Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 59 άτομα (1 μέλη και 58 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.085
Πόντοι
2.606
ο αλλος αντι να φωναξει κανα μουνι στο θρεντ φωναζει την σολαρια  :jerking:  :grin:

Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
492
Ποσα ξερεις εσυ !!! πως να μην εντυπωσιάσεις τη Κυρια Αφροδιτη μας μετα  :2funny: :2funny: :2funny:

Μπα λαθος το ειπε αρμπαροριζα η γλυκοχορτο ειναι ενα αρωματικο φυτο που μπαινει σε γλυκο συκο και κυδωνι..εχει δαντελωτα φυλλα που μοσχοβολανε ακομα και ξερα...τα μαζευω τςτοθο καιρο απο τη γλαστρα και τα προσθςτω στο τσαι..δινουν μια ιδιαιτερη πινελια

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.295
Πόντοι
5.006
Μπα λαθος το ειπε αρμπαροριζα η γλυκοχορτο ειναι ενα αρωματικο φυτο που μπαινει σε γλυκο συκο και κυδωνι..εχει δαντελωτα φυλλα που μοσχοβολανε ακομα και ξερα...τα μαζευω τςτοθο καιρο απο τη γλαστρα και τα προσθςτω στο τσαι..δινουν μια ιδιαιτερη πινελια
τι πουστριλικια είναι αυτά?που να τα ξερω δηλαδης? :S

Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
492
τυπε φουντα εχει στη γλαστρα μας παραμυθιαζει νομιζω  :grin:

Χαχα....τι μου θυμησες τωρα...

Ενα φυτο  με δαντελωτα καταπρασινα φυλλα που ειχε φυτρωσει μπροστα στην καγκελοπορτα της αυλης οταν ημουνα μικρη..

Το καμαρωνε η μανα μου καθε βραδυ που το ποτιζε...ωσπου σταματησε εξω απο την πορτα μας το περιπολικο λεγονταςμας να το ξεριζωσουμε γιατι ηταν χασισοδεντρο...μας ειχς καρφωσει ενας γειτονας αντι να το πει σε μας τοπε αλλου

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.346
Πόντοι
24.346
Δίνει γεύση σαν τριαντάφυλλο...

Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
492
Δίνει γεύση σαν τριαντάφυλλο...
...ναι ειναι φοβερο..αν και ειμαι πιο πολυ του καφε παρα του τσαγιου αυτο μ αρεσει πολυ..
Χθες αγορασα απο το Βασιλαγα σαλεπι με σαφραν  ειναι σκονη σε φακελακια...οου μαλλον το βραζεις οπως τον ελληννικο καφε αν καταλαβα καλα...ξερει κανεις πως φτιαχνεται?αν κι εχω προσπερασει πολλς  φορες πλανοδιους σαλεπιτζηδες δεν εχω αγορασει ποτε

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Ούτε εγώ έχω πιει σαλεπι

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.085
Πόντοι
2.606
Τι λέει ? ξεσαλωνουν τα γεροντια βλέπω.
τι θα γινει με τον δικο σου βρωμαει πουτσιλα το θρεντ και κουβαλαει κι αλλους  :jerking:  :grin:
τι στο διαβολο στελνει προσκλητηρια λες κι ειναι βαφτιση ?  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom