blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
and pussy, dont forget the pussy![]()
Στην εκκίνηση των προκαταρκτικών ήμουν ...
and pussy, dont forget the pussy![]()
[size=20pt]ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.[/size]
Το νήμα ανακοινώνει ότι η κα. Έριναλ ευρίσκεται στην παραλιακή λεωφόρο της Θεσσαλονίκης, όπου θα λάβει χώρα η παρέλασις. Βρίσκεται πλησίον του Μακεδονία Παλάς και ανυπομονεί να δει τα τμήματα των Καταδρομέων, Ο.Υ.Κ. και Αλεξιπτωτιστών!![]()
Δεν έφυγε για long weekend? Ανυπομονεί κιόλας ε?
Θα τους κοιτάζει ολόκληρους ή μόνο από την μέση και κάτω?![]()
Kαλημερα συνελληνες!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Όλα τα λεφτά από το 0:55 και μετά ...![]()
Πως και δε την έχει αλλάξει ακόμη ο δήμαρχος για να προσελκύσει μερικούς Τούρκους τουρίστες παραπάνω...
Τι καιρό έχει πάνω?
Καλημέρα!
Αυτό ακριβώς εννοώ.
Αυτό που διαδραματίστηκε ούτε στα πιο τολμηρά όνειρά μας δεν έχει συμβεί.
Είπαμε να ονειρευόμαστε αλλά και εκεί υπάρχουν όρια.
Μήπως πρέπει να καταγγείλουμε πλέον τον κ. popov ως πρακτορίσκο των μεγαλοτσούτσουνων και ακούραστων επιβητόρων, που θέλουν να μας δημιουργήσουν κόμπλεξ;
Το όνομα του Σεφέρη έδωσαν οι Τούρκοι, όχι του Παλαιολόγου ...Ο κ.Μπουτάρης σημείωσε ότι και το ψέμα αυτό το αναπαραγάγει συνεχώς η αντιπολίτευση, παρά τις διαψεύσεις.
«Εγώ», τόνισε ο κ. Μπουτάρης, «κάποια στιγμή, όταν υπουργοί Εξωτερικών της Ελλάδας ήταν ο Παπανδρέου και της Τουρκίας ο Τζεμ και οι σχέσεις των δυο χωρών ήταν σε πορεία εξομάλυνσης, έκανα μια δήλωση με αφορμή μια τουρκική χειρονομία. Οι Τούρκοι έδωσαν, τότε, το όνομα του Γιώργου Σεφέρη σε οδό στα Βουρλά όπου είχε γεννηθεί ο νομπελίστας.
Στη Θεσσαλονίκη το 1938, με το θάνατο του Κεμάλ Ατατούρκ, με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης μετονομάστηκε η οδός Αποστόλου Παύλου σε οδό Κεμάλ Ατατούρκ. Μετά τα γεγονότα του '55 στην Κωνσταντινούπολη επαναφέρθηκε το όνομα Αποστόλου Παύλου.
Είπα, λοιπόν, επί Παπανδρέου και Τζεμ, ότι θα μπορούσε ο Δήμος Θεσσαλονίκης να επαναφέρει το όνομα του Ατατούρκ και έκτοτε με βρίζουν ...
![]()
Καλά ρε δεν ντρέπεστε λιγάκι να τρολάρετε γέρον άνθρωπο;
Αντε, ας το πάρει επιτέλους το ποτάμι: δεν ξέρω που στο διάολο βρήκε ο ανηψιός μου τους κωδικούς μου
στο bou. και μπήκε το κωλόπαιδο να γράφει κριτικές με το δικό μου νικ...
Απααπαπαααα, δεν τρώγεστε με την καχυποψία σας....
Είμαι και παραμένω ένας ακίνδυνος, φιλήσυχος, παππούλης μικροτσούτσουνος...![]()
![]()
![]()
![]()
Το όνομα του Σεφέρη έδωσαν οι Τούρκοι, όχι του Παλαιολόγου ...
Δανείστηκε και την πένα σου, αυτή με το φτερό, το ανηψούδι ...Καλά ρε δεν ντρέπεστε λιγάκι να τρολάρετε γέρον άνθρωπο;
Αντε, ας το πάρει επιτέλους το ποτάμι: δεν ξέρω που στο διάολο βρήκε ο ανηψιός μου τους κωδικούς μου
στο bou. και μπήκε το κωλόπαιδο να γράφει κριτικές με το δικό μου νικ...
Απααπαπαααα, δεν τρώγεστε με την καχυποψία σας....
Είμαι και παραμένω ένας ακίνδυνος, φιλήσυχος, παππούλης μικροτσούτσουνος...![]()
![]()
![]()
![]()