blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.529
- Πόντοι
- 26.316
καλημέρα. Και η εριναλ κρατάει μυστικά και ντοκουμένδα. Σήμερα όμως έχουμε εορτασμους. Να σημαιοστολιστει παρακαλώ το θρεντΟ νηματοθέτης γνωρίζει!
Καλημέρα.
καλημέρα. Και η εριναλ κρατάει μυστικά και ντοκουμένδα. Σήμερα όμως έχουμε εορτασμους. Να σημαιοστολιστει παρακαλώ το θρεντ
γιατι τόσος ντόρος σήμερα?![]()
Προφανώς ξεχνάτε ότι η κα. Έριναλ είναι ο θηλυκός Ζουράρης. Μείγμα ορθοδοξίας και κομμουνισμού!![]()
ποιο υπουργείο πιστεύεις θα μου ταιριάζεΝτύνεται και η ίδια ετσι ιδιότροπα;
Γι'αυτό έλεγε οτι θα γίνει υπουργινα;
Γιατι οχι Πρωθυπουργος?ποιο υπουργείο πιστεύεις θα μου ταιριάζε
ευχαριστώ και ανταποδίδω χρόνια πολλά στην αγάπη μουΚαλημέρα κυριες και κύριοι
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στους Άγγελους, Αγγελικές, Μιχάληδες, Μιχαέλες, Σταμάτηδες, Σταματίες, Γαβρίληδες, Γαβριέλες, Ταξιάρχηδες, Ταξιαρχούλες
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟ ΜΟΥ![]()
![]()
![]()
Μεταναστευτικής Πολιτικήςποιο υπουργείο πιστεύεις θα μου ταιριάζε
ο θηλυκος ζουραρης που εγραφε για εφημεριδες πανελλαδικης εμβελειαςΚαι επειδή η κα. Έριναλ είναι ο θηλυκός Ζουράρης δεν μπορεί παρά να μην ταιριάζει με τον κ. The Saint!, ο οποίος στην υπογραφή του έχει τον τίτλο ενός βιβλίου του Ζουράρη [ Νυν εν τω αυτώ κινδύνω τοις φαυλοτάτοις αιωρούμαι ... ]. Αν και η υπογραφή έλκει την καταγωγή από τον Θουκυδίδη, στην πραγματικότητα είναι ο Ζουράρης που τους ενώνει!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μεταναστευτικής Πολιτικής![]()
Εγώ είμαι σαν τον Καρανίκα. Δεν έχω τελειώσει δημοτικό αλλά θα πάω ψηλά με τις γνωριμίες μουο θηλυκος ζουραρης που εγραφε για εφημεριδες πανελλαδικης εμβελειας![]()
![]()
παω να μπω στο μια βδομαδα στη ραφηνα να δω τι εγινε με πενταγιω την εγαμησε κανας καμοκαζι αυτοκτονιας![]()