raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 23.295
- Πόντοι
- 5.006
τι ομαδα εισαι?..
Ειναι πιυ ειναι σκατα...κανει κ κωλοδαχτυλ . ...εεε αμα εχει κ τριχες στ αρχιδια... απαξιω
τι ομαδα εισαι?..
Ειναι πιυ ειναι σκατα...κανει κ κωλοδαχτυλ . ...εεε αμα εχει κ τριχες στ αρχιδια... απαξιω
Η μολόχα....
Η κα. Έρη είναι ταγμένη στον κ. Βασιλόφρονα!
Υ.Γ. Γι΄ αυτό υποφέρει ο καϋμένος, ο κ. brabus.
Ποσα ξερεις εσυ !!! πως να μην εντυπωσιάσεις τη Κυρια Αφροδιτη μας μετα![]()
![]()
![]()
τι πουστριλικια είναι αυτά?που να τα ξερω δηλαδης? :SΜπα λαθος το ειπε αρμπαροριζα η γλυκοχορτο ειναι ενα αρωματικο φυτο που μπαινει σε γλυκο συκο και κυδωνι..εχει δαντελωτα φυλλα που μοσχοβολανε ακομα και ξερα...τα μαζευω τςτοθο καιρο απο τη γλαστρα και τα προσθςτω στο τσαι..δινουν μια ιδιαιτερη πινελια
τυπε φουντα εχει στη γλαστρα μας παραμυθιαζει νομιζωτι πουστριλικια είναι αυτά?που να τα ξερω δηλαδης? :S
τυπε φουντα εχει στη γλαστρα μας παραμυθιαζει νομιζω![]()
Δίνει γεύση σαν τριαντάφυλλο...Μπα λαθος το ειπε αρμπαροριζα η γλυκοχορτο ειναι ενα αρωματικο φυτο που μπαινει σε γλυκο συκο και κυδωνι..εχει δαντελωτα φυλλα που μοσχοβολανε ακομα και ξερα...τα μαζευω τςτοθο καιρο απο τη γλαστρα και τα προσθςτω στο τσαι..δινουν μια ιδιαιτερη πινελια
τυπε με το μπαρδον κιολας, αλλα μηπως εισαι ντιντης?Δίνει γεύση σαν τριαντάφυλλο...
...ναι ειναι φοβερο..αν και ειμαι πιο πολυ του καφε παρα του τσαγιου αυτο μ αρεσει πολυ..Δίνει γεύση σαν τριαντάφυλλο...
ελα τσακω λιγο ζεστο ζεστο μολις βγηκεΟύτε εγώ έχω πιει σαλεπι
Τι λέει ? ξεσαλωνουν τα γεροντια βλέπω.ελα τσακω λιγο ζεστο ζεστο μολις βγηκε![]()
![]()
τι θα γινει με τον δικο σου βρωμαει πουτσιλα το θρεντ και κουβαλαει κι αλλουςΤι λέει ? ξεσαλωνουν τα γεροντια βλέπω.
ντοπα μουeroula
ποιος ρετι θα γινει με τον δικο σου βρωμαει πουτσιλα το θρεντ και κουβαλαει κι αλλους![]()
τι στο διαβολο στελνει προσκλητηρια λες κι ειναι βαφτιση ?![]()
ο εκλεκτος νηματοθετηςποιος ρε