Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

  • Φευ.

  • 7ακις φευ.

  • Φευ + 7ακις φευ = 14.

  • Where the Gypsy angels go...

  • You won't sleep alone tonight.

  • Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

  • Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

  • Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

  • Μια μελαχρινή!


Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Μηνύματα
82.438
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316
Εγώ δούλεψα σκληρά, με απόσπαση στο σπίτι μου. Παλιό σπίτι, ξέρετε πόσες δουλειές είχε! Με το που συμμάζεψα λιγάκι πήρα και τη σύνταξη μου να ξεκουραστώ ο άνθρωπος.

Αυτό είναι!
Και μετά μιλούν κάποιοι άλλοι ότι δήθεν εργάζονται δέκα ώρες την μέρα για 600 €/μήνα... και αν πας στο σπίτι τους, είναι αχούρι ... ανεπρόκοποι!
 
Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Μηνύματα
5.820
Like
492
Τα οποία τα σκοτώνουν πριν γεράσουν;  :think:
Καλημέρα!


οχι ..τους κοβουν τ αρχιδια για να μην κανουν μαλακιες..η μηπως εκεινα ειναι τα γουρουνια...δε θυμαμαι


Καλημερα στους πρωινους ΚΑΛΟΚΑΓΑΘΟΥς παππουληδες
 
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Μηνύματα
82.438
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Μηνύματα
30.744
Κριτικές
42
Like
35.192
Πόντοι
28.246
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Μηνύματα
82.438
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316
Καλημέρα
:hi:

Τους νέους τράγους ευνουχιζουν & τους εχουν οδηγούς στο κοπάδι. Γκεσέμι λέγεται.
Μεταφορικά αυτός που κανει σαματα για την ομάδα του/παράταξη :grin:

Τους γεροτράγους σαν εμάς τι τους κάνουν;  :think:
Καλημέρα!  :grin:
 
Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Ε, τότε να αιτηθούμε ένα μουσείο σαν τους Ισλανδούς προς τιμή στα ανδρικά όργανα! Μην πάνε και τελείως χαμένα. Έζησαν και ένδοξες στιγμές στο παρελθόν.


Με τέτοια μεγέθη που έχουμε, δεν χρειάζεται κοτζάμ μουσείο με προθήκες και βιτρίνες.
Ένα μικρό, γυάλινο βαζάκι αρκεί να τα χωρέσει ολωνόνε μέσα... :grin:
 
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Μηνύματα
82.438
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316
Τους σφάζουν και πωλούν το κρέας, το οποίο ειναι πιο ακριβό κ εχει ζήτηση. Μαγειρεύεται εύκολο διότι ειναι μαλακό.  Απο αυτο να τρώτε μιας κι έχετε ευαίσθητα δόντια.

Γκεσέμια (μετφ) υπαρχουν στα νήματα

Βασικά μασέλα έχω ...
Όσο για την σφαγή ... προτιμώ να περιμένω τις 20.000 σελίδες ... :grin:
 

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Μηνύματα
30.744
Κριτικές
42
Like
35.192
Πόντοι
28.246
Τους σφάζουν και πωλούν το κρέας, το οποίο ειναι πιο ακριβό κ εχει ζήτηση. Μαγειρεύεται εύκολο διότι ειναι μαλακό.  Απο αυτο να τρώτε μιας κι έχετε ευαίσθητα δόντια.

Γκεσέμια (μετφ) υπαρχουν στα νήματα
Ωραία πάσα από τον Πατριάρχη Βοργια να αναρτηθεί μια νέα συνταγή.

Αμελέτητα αγανακτισμένα αλά Pandespani

Η σύνθεση της συνταγής για αμελέτητα είναι προϊόν βαθιάς μελέτης από το σύνολο του επιτελείου του pandespani, το οποίο και αφιέρωσε την ενέργειά του τόσο στην συμβολική σημασία της πρότασης όσο και στην γαστριμαργική.

Για να εμπλουτίσουμε μάλιστα με νοήματα και συμβολισμούς την αγανακτισμένη συνταγή μας, μέλη της ομάδας μας, ένεκα τριημέρου, εξέδραμαν μέχρι την Μάνη προκειμένου  να βρουν τα πλέον θυμωμένα όργανα απ’ το γνωστό κρεοπωλείο των Αδερφών Κουράκου στην Αρεόπολη, αλλά και μέχρι τη λαϊκή στο Άργος για πατάτες, ένεκα των αργόμισθων που οι «ευνουχισμένοι» φορολογούμενοι καλύπτουν.

Μ’ αυτά και μ’ αυτά λοιπόν, χθες βρεθήκαμε όλοι οι παντεσπάνιοι συντελεστές και τσιμπήσαμε τα αμελέτητά μας με δύο μάλιστα διαφορετικούς τρόπους, τα «αριστερά» σε ρουστίκ εκδοχή τηγανισμένα σε αλεύρι και τα «δεξιά» ελαφρώς σοφιστικέ με σάλτσα κρασιού, αλλά απεφάνθημεν ομοθυμαδόν ότι τα ψιλοκυριλέ ταίριαζαν περισσότερο στην περίπτωση, ένεκα και των αστικών τους χαρακτηριστικών …

Αν και σεις λοιπόν νοιώθετε «ευνουχισμένοι» απ’ τις εξελίξεις και προτιμάτε να αγανακτήσετε με την παρέα σας και λίγο κρασί, σας προτείνουμε να ακολουθήσετε την συνταγή μας. Ειδικά μάλιστα με βάση την σημερινή αδιανόητη κολοκυθιά «έχουμε πρωθυπουργό, δεν έχουμε πρωθυπουργό» προτείνω και κολοκυθάκια βραστά ως συνοδευτικό (για γαστριμαργικούς λόγους βράστε τα αλ ντέντε αν και για συμβολικούς μάλλον πολύ πλαδαρά θα ταίριαζαν). Και μην ξεχνάτε ότι το χιούμορ δεν φορολογείται εύκολα, αλλά μεταξύ μας, τους έχω ικανούς να εφεύρουν τρόπο να το ανάγουν σε τεκμήριο ευδαιμονισμού και άρα υπερπολυτελούς διαβίωσης! Καλομελέτα κι έρχεται…

Προετοιμασία: 1 ώρα μαρινάρισμα σε κόκκινο κρασί. Το μαγείρεμα συνολικά μισή ώρα περίπου (20 λεπτά οι πατάτες και 10 τα αμελέτητα). Προετοιμάστε τις πατάτες όσο μαρινάρονται τα αμελέτητα. Εύκολη συνταγή.


Υλικά για 4 άτομα
4 αμελέτητα βοδινά καθαρισμένα απ’ τη μεμβράνη τους και κομμένα με μια ελαφρώς διαγώνια κλίση σε κομμάτια πάχους 1-1.5 εκατ.
1 κλωναράκι φρέσκια ρίγανη, τα φύλλα
3 κλωναράκια δενδρολίβανο, τα φύλλα
3 κ.σ. βούτυρο
1 κιλό μέτριες πατάτες, καθαρισμένες και κομμένες πολύ λεπτές ροδέλεες (3 χιλιοστά)
3  φλ. κόκκινο κρασί
2 σκελίδες σκόρδο ολόκληρες
αλάτι, πιπέρι

Μαρινάρετε τα αμελέτητα: Βάζετε τα αμελέτητα να μαριναριστούν για 1 ώρα σε 1½ φλυτζάνι κρασί ρίχνοντας το μισό δεντρολίβανο και τη φρέσκια ρίγανη.

Ετοιμάζετε τις πατάτες: Σε μεγάλο φαρδύ τηγάνι ζεσταίνετε 2 κ.σ. βούτυρο και όταν κάψει ρίχνετε τις πατάτες σε μέτρια προς δυνατή φωτιά. Ανακατεύετε για 1-2 λεπτά να πάρουν βούτυρο παντού, ρίχνετε αλάτι και μπόλικο πιπέρι και το υπόλοιπο δενδρολίβανο. Στα 5 λεπτά χαμηλώνετε τη φωτιά, σκεπάζετε και μαγειρεύετε για περίπου 15-20 λεπτά, ανακατεύοντας 1-2 φορές ενδιάμεσα, μέχρι να κάνουν μια ελαφρυά κρούστα και να είναι μαλακές αλλά να μην διαλύονται. Αποσύρετε και τις βάζετε (χωρίς καπάκι) σε προθερμασμένο φούρνο στους 60ºC ώστε να παραμείνουν ζεστές μέχρι να ετοιμάσετε τα αμελέτητα.

Ετοιμάζετε τα αμελέτητα: Βγάζετε τα αμελέτητα απ’ τη μαρινάδα (την πετάτε) και τα στραγγίζετε. Σε ευρύχωρο τηγάνι ρίχνετε 1 κ.σ. βούτυρο να τσιγαριστεί σε μέτρια προς δυνατή φωτιά και τις σκελίδες του σκόρδου να δώσουν αρώματα. Προσθέτετε τα αμελέτητα και τα γυρνάτε κάθε τόσο να βγάλουν τα υγρά τους για περίπου 5 λεπτά, ρίχνετε αλάτι, πιπέρι και τα σβύνετε με το υπόλοιπο κρασί. Ανεβάζετε λίγο τη φωτιά και μαγειρεύετε για 3-5 λεπτά, να εξατμιστεί η μισή ποσότητα του κρασιού και να έχετε λίγη σάλτσα.

Σερβίρισμα: Φτιάχνετε μια φωλιά από πατάτες, τοποθετώντας τες κυκλικά  και βάζετε τα αμελέτητα με την σάλτσα τους από πάνω τους (ώστε να τα τσιμπίσει πρώτα η δαγκάνα της εφορίας ή το πηρούνι των συνδαιτημόνων σας, αν μιλάμε κυριολεκτικά). Εμπλουτίζετε δε κατά βούληση το δείπνο με τους δικούς σας συμβολισμούς και ερμηνείες.


Καλή επιτυχία και καλή όρεξη!  :cheesy:

 
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Μηνύματα
82.438
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316
Έτσι για μαγειρική να συζητάμε ...  :grin: Αφού δεν κάνουμε και κάτι άλλο ...
Θα μπει και ο κ. raopau και θα δώσει συμβουλές και για στρώσιμο χαλιών.
Οικοκυρική!  :grin:
 
Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Μηνύματα
5.820
Like
492
Ωραία πάσα από τον Πατριάρχη Βοργια να αναρτηθεί μια νέα συνταγή.

Αμελέτητα αγανακτισμένα αλά Pandespani

Η σύνθεση της συνταγής για αμελέτητα είναι προϊόν βαθιάς μελέτης από το σύνολο του επιτελείου του pandespani, το οποίο και αφιέρωσε την ενέργειά του τόσο στην συμβολική σημασία της πρότασης όσο και στην γαστριμαργική.

Για να εμπλουτίσουμε μάλιστα με νοήματα και συμβολισμούς την αγανακτισμένη συνταγή μας, μέλη της ομάδας μας, ένεκα τριημέρου, εξέδραμαν μέχρι την Μάνη προκειμένου  να βρουν τα πλέον θυμωμένα όργανα απ’ το γνωστό κρεοπωλείο των Αδερφών Κουράκου στην Αρεόπολη, αλλά και μέχρι τη λαϊκή στο Άργος για πατάτες, ένεκα των αργόμισθων που οι «ευνουχισμένοι» φορολογούμενοι καλύπτουν.

Μ’ αυτά και μ’ αυτά λοιπόν, χθες βρεθήκαμε όλοι οι παντεσπάνιοι συντελεστές και τσιμπήσαμε τα αμελέτητά μας με δύο μάλιστα διαφορετικούς τρόπους, τα «αριστερά» σε ρουστίκ εκδοχή τηγανισμένα σε αλεύρι και τα «δεξιά» ελαφρώς σοφιστικέ με σάλτσα κρασιού, αλλά απεφάνθημεν ομοθυμαδόν ότι τα ψιλοκυριλέ ταίριαζαν περισσότερο στην περίπτωση, ένεκα και των αστικών τους χαρακτηριστικών …

Αν και σεις λοιπόν νοιώθετε «ευνουχισμένοι» απ’ τις εξελίξεις και προτιμάτε να αγανακτήσετε με την παρέα σας και λίγο κρασί, σας προτείνουμε να ακολουθήσετε την συνταγή μας. Ειδικά μάλιστα με βάση την σημερινή αδιανόητη κολοκυθιά «έχουμε πρωθυπουργό, δεν έχουμε πρωθυπουργό» προτείνω και κολοκυθάκια βραστά ως συνοδευτικό (για γαστριμαργικούς λόγους βράστε τα αλ ντέντε αν και για συμβολικούς μάλλον πολύ πλαδαρά θα ταίριαζαν). Και μην ξεχνάτε ότι το χιούμορ δεν φορολογείται εύκολα, αλλά μεταξύ μας, τους έχω ικανούς να εφεύρουν τρόπο να το ανάγουν σε τεκμήριο ευδαιμονισμού και άρα υπερπολυτελούς διαβίωσης! Καλομελέτα κι έρχεται…

Προετοιμασία: 1 ώρα μαρινάρισμα σε κόκκινο κρασί. Το μαγείρεμα συνολικά μισή ώρα περίπου (20 λεπτά οι πατάτες και 10 τα αμελέτητα). Προετοιμάστε τις πατάτες όσο μαρινάρονται τα αμελέτητα. Εύκολη συνταγή.


Υλικά για 4 άτομα
4 αμελέτητα βοδινά καθαρισμένα απ’ τη μεμβράνη τους και κομμένα με μια ελαφρώς διαγώνια κλίση σε κομμάτια πάχους 1-1.5 εκατ.
1 κλωναράκι φρέσκια ρίγανη, τα φύλλα
3 κλωναράκια δενδρολίβανο, τα φύλλα
3 κ.σ. βούτυρο
1 κιλό μέτριες πατάτες, καθαρισμένες και κομμένες πολύ λεπτές ροδέλεες (3 χιλιοστά)
3  φλ. κόκκινο κρασί
2 σκελίδες σκόρδο ολόκληρες
αλάτι, πιπέρι

Μαρινάρετε τα αμελέτητα: Βάζετε τα αμελέτητα να μαριναριστούν για 1 ώρα σε 1½ φλυτζάνι κρασί ρίχνοντας το μισό δεντρολίβανο και τη φρέσκια ρίγανη.

Ετοιμάζετε τις πατάτες: Σε μεγάλο φαρδύ τηγάνι ζεσταίνετε 2 κ.σ. βούτυρο και όταν κάψει ρίχνετε τις πατάτες σε μέτρια προς δυνατή φωτιά. Ανακατεύετε για 1-2 λεπτά να πάρουν βούτυρο παντού, ρίχνετε αλάτι και μπόλικο πιπέρι και το υπόλοιπο δενδρολίβανο. Στα 5 λεπτά χαμηλώνετε τη φωτιά, σκεπάζετε και μαγειρεύετε για περίπου 15-20 λεπτά, ανακατεύοντας 1-2 φορές ενδιάμεσα, μέχρι να κάνουν μια ελαφρυά κρούστα και να είναι μαλακές αλλά να μην διαλύονται. Αποσύρετε και τις βάζετε (χωρίς καπάκι) σε προθερμασμένο φούρνο στους 60ºC ώστε να παραμείνουν ζεστές μέχρι να ετοιμάσετε τα αμελέτητα.

Ετοιμάζετε τα αμελέτητα: Βγάζετε τα αμελέτητα απ’ τη μαρινάδα (την πετάτε) και τα στραγγίζετε. Σε ευρύχωρο τηγάνι ρίχνετε 1 κ.σ. βούτυρο να τσιγαριστεί σε μέτρια προς δυνατή φωτιά και τις σκελίδες του σκόρδου να δώσουν αρώματα. Προσθέτετε τα αμελέτητα και τα γυρνάτε κάθε τόσο να βγάλουν τα υγρά τους για περίπου 5 λεπτά, ρίχνετε αλάτι, πιπέρι και τα σβύνετε με το υπόλοιπο κρασί. Ανεβάζετε λίγο τη φωτιά και μαγειρεύετε για 3-5 λεπτά, να εξατμιστεί η μισή ποσότητα του κρασιού και να έχετε λίγη σάλτσα.

Σερβίρισμα: Φτιάχνετε μια φωλιά από πατάτες, τοποθετώντας τες κυκλικά  και βάζετε τα αμελέτητα με την σάλτσα τους από πάνω τους (ώστε να τα τσιμπίσει πρώτα η δαγκάνα της εφορίας ή το πηρούνι των συνδαιτημόνων σας, αν μιλάμε κυριολεκτικά). Εμπλουτίζετε δε κατά βούληση το δείπνο με τους δικούς σας συμβολισμούς και ερμηνείες.


Καλή επιτυχία και καλή όρεξη!  :cheesy:

με προβληματισες τωρα  .....δηλ οταν μας λενε τσιμπα ενα αρχιδι ...να παρεξηγιομαστε η να λεμε ευχαριστω και να κανουμε χαρουλες γιατι θα φαμε καλα?
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom