blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.529
- Πόντοι
- 26.316
Done. Deleted!
Διότι εξ αντικειμένου και αποδεδειγμένα, είναι το μόνο μέλος του νήματος των παππούληδων που
έχει σεξουαλικάς δραστηριότητας. Σιγά μην ξημεροβραδιάζεται εδώ μέσα, με όλους εμάς τους άχρηστους...![]()
θεος!!!
E καλα 71 χρονων ειναι ρε τυπε,πως θες να ειναιΕίδα μία συναυλία της χθες ... Debbie Harry...
Πως ήταν και πως είναι σήμερα ...![]()
![]()
![]()
Είδα μία συναυλία της χθες ... Debbie Harry...
Πως ήταν και πως είναι σήμερα ...![]()
![]()
![]()
Καλησπέρα, κυρία!
E καλα 71 χρονων ειναι ρε τυπε,πως θες να ειναι
πως με καταλαβαινεις....
καλησπερα σε ολα τα ΚΑΛΑ παιδια
Διότι εξ αντικειμένου και αποδεδειγμένα, είναι το μόνο μέλος του νήματος των παππούληδων που
έχει σεξουαλικάς δραστηριότητας. Σιγά μην ξημεροβραδιάζεται εδώ μέσα, με όλους εμάς τους άχρηστους...![]()
Καλησπερα, επειδη ακουστηκε οτι ειμαι μουνοδουλος επειδη ηθελα να την παρω απ το αεροδρομιο, απλα ηθελα να την δω επιτελους γιατι μου ειχε ταξει αρκετα... Οταν την ειδα ψιλοαπογοητευτηκα αλλα δεν ηθελα να παει εντελως χαμενη και η βολτα, βενζινες κτλπ. Ηθελα να δω τι ειναι διατεθημενη να μου κανει και φυσικα τιποτα, τι περιμενε οτι θα της κανω ρομαντζα ετσι που ειναι? Εν πασει περιπτωσει εγω μπορει να μη γαμησα στη γιορτη μου αλλα γαμησα την επομενη ενα ντουετο οπου μου γλυγαν παραλληλα τις ρογες αλλα και τα αρχιδια. Οσο για εσενα που δε θελεις να αποκαλυψεις κιολας, σταρχιδια μου σε γραφω μωρη κακομουτσουνη κυρατσα, δε σε εχω αναγκη. Πατσαβουρα.
Απορω και με τον τυπο που σε πηδηξε τελικα, μαλλον θα εβαλε κανενα στοιχημα με το φιλο του αν μπορει χωρις σακουλα
Ρε παιδια εχω ένα πρόβλημα
Όταν ριχνω το πρωτο μετα ζεσταίνομαι ..μιλαμε για ζεστη ιδρωτας ποταμι
όταν ριχνω το δευτερο κρυωνω μιλαμε ψοφο ..τι κουβέρτες τι καλοριφέρ για να συνελθω
πηγα που λετε στο γιατρο να μου εξηγησει γιατι γινεται αυτό ..μηπως είναι κατι σοβαρο να το κοιτάξω
μου λεει ο μακακας κυριε φυσιολογικο
τι φυσιολογικο ρε μπουρδα κομπογιανιτη
φυσιλογικο μου λεει κυριε αμα ρίχνεται το πρωτο το καλοκαιρι και το δευτερο το χειμωνα ....
Αυτό δηλαδή δεν είναι φυσιλογικη σεξουαλικη δραστηριοτητα να ξερω
Ρε παιδια εχω ένα πρόβλημα
Όταν ριχνω το πρωτο μετα ζεσταίνομαι ..μιλαμε για ζεστη ιδρωτας ποταμι
όταν ριχνω το δευτερο κρυωνω μιλαμε ψοφο ..τι κουβέρτες τι καλοριφέρ για να συνελθω
πηγα που λετε στο γιατρο να μου εξηγησει γιατι γινεται αυτό ..μηπως είναι κατι σοβαρο να το κοιτάξω
μου λεει ο μακακας κυριε φυσιολογικο
τι φυσιολογικο ρε μπουρδα κομπογιανιτη
φυσιλογικο μου λεει κυριε αμα ρίχνεται το πρωτο το καλοκαιρι και το δευτερο το χειμωνα ....
Αυτό δηλαδή δεν είναι φυσιλογικη σεξουαλικη δραστηριοτητα να ξερω
μια χαρα σε βρισκω μικρε
εμας σε κάθε εποχη χειμερεια ναρκη
σκληρος παιχτης ο πρηξαρχιδης,την απαξιωσε![]()
Σωμα καλο φαινεται να ειναι αν δε σου αρεσουν οι γυναικες με αδυνατο η αθλητικο σωμα απο φατσα ομως δε λεει κατα την αποψη μου ειναι λιγο καταραμενη σε αλλες εποχες θα μπορουσε να ειναι η κακια μαγισα... Τελοσπαντων εγω δεν καθησα να ασχοληθω να τη γαμησω σιγα πια, απλα εκανα μετανιωσα που ξοδεψα το χρονο μου στο skype και μαλακιες. Για κορινθο δε ξερω αλλα αποτι καταλαβα γουσταρει πουτσο και λουσα, αν θελεις χωσου εγω ουτε να τη λουσω. ΠΑντως την ιστορια δεν τη λεει ολοκληρη ουτε για τα σπυρια που ειχε...
Το μικρέ σε αυτάκια;
Το μικρέ σε αυτάκια;
εγω κλαιω παντως με τα νηματα της πενταγιω![]()
![]()
![]()