blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
για εμένα λέει ο μπραμπ είμαι μόνο για να φτιάχνω φαΐ
Για την γκόμενα του κ. συναδέλφου ομιλούσαμε...
για εμένα λέει ο μπραμπ είμαι μόνο για να φτιάχνω φαΐ
τέτοιο έχω χωρίς μυρωδιά αν κ η μυρωδιά μου αρέσει.να προσεχεις να μην ειναι αρωματισμενο ..να ειναι το εχτρα παρθενο σκετο χωρις αρωματα
κατι δεν παει καλα τυπε αμα εχεις βγει πλειστακις και μονο τρως η εισαι ντικινταγκας η το γυναιο ειναι εκπαγλου καλλονης και για το δευτερο εχω γνωσηΈχω βγει πλειστάκις αλλά ευτυχώς δεν υπήρξε τέτοιο θέμα...![]()
Ο ίδιος βέβαια μας λέει άλλα ...
Υ.Γ. Περίπου σαν αυτά που μας έλεγε ο Αλέκος ο Δροσερός ο Α΄ ο Φοφίκος για την κα. Wilde Rose ...
με πιανεις αδιαβαστη ποιος ειναι παλι αυτος ο φοφικος..πουναι και δροσερος
Είμαι για τα μπάζα δεν με γουστάρεικατι δεν παει καλα τυπε αμα εχεις βγει πλειστακις και μονο τρως η εισαι ντικινταγκας η το γυναιο ειναι εκπαγλου καλλονης και για το δευτερο εχω γνωση![]()
μπαρμπα μια χαρα σε βρισκω...εχεις γκομενες να σε ταιζουν...εχεις γκομενες για να κοιμάσαι....για την ηλικια σου, όλα κομπλεΣας θεωρώ εξαίρετη μαγείρισα επειδή έχω γευθεί πλείστα όσα φαγητά σας.
Μην μου πείτε τώρα ότι χρησιμοποιείτε αυτό το λάδι για μαγειρική;![]()
![]()
![]()
![]()
Εκτός αν εννοείτε ότι θα πάτε για ηλιοθεραπεία ... κάπου με ήλιο τέλος πάντων ...![]()
μην το δει ο Λάκης αχαχαχαχαχαχα
μπαγιατικα τα νεαΕίμαι για τα μπάζα δεν με γουστάρει
δοκιμη στο νεο σκαφος?
σε λιγο θα βρει και για να τον δροσιζουνμπαρμπα μια χαρα σε βρισκω...εχεις γκομενες να σε ταιζουν...εχεις γκομενες για να κοιμάσαι....για την ηλικια σου, όλα κομπλε![]()
κατι δεν παει καλα τυπε αμα εχεις βγει πλειστακις και μονο τρως η εισαι ντικινταγκας η το γυναιο ειναι εκπαγλου καλλονης και για το δευτερο εχω γνωση![]()
μπαρμπα μια χαρα σε βρισκω...εχεις γκομενες να σε ταιζουν...εχεις γκομενες για να κοιμάσαι....για την ηλικια σου, όλα κομπλε![]()
πες ότι βρηκε ηδη...η σαρανταρα είναι ετοιμησε λιγο θα βρει και για να τον δροσιζουν![]()
![]()
θα κανατε ωραιο ζευγαρι με το μονδελοΚύριε,
πράττετε ως εάν είσθε χθεσινός.
Ο νηματοθέτης έχει κατ΄ επανάλειψιν δηλώσει ότι είναι χοντρός, άσχημος, φαλακρός, υπερήλιξ και ταλανίζεται από διάφορες ασθένειες [ όλως ελαφράς μορφής όπως κώφωση, κύφωση κ.α. ].
Κατόπιν αυτού πιστεύετε, σοβαρώς, ότι ένα θήλυ που δεν είναι τυφλόν και κωφόν δύναται να εκδηλώσει ενδιαφέρον για το νηματοθέτη;![]()
![]()
![]()
και με κοκονουτ οιλ τυπε οχι απο καρτερ με γρεζιαπες ότι βρηκε ηδη...η σαρανταρα είναι ετοιμη