Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (0 μέλη και 37 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.
Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
492
πρεπει να εθιξες τον ανδρισμο του (  :gay: ), για να αντιδρασει ετσι... :s&m_1:

μπα....δεν ασχολουμαι με τον ανδρισμο ανδρων που ειναι εκτος του πεδιου δρασης μου......και σημερα εχω αλλο νταλγκα στο κεφαλι μου

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.469
Πόντοι
5.006
μπα....δεν ασχολουμαι με τον ανδρισμο ανδρων που ειναι εκτος του πεδιου δρασης μου......και σημερα εχω αλλο νταλγκα στο κεφαλι μου
παντως να ξες ότι για τον μπραμπ και εγω στην αρχη νομιζα ότι τον πασπαλιζει τον κουραμπιέ και ότι τον παιρνει από τον κωλο, επειδή γραφει συνεχεια για βιβλια και τεχνη, αλλα τελικα δεν ισχυει..είναι απλα γραμματιζούμενος ο τυπος  :hi:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.173
Πόντοι
2.606
και βεβαια δεν ειμαι στο πεδιο δρασης σου αφου δεν ειμαι αλουμινας καυστηρατζης υδραυλικος ταπετσερης που τον πηδανε  φαφουτες γριες και τις πληρωνει κιολας τα σεβη μου  :hi:

Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
492
παντως να ξες ότι για τον μπραμπ και εγω στην αρχη νομιζα ότι τον πασπαλιζει τον κουραμπιέ και ότι τον παιρνει από τον κωλο, επειδή γραφει συνεχεια για βιβλια και τεχνη, αλλα τελικα δεν ισχυει..είναι απλα γραμματιζούμενος ο τυπος  :hi:

μη μιλας τοσο δυνατα ρε παπι θα μας ακουσει ....αλλα για πες πως το καταλαβες οτι ειν ενταξει τελικα?

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.173
Πόντοι
2.606
μη μιλας τοσο δυνατα ρε παπι θα μας ακουσει ....αλλα για πες πως το καταλαβες οτι ειν ενταξει τελικα?
μπηκες στο στοχαστρο η συντομη καριερα σου εδω μεσα  θα τελειωσει με συνοπτικες διαδικασιες εφεξης πελατακια θα ψαρευεις μονο απ εδω
la1.jpg

Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
492
μπηκες στο στοχαστρο η συντομη καριερα σου εδω μεσα  θα τελειωσει με συνοπτικες διαδικασιες εφεξης πελατακια θα ψαρευεις μονο απ εδω
la1.jpg

δεν την ενδιαφερουν οι λαικες την Αφροδιτη καλιεργει λαχανικα μονη της.......για να ξερει τι τρωει

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.173
Πόντοι
2.606
Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
492
ρε μπραμπ δεν βαρεθηκες τα νταλικια; φερσου σαν τον παπι πειραιώτικα και πασαλιμανιωτικα και σαν ντελικανης επιτελους :orchestra: καλημερα  :-*

φιλεναδα ξερεις κανα καλο ταπετσερη?εφαγε  το λαμπραντορ τον καναπε γωνια.....σηκωθηκα το πρωι κ βρηκα το καθιστικο γεματο αφρολεξ :headbang:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.173
Πόντοι
2.606
φιλεναδα ξερεις κανα καλο ταπετσερη?εφαγε  το λαμπραντορ τον καναπε γωνια.....σηκωθηκα το πρωι κ βρηκα το καθιστικο γεματο αφρολεξ :headbang:
τον καλυτερο θα σου βρει  τετοιους  νταλαβεριζεται σαν και σενα  η κοιμισμενη  θα κανατε καλη παρεα εσεις οι δυο θα  μπορουσες  να την βαλεις και στην δουλεια τα προσοντα τα ψυχικα τα εχει τα σωματικα παλι οχι αλλα εδω τα καταφερες εσυ

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
φιλεναδα ξερεις κανα καλο ταπετσερη?εφαγε  το λαμπραντορ τον καναπε γωνια.....σηκωθηκα το πρωι κ βρηκα το καθιστικο γεματο αφρολεξ :headbang:
χμ.... ο μπραμπ εκτος απο περιπτερο κανει και ταπετσερης χαχαχααχαχαχαχχααχα

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
τον καλυτερο θα σου βρει  τετοιους  νταλαβεριζεται σαν και σενα  η κοιμισμενη  θα κανατε καλη παρεα εσεις οι δυο θα  μπορουσες  να την βαλεις και στην δουλεια τα προσοντα τα ψυχικα τα εχει τα σωματικα παλι οχι αλλα εδω τα καταφερες εσυ
  δεν με αγαπας πια δηλαδη; :(

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom