο και πουτανα στο κρεβατιγουσαρεις τη γυναικα προστυχη δηλ....?με τις καθωσπρεπει και τις δηθεν καθωσπρεπει ξενερωνεις?
να γραφεις στις ελλεινηδες.γουσαρεις τη γυναικα προστυχη δηλ....?με τις καθωσπρεπει και τις δηθεν καθωσπρεπει ξενερωνεις?
εμενα ?την θελω κιουρια στον κοσμο και πουτανα στο κρεβατι
οχι μονο δεν μετανοησες αλλα το συνεχιζεις,θα υποφερεις μωρη λινατσαγιατι μου την λες επειδη ειμαι ντομπρος και ντελικανης...υφερπει μια ξενερα και ενας καθωπρεπισμος στο προσωπο σου
εσενα σε θελω να μου πλενεις κανα σωβρακο και πολυ σου ειναιεμενα ?![]()
οχι μονο δεν μετανοησες αλλα το συνεχιζεις,θα υποφερεις μωρη λινατσα![]()