erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
ε καλά δεν θσ πάω να ζήσω και σε ζούγκλακαλησπερα ερη ...η φυσικη ζωη θελει θυσιες
ε καλά δεν θσ πάω να ζήσω και σε ζούγκλακαλησπερα ερη ...η φυσικη ζωη θελει θυσιες
Παιδιά αν κερδίσω τζοκερ θσ πάρω γουφερ στον Σαούλ γνώμη σας
Εγώ αν το κερδίσω
θα χρειαστώ μόσχευμα νεφρού στο 3μηνο ......
Να μας πείς μόνο σε ποιά κλινική θα πας, για να βρώ κονέ ώστε να σου βάλουν με την ευκαιρία της νάρκωσης και
μόσχευμα "δημοκρατικών φρονημάτων" στον εγκέφαλο. Πλάκα θα έχει να βγαίνεις μετά στο bou. βρίζοντας φασίστες...![]()
Tυπε αν βγουνε αυτα που λες θα σε ψαξουμε...παιξε στοιχημα θα σου δωσο αγωνες εχει εθνικες στο τζοκερ εβαλα 3,4,21,25 δεν εβαλα το 30 ειχα βαλει το 27 και στο τζοκερ 11 και στις αλλες στυλες ττο 12
Καλημέρα στους μάχιμους και περήφανους γέροντες!![]()
Δουλειές της νύχτας δηλαδή;Καλημέρα, ω εργαζόμενο μειράκιο!
Και ημείς προ 50ετίας το ίδιο εκάμαμε...![]()
Δουλειές της νύχτας δηλαδή;
Όχι!
Οι περισσότεροι από εμάς υπήρξαμε εργαζόμενοι της Ολυμπιακής, του ΟΣΕ και της ΔΕΗ!
Εργαασθήκαμε σκληρά για 10 χρόνια, απεργώντας τα 9 από αυτά και διεκδικώντας καλύτερες συνθήκες εργασίας και υψηλότερες αμοιβές. Συνταξιοδοτηθήκαμε στο τέλος της 10ετίας κατάκοποι και γι΄ αυτό το Έθνος μας προσέφερε ένα υψηλότατο εφάπαξ εις αναγνώρισιν των υπηρεσιών μας!![]()
Καλημέρα στα γέρικα άλογα!
Εγώ δούλεψα σκληρά, με απόσπαση στο σπίτι μου. Παλιό σπίτι, ξέρετε πόσες δουλειές είχε! Με το που συμμάζεψα λιγάκι πήρα και τη σύνταξη μου να ξεκουραστώ ο άνθρωπος.Όχι!
Οι περισσότεροι από εμάς υπήρξαμε εργαζόμενοι της Ολυμπιακής, του ΟΣΕ και της ΔΕΗ!
Εργασθήκαμε σκληρά για 10 χρόνια, απεργώντας τα 9 από αυτά και διεκδικώντας καλύτερες συνθήκες εργασίας και υψηλότερες αμοιβές. Συνταξιοδοτηθήκαμε στο τέλος της 10ετίας κατάκοποι και γι΄ αυτό το Έθνος μας προσέφερε ένα υψηλότατο εφάπαξ εις αναγνώρισιν των υπηρεσιών μας!![]()