blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.529
- Πόντοι
- 26.316
Χαιρετε κυριε, πως(ο) την εχετε;χαιρετε κυριοι
κωλογερα τωρα που χειμωνιασε και φυγαν οι κωλοι, πως την βγαζεις?Χαιρετε κυριε, πως(ο) την εχετε;![]()
Οπως παντακωλογερα τωρα που χειμωνιασε και φυγαν οι κωλοι, πως την βγαζεις?
Χαιρετε κυριε, πως(ο) την εχετε;![]()
Aθηνα για πολυ λιγες παραστασειςκαλα κυριε εσυ που εισαι?
Που τραγουδας τυπε?Aθηνα για πολυ λιγες παραστασεις![]()
Χθες Συγγρου 108, Την ωρα που ο αλλος τραγουδουσε στην Ακροπολη.Που τραγουδας τυπε?![]()
κωλογερακι ο ομπαμα λες να είναι πουτανιαρης ?Χθες Συγγρου 108, Την ωρα που ο αλλος τραγουδουσε στην Ακροπολη.![]()
Καργα. Να μη σου πω οτι τα τσιρακια του ενημερωθηκαν πριν να ερθει απο το μπου. για το που και πως.κωλογερακι ο ομπαμα λες να είναι πουτανιαρης ?
δηλαδή να μην αφήσω βασιλοφρων ποτέ χωρίς εμένα έτσι όπως μου τα λεςΚαργα. Να μη σου πω οτι τα τσιρακια του ενημερωθηκαν πριν να ερθει απο το μπου. για το που και πως.
Εξ αλλου μια φορα εκανε και αυτος ταξιδι χωρις τη βαλιτσα (Μισελ). Λες να μην το εκμεταλευτηκε;![]()
Γιατι, ο Βασιλοφρωνας κατουρησε στο πηγαδι;δηλαδή να μην αφήσω βασιλοφρων ποτέ χωρίς εμένα έτσι όπως μου τα λες
θα του απαγορευσω κ να ανασαινει τώρα που το σκέφτομαι στο ίδιο δωμάτιο με άλλεςΓιατι, ο Βασιλοφρωνας κατουρησε στο πηγαδι;![]()
να προσέχετε γιατί μετά το αυχενικο έρχονται και οι κρανιοεγκεφαλικες κακωσεις αχαχαχαχαχαχαΌποιος έχει πρόβλημα με το αυχενικό (Πάνω - κάτω)
Φραντζή 7 (Delight 7) - Lika
![]()
θα του απαγορευσω κ να ανασαινει τώρα που το σκέφτομαι στο ίδιο δωμάτιο με άλλες
να προσέχετε γιατί μετά το αυχενικο έρχονται και οι κρανιοεγκεφαλικες κακωσεις αχαχαχαχαχαχα
Σκληρη και ακαρδη........θα του απαγορευσω κ να ανασαινει τώρα που το σκέφτομαι στο ίδιο δωμάτιο με άλλες