erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
πιστεύω ότι είσαι Αθήνα κ ότι πέρασα έξω από το σπίτι σουπιστευεις οτι ειμαι στα πατησια τωρα?
πιστεύω ότι είσαι Αθήνα κ ότι πέρασα έξω από το σπίτι σουπιστευεις οτι ειμαι στα πατησια τωρα?
λες να μου κατσουν χωρις πολύ πιρι πιρι?
ασε τους αρμους εσυ
ακομη περιμενω το κουριερ με την πιπα που μου εταξες
καλα εσύ δεν λες είσαι κουκλακι ?λες να μου κατσουν χωρις πολύ πιρι πιρι?![]()
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=8799.0;attach=681524;image[/img[/URL]] με αλλο παπουτσι θα ηταν το απολυτο μουνι :P
[/quote]
Διακρινω επιροες λακη τυπε :rolleyes:
αυτό να λεγεται..είμαι μπανικος τυπας....αλλα αν είναι φιλες σου θα είναι τιποτα ξενέρωτες σαν εσενα και θα με γειωσουν όταν θα προσφερω απλοχερα σεξ... :Sκαλα εσύ δεν λες είσαι κουκλακι ?
θυμηθηκα μια ιστορια με ενα τετοιο μουνι και καλυτερο που μπορω να σας την πω με μπολικα ψεμματα σαλτσες και φιδια αν θελετεΔιακρινω επιροες λακη τυπε![]()
εγώ είμαι ξενερωτη ?αυτό να λεγεται..είμαι μπανικος τυπας....αλλα αν είναι φιλες σου θα είναι τιποτα ξενέρωτες σαν εσενα και θα με γειωσουν όταν θα προσφερω απλοχερα σεξ... :S
αυτό να λεγεται..είμαι μπανικος τυπας....αλλα αν είναι φιλες σου θα είναι τιποτα ξενέρωτες σαν εσενα και θα με γειωσουν όταν θα προσφερω απλοχερα σεξ... :S
ειπες βαρια κουβεντα τυπε,εχεις 5 λεπτα διορια να απολογηθεις ταπεινα και να δειξεις ειλικρινη μεταμελειααυτό να λεγεται..είμαι μπανικος τυπας....αλλα αν είναι φιλες σου θα είναι τιποτα ξενέρωτες σαν εσενα και θα με γειωσουν όταν θα προσφερω απλοχερα σεξ... :S
ίσως δεν έχει καταλάβει τον χαρακτήρα μου. Μην τον επιπληττειςειπες βαρια κουβεντα τυπε,εχεις 5 λεπτα διορια να απολογηθεις ταπεινα και να δειξεις ειλικρινη μεταμελεια
να προσεχουμε τι λεμε εδω μεσα,οχι ετσι να πεταμε λασπη στον ανεμιστηρα,τελος αυταίσως δεν έχει καταλάβει τον χαρακτήρα μου. Μην τον επιπληττεις
για πες μας μπραμπθυμηθηκα μια ιστορια με ενα τετοιο μουνι και καλυτερο που μπορω να σας την πω με μπολικα ψεμματα σαλτσες και φιδια αν θελετε![]()
το πιο επικο πεσιμο που εχω κανει στο αεροδρομιο της μαγιορκα με φανελα του ολυμπιακουγια πες μας μπραμπ
πες σάλτσες που πως τι γιατί κτλτο πιο επικο πεσιμο που εχω κανει στο αεροδρομιο της μαγιορκα με φανελα του ολυμπιακουλιγο πριν την πτηση για σαν σεμπαστιαν με σοσιεδαδ στην ισπανια εκεινη την μερα σκοραρε ο κοβασεβιτσ κι εγω
![]()