raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 23.295
- Πόντοι
- 5.006
εννοεις όταν φας έναν κρυο?Παιδιά το κοκονατ οιλ ξέρετε ότι πηζει όταν κάνει κρύο;
εννοεις όταν φας έναν κρυο?Παιδιά το κοκονατ οιλ ξέρετε ότι πηζει όταν κάνει κρύο;
Παιδιά το κοκονατ οιλ ξέρετε ότι πηζει όταν κάνει κρύο;
εννοεις όταν φας έναν κρυο?![]()
Να σου πω κατι εσενα μικρε ....
Εσενα στον σφυριξε και σου αρεσε και το προτείνεις και σε αλλους να ξερουμε ....
Σας θεωρώ εξαίρετη μαγείρισα επειδή έχω γευθεί πλείστα όσα φαγητά σας.
Μην μου πείτε τώρα ότι χρησιμοποιείτε αυτό το λάδι για μαγειρική;![]()
![]()
![]()
![]()
Εκτός αν εννοείτε ότι θα πάτε για ηλιοθεραπεία ... κάπου με ήλιο τέλος πάντων ...![]()
Παιδιά το κοκονατ οιλ ξέρετε ότι πηζει όταν κάνει κρύο;
τυπε ωραιο κονε εκανες απ το μπου αντι να βρεις καμια να γαμας βρηκες μαγειρισσαΣας θεωρώ εξαίρετη μαγείρισα επειδή έχω γευθεί πλείστα όσα φαγητά σας.
Μην μου πείτε τώρα ότι χρησιμοποιείτε αυτό το λάδι για μαγειρική;![]()
![]()
![]()
![]()
Εκτός αν εννοείτε ότι θα πάτε για ηλιοθεραπεία ... κάπου με ήλιο τέλος πάντων ...![]()
κανα ντενεκε θα θελεις για να καλυψεις τοση επιφανειαΤο κοκονατ οιλ το χρησιμοποιώ για το σώμα κ για μασάζ επίσης για τα μαλλιά
τυπε ωραιο κονε εκανες απ το μπου αντι να βρεις καμια να γαμας βρηκες μαγειρισσα![]()
το έχω ακούσει πράγματιναι πηζει....μαλιστα υπαρχουν δυο ειδη το βρωσιμο κι αυτο που ειναι μονο για μασαζ..
το βρωσιμο κανει και για τα 2 και κανει πολυ καλο στην υγεια
αυτη η γκομενα μονο για να φτιαχνει κιοφτεδες ειναι![]()
![]()
Και τι να κάνουμε δηλαδή;
Ό,τι μπορεί ο κάθε ένας μας.
Άλλωστε εδώ μέσα μόνο ο κ. συνάδελφος, ο κ. raopau, έχει βρει γκόμενα.
Τους υπόλοιπους [ και υμών συμπεριλαμβανομένου ] δεν μας πλησιάζει ούτε θηλυκός αρουραίος.
χονδρο αχαχαχαχαχαχακανα ντενεκε θα θελεις για να καλυψεις τοση επιφανεια![]()
Το κοκονατ οιλ το χρησιμοποιώ για το σώμα κ για μασάζ επίσης για τα μαλλιά
αυτη η γκομενα μονο για να φτιαχνει κιοφτεδες ειναι![]()
ο βασιλοφρων μου προτείνει να του φορέσω παλτόΜετοικήσατε εις σπήλαιον και έχει τόσο κρύο εκεί και έπηξε το απεχθές έλαιον;
Το κοκονατ οιλ το χρησιμοποιώ για το σώμα κ για μασάζ επίσης για τα μαλλιά
να βγεις μαζι της ραντεβου και να μην μπορεις να κατσεις απ τις μυγες που θα μαζευτουνΜετοικήσατε εις σπήλαιον και έχει τόσο κρύο εκεί και έπηξε το απεχθές έλαιον;
να προσεχεις να μην ειναι αρωματισμενο ..να ειναι το εχτρα παρθενο σκετο χωρις αρωματα
για εμένα λέει ο μπραμπ είμαι μόνο για να φτιάχνω φαΐΟ ίδιος βέβαια μας λέει άλλα ...
Υ.Γ. Περίπου σαν αυτά που μας έλεγε ο Αλέκος ο Δροσερός ο Α΄ ο Φοφίκος για την κα. Wilde Rose ...
να βγεις μαζι της ραντεβου και να μην μπορεις να κατσεις απ τις μυγες που θα μαζευτουν![]()