blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.529
- Πόντοι
- 26.316
Πόσο θα χαιρόταν ο Στάλιν αν την είχε συμπεριλάβει στο επιτελείο του!
Πόσο θα χαιρόμασταν εμείς αν την είχε
Πόσο θα χαιρόταν ο Στάλιν αν την είχε συμπεριλάβει στο επιτελείο του!
![]()
![]()
αχαχαχαχα...τιριτομπα...που πας και τα βρισκεις κατι τετοια....
καλημερα μπουρδελοπαιδα και μπουρδελογεροι...και καυλιαρες δικηγορινες(μπανιστιρτζουδες)...Εγω παντως δε κρυβω οτι χαζεψα για λιγο τα ναυτακια του πολεμικου μας ναυτικου στην παραλια...ονειρο ειναι μεσα στις στολες τους
Καλημέρα στην ΚΑΥΤΗ ΣΑΡΑΝΤΑΡΑ. Αν φορέσουμε στολή και εμείς γοητεύουμε!![]()
![]()
αχαχαχαχα...τιριτομπα...που πας και τα βρισκεις κατι τετοια....
καλημερα μπουρδελοπαιδα και μπουρδελογεροι...και καυλιαρες δικηγορινες(μπανιστιρτζουδες)...Εγω παντως δε κρυβω οτι χαζεψα για λιγο τα ναυτακια του πολεμικου μας ναυτικου στην παραλια...ονειρο ειναι μεσα στις στολες τους
Ο κ. NICK TRIVE υπηρέτησε ως ναύτης!![]()
Στο νήμα μας κάνουμε και προξενιά!![]()
Καλημέρα στην ΚΑΥΤΗ ΣΑΡΑΝΤΑΡΑ. Αν φορέσουμε στολή και εμείς γοητεύουμε!
![]()
Ακριβώς.
Έπρεπε όμως να βάλετε την φωτο με την στολή για να ρίξετε την κα. Σαραντάρα μία και κάτω ...
https://[URL unfurl="true"]www.pixoto.com/images-photography/people/portraits-of-men/the-old-sailor-5968023547019264.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
αχαχαχα...η αποσυνθεση σε ολο της το μεγαλειο ...μυρισε φορμολη μεχρι εδω πανω
αχαχαχα...η αποσυνθεση σε ολο της το μεγαλειο ...μυρισε φορμολη μεχρι εδω πανω
Καλημέρα Αφροντάιτ... ;)
καλημερα my lord....τελικα ποτε δε μαθαμε πως λεγεται το ...καλως τα ναυτακια τα ζουμπουρλουδικα....στ αγγλικα
Δεν ήξερα αυτή την εκτέλεση.
Πως όμως να ξεπεραστεί η αυθεντική εκτέλεση και πότε; Μάλλον ποτέ.
Είδα στο ΟΤΕ TV ένα αφιέρωμα στους Queen όπου ο Brian May έλεγε ότι αυτό το τραγούδι ήταν η πρώτη δημόσια παραδοχή του Mercury ότι ήταν gay....
mama, just killed a man,
pulled the trigger, now he 's dead ...
Ποτέ δεν εξέλαβα το τραγούδι ως τέτοιο και μάλλον είναι μεταθανάτιες σαχλαμάρες....
Δεν το ήξερα αυτό. Ότι και αν ισχύει ο καθένας μπορεί να δώσει την ερμηνεία που θέλει.
Δεν αποκλείεται να είναι και έτσι αν οι στίχοι είναι δικοί του, αλλά και πάλι ποιος μπορεί να ξέρει...
Άσχετο, αλλά ώρες ώρες, ανεξάρτητα από την προσωπική του ζωή που διαφωνώ με όσα δημοσιοποιεί, ο κ. Elton John μου αρέσει πολύ
χωρίς να έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα με το έργο του.
Μπας και έχω παραμεγαλώσει?Θα το σκεφτώ ακούγοντας λίγο Testament...
![]()
![]()
Για μένα το κορυφαίο του έργο είναι το Good bye yellow brick road [ όλο το άλμπουμ ]. Πολύ ανθρώπινο και μερικές στιγμές πικρό. Αλλά αληθινό και με υπέροχες μελωδίες. Υπάρχει και το τραγούδι που έγραψε για την Merilyn Monroe και το οποίο έγινε ευρύτερα γνωστό με τον θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνας.