Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 54 άτομα (0 μέλη και 54 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.108
Πόντοι
15.565
αμα δε παμε για ψαρεμα μαζι ...ευχη δεν εχει :s&m_1: :s&m_2:

κατσε για την ωρα ριχνω τα μπινελικια της αρκούδας στο γυφτο το βρωμιαρη τον τσαπατσουλη που ειχε το σκαφος πριν το παρω εγω

που να του καει το dvd και να μη του ξανασηκωθεί του μαλακα

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316
κατσε για την ωρα ριχνω τα μπινελικια της αρκούδας στο γυφτο το βρωμιαρη τον τσαπατσουλη που ειχε το σκαφος πριν το παρω εγω

που να του καει το dvd και να μη του ξανασηκωθεί του μαλακα

Θ΄ αποκτήσουμε νέο μέλος;  :think:

elladarare

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2016
Like
130
Πόντοι
6
ευχαριστω νεε μου ..περασμενα μεγαλεια...

ομως για πες μας λιγα λογια για σενα

Τι να σας πώ για μένα παλαιότερα σύχναζα συνέχεια με μικρές κορασίδες όμορφες λικνιστες όμορφα με λίγα λόγια πλασματάκια. Εχουν περάσει πολλά απο τα χέρια μου, όλα για να μιλήσουμε με ορολογία μεγάλου izo κοράσια. Όποτε μπορώ όποτε μου το επιτρέπει ο Χωσε μου(ονομα πεους μου) βγαίνω στην γύρα τριγυρνάω και θαυμαζω τα θαύματα της φύσης. Γενικά τρελαμένος πάντα καφέδες με παρέα γυμναστήρια και τα λοιπα εφόσων θα πρέπει να βγούμε και παραλία και αρκετές μακροχρόνιες σχέσεις. Αυτα απο εμένα απο εκεί και πέρα αν καμια φορά το φέρει το θέμα θα πούμε και καμία ιστορία απο τον στρατό και τις χεζμένες καλιόπες. Αυτά παίδες και κορασιδες μου  

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Συντροφε ...μας καλυπτει το χαρτι συνταξεως μην ειμαστε γραφειοκρατες

Να μην ξεύρουμε σύντροφε εαν υπήρξε μπαρουτοκαπνισμένος ή αν επέδειξε π.χ. "αλκήν δ' ευδόκιμον" στον Μαραθώνα;
Όλα μετράνε εδώ μέσα (εκτός από τους πόντους του υποδεκάμετρου)... :tooth:

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.108
Πόντοι
15.565
Να μην ξεύρουμε σύντροφε εαν υπήρξε μπαρουτοκαπνισμένος ή αν επέδειξε π.χ. "αλκήν δ' ευδόκιμον" στον Μαραθώνα;
Όλα μετράνε εδώ μέσα (εκτός από τους πόντους του υποδεκάμετρου)... :tooth:

κοιτα αν ηταν στον Μαραθωνα θα τον ξερω ..σειρουλες θα ειμαστε

Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
492
Τι να σας πώ για μένα παλαιότερα σύχναζα συνέχεια με μικρές κορασίδες όμορφες λικνιστες όμορφα με λίγα λόγια πλασματάκια. Εχουν περάσει πολλά απο τα χέρια μου, όλα για να μιλήσουμε με ορολογία μεγάλου izo κοράσια. Όποτε μπορώ όποτε μου το επιτρέπει ο Χωσε μου(ονομα πεους μου) βγαίνω στην γύρα τριγυρνάω και θαυμαζω τα θαύματα της φύσης. Γενικά τρελαμένος πάντα καφέδες με παρέα γυμναστήρια και τα λοιπα εφόσων θα πρέπει να βγούμε και παραλία και αρκετές μακροχρόνιες σχέσεις. Αυτα απο εμένα απο εκεί και πέρα αν καμια φορά το φέρει το θέμα θα πούμε και καμία ιστορία απο τον στρατό και τις χεζμένες καλιόπες. Αυτά παίδες και κορασιδες μου  

μαλιστα ....τα γουστα σας δηλ στο κρεβατι ποια ειναι ?εχετε νορμαλ γουστα ειστε βουδιστης παοκτσης τι απ ολα?με το συμπαθειο κιολας

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.108
Πόντοι
15.565

elladarare

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2016
Like
130
Πόντοι
6
Ολυμπιακος να μην είναι

είμαι ηρακλαρα( μια είναι η ομαδα άλωστε)
Και οι προτιμήσεις στο κρεβάτι είναι ομορφά κοράσια λεπτή μεσούλα γεματο στήθος ωραίο κώλο αυτό τίποτα περισσότερο
αυτό που έχει εσύ στην φωτογραφία σαραντάρα μου (πες μου κάπως να σε φωνάζω μην σε λέω 40αρα δεν είναι ωραίο)

Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
492
είμαι ηρακλαρα( μια είναι η ομαδα άλωστε)
Και οι προτιμήσεις στο κρεβάτι είναι ομορφά κοράσια λεπτή μεσούλα γεματο στήθος ωραίο κώλο αυτό τίποτα περισσότερο
αυτό που έχει εσύ στην φωτογραφία σαραντάρα μου (πες μου κάπως να σε φωνάζω μην σε λέω 40αρα δεν είναι ωραίο)

λεγε με Καυτη ...Εσενα πως θα σε αποκαλουμε?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom