elladarare
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2016
- Like
- 130
- Πόντοι
- 6
καλως το το παιδι
Καλησπέρα νικο πες μου αγορινα
καλως το το παιδι
Αναμένω ... Χωρίς πατάτες παρακαλώ!
http://[URL unfurl="true"]www.edesma.gr/images/site/100/616_large/stuffed%20vegetables%20packaging%20for%20food%20service.jpg[/img[/URL]]
[/quote] χαχαχαχαχαχαχ οκ αν και δεν ειναι της εποχης ..
νικολακη ....ποσα κουπια εχει η βαρκα σου?
δεν ειπε μπηκε σαν σιφουνας και μας ειπε οτι ειναι ευκολη και τα παιρνει στην μαπα ουτε αν τα καταπινει ουτε τιποταΚαλο κοράσιο ;; Για τι ηλικία μιλάμε ;;
ναι εικοσι χρονιαerinal παντρεμένος,η ;;
δεν ειπε μπηκε σαν σιφουνας και μας ειπε οτι ειναι ευκολη και τα παιρνει στην μαπα ουτε αν τα καταπινει ουτε τιποτα
Καλησπέρα νικο πες μου αγορινα
τιποτα κολλητε, καλως όρισες ;)
αυτος που βλεπεις ειναι ο δευτερος γαμος μουδεν πειράζει και στην μάπα μια χαρά είναι, οτι πρέπει
όντως 20χρόνια ;; η κοροϊδεύεις ;; Εγω το λέω επειδή είδα στην περιγραφή
που γραφεις hapilly married
ε ψιτ παλικαρι ???? τι εγινε εδώ ?
Πιστοποιητικο πολιτικων φρονιμάτων να στειλει κατ αρχας ..
Χαρtι συνταξεως ΙΚΑ η αλλου ταμειου
φωτογραφία οργανου σε στηση με μετρα διπλα ..τα ξεχασες
τι θες να μας μπει κανενας αριστερος πιτσιρικας John Holmes ( RIP )
δεν εχει, την παω με τα βατραχοπέδιλα
σε παρακαλω ματακια μου βγαλε το βατραχοπεδιλο κ δωσε μια σβουρηχτη στο κεφαλι του αγιου ...απεργουν σημερα οι νοσοκομες και ξεχασαν να του δωσουν τα φαρμακα του ....Εγω απο δω δεν τον φτανω.....Αντε παλικαρι μου και γω θα σου δωσω την ευχη μου![]()
Ορθότατα!![]()
![]()
![]()
σε παρακαλω ματακια μου βγαλε το βατραχοπεδιλο κ δωσε μια σβουρηχτη στο κεφαλι του αγιου ...απεργουν σημερα οι νοσοκομες και ξεχασαν να του δωσουν τα φαρμακα του ....Εγω απο δω δεν τον φτανω.....Αντε παλικαρι μου και γω θα σου δωσω την ευχη μου![]()
κοιτα σε βρισκω πολύ μποσικο τις τελευταίες μερες
Ο ενας σε λεει επaμαφοτεριζοντα και δεν μιλας
βαζεις οποιον να είναι στο νημα χωρις face control