Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 58 άτομα (0 μέλη και 58 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316
:2funny: :2funny: :2funny:αχαχαχαχα...τιριτομπα...που πας και τα βρισκεις κατι τετοια....

καλημερα   μπουρδελοπαιδα και μπουρδελογεροι...και καυλιαρες δικηγορινες(μπανιστιρτζουδες)...Εγω παντως δε  κρυβω οτι χαζεψα για λιγο τα ναυτακια του πολεμικου μας ναυτικου στην παραλια...ονειρο ειναι μεσα στις στολες τους

:hi:
Ο κ. NICK TRIVE υπηρέτησε ως ναύτης!  :grin:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316
Στο νήμα μας κάνουμε και προξενιά!  :)

Εγγρ.
10 Σεπ 2013
Κριτικές
41
Like
6.779
Πόντοι
15.256
:2funny: :2funny: :2funny:αχαχαχαχα...τιριτομπα...που πας και τα βρισκεις κατι τετοια....

καλημερα   μπουρδελοπαιδα και μπουρδελογεροι...και καυλιαρες δικηγορινες(μπανιστιρτζουδες)...Εγω παντως δε  κρυβω οτι χαζεψα για λιγο τα ναυτακια του πολεμικου μας ναυτικου στην παραλια...ονειρο ειναι μεσα στις στολες τους
Καλημέρα στην ΚΑΥΤΗ ΣΑΡΑΝΤΑΡΑ. Αν φορέσουμε στολή και εμείς γοητεύουμε!
images7_B1_OVYCJ.jpg

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Καλημέρα Αφροντάιτ... ;)

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316
Καλημέρα στην ΚΑΥΤΗ ΣΑΡΑΝΤΑΡΑ. Αν φορέσουμε στολή και εμείς γοητεύουμε!
images7_B1_OVYCJ.jpg

Ακριβώς.
Έπρεπε όμως να βάλετε την φωτο με την στολή για να ρίξετε την κα. Σαραντάρα μία και κάτω ...
URL]]

Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
492
Ακριβώς.
Έπρεπε όμως να βάλετε την φωτο με την στολή για να ρίξετε την κα. Σαραντάρα μία και κάτω ...
https://[URL unfurl="true"]www.pixoto.com/images-photography/people/portraits-of-men/the-old-sailor-5968023547019264.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

αχαχαχα...η αποσυνθεση σε ολο της το μεγαλειο ...μυρισε φορμολη μεχρι εδω πανω

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316

eraserkalsp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
66
Δεν ήξερα αυτή την εκτέλεση.
Πως όμως να ξεπεραστεί η αυθεντική εκτέλεση και πότε; Μάλλον ποτέ.
Είδα στο ΟΤΕ TV ένα αφιέρωμα στους Queen όπου ο Brian May έλεγε ότι αυτό το τραγούδι ήταν η πρώτη δημόσια παραδοχή του Mercury ότι ήταν gay....
mama, just killed a man,
pulled the trigger, now he 's dead ...
Ποτέ δεν εξέλαβα το τραγούδι ως τέτοιο και μάλλον είναι μεταθανάτιες σαχλαμάρες....

Δεν το ήξερα αυτό. Ότι και αν ισχύει ο καθένας μπορεί να δώσει την ερμηνεία που θέλει.
Δεν αποκλείεται να είναι και έτσι αν οι στίχοι είναι δικοί του, αλλά και πάλι ποιος μπορεί να ξέρει...

Άσχετο, αλλά ώρες ώρες, ανεξάρτητα από την προσωπική του ζωή που διαφωνώ με όσα δημοσιοποιεί, ο κ. Elton John μου αρέσει πολύ
χωρίς να έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα με το έργο του.
Μπας και έχω παραμεγαλώσει? :think: Θα το σκεφτώ ακούγοντας λίγο Testament... :grin: :2funny:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316
Δεν το ήξερα αυτό. Ότι και αν ισχύει ο καθένας μπορεί να δώσει την ερμηνεία που θέλει.
Δεν αποκλείεται να είναι και έτσι αν οι στίχοι είναι δικοί του, αλλά και πάλι ποιος μπορεί να ξέρει...

Άσχετο, αλλά ώρες ώρες, ανεξάρτητα από την προσωπική του ζωή που διαφωνώ με όσα δημοσιοποιεί, ο κ. Elton John μου αρέσει πολύ
χωρίς να έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα με το έργο του.
Μπας και έχω παραμεγαλώσει? :think: Θα το σκεφτώ ακούγοντας λίγο Testament... :grin: :2funny:

Για μένα το κορυφαίο του έργο είναι το Good bye yellow brick road [ όλο το άλμπουμ ]. Πολύ ανθρώπινο και μερικές στιγμές πικρό. Αλλά αληθινό και με υπέροχες μελωδίες. Υπάρχει και το τραγούδι που έγραψε για την Merilyn Monroe και το οποίο έγινε ευρύτερα γνωστό με τον θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνας.

eraserkalsp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
66
Για μένα το κορυφαίο του έργο είναι το Good bye yellow brick road [ όλο το άλμπουμ ]. Πολύ ανθρώπινο και μερικές στιγμές πικρό. Αλλά αληθινό και με υπέροχες μελωδίες. Υπάρχει και το τραγούδι που έγραψε για την Merilyn Monroe και το οποίο έγινε ευρύτερα γνωστό με τον θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνας.

Θα το ακούσω...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom