ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 39
- Like
- 15.346
- Πόντοι
- 24.346
Αυτό ακριβώς...
Αυτό ακριβώς...
Κατόπιν προσκλήσεως του ανυπέρβλητου συναγωνιστού κ. Blizardeye, και συμφωνών απολύτως με όσα αυτός ανέγραψε στο 1ο μήνυμα του νήματος αυτού, από σήμερα δηλώνω ότι συμμετέχω κι εγώ στο εν λόγω νήμα, και θα προσπαθήσω , με τις ελάχιστες δυνάμεις μου, να συμβάλλω στην ευδοκίμηση των σκοπών του. Κύριοι , τάσσομαι παρά τω πλευρώ σας.
προσεχε μη κολλησεις συναχι στο μυτινγκ! σουρνωντε ιωσεις!
Άρα δεν θα πάτε από πέσιμο , αλλά από χέσιμο....
το βλεπω!![]()
![]()
ειδα τελευταια και μια "θεια" καυτη γρια σαρανταρα! καμμια ξαδερφη σου ειναι? απο το αλλο σοι?!!![]()
τι είναι η αρμπαροριζα?Τι γλυκομιλητο αγορακι...ελα να κερασω γλυκο συκαλακι..με τα χερακια μου το φτιαξα..μοσχοβολαει αρμπαροριζα κ βανιλια
Τωρα τα πιασαμε τα λεφτα μας ..καλα ρε Βλιζ ότι βρίσκεις το μαζεύεις
Αυτόν τον γλυφο τέτοιον τι τον θελουμε εδώ μεσα μπορεις να μου πεις
ασε που είναι μυξιαρικο δεν εχει καν παρει συνταξη
Αυτό είναι που λεει μαθαμε πως πηδιόμαστε πλακωσανε και οι αιδιοτετιοι
Εμενα παλι καλο παιδι με φαινεται...μιλαει και λατινικα...ειναθ παραμορφωμενος...παρεξηγηθηκε κι ολας που δεν πηγατε για ποτο μαζι του...δεν ηξερε οτι σας αφησα αναισθητο στο κρεβατι...
τι είναι η αρμπαροριζα?
Εμενα παλι καλο παιδι με φαινεται...μιλαει και λατινικα...ειναθ παραμορφωμενος...παρεξηγηθηκε κι ολας που δεν πηγατε για ποτο μαζι του...δεν ηξερε οτι σας αφησα αναισθητο στο κρεβατι...
ξερεις ποιος είναι αυτος στο αβαταρ μου????ουτε μια τριχα από τα αρχιδια του δεν εισαι....Αλλαξε το αβαταρ με το κωλοδαχτυλο...ως δειγμα μεταμελειας και τοτε θα σε πω
α ναι εσυ δηλαδή εφυγες μια χαρα ....???
..ξερεις ποιος είναι αυτος στο αβαταρ μου????ουτε μια τριχα από τα αρχιδια του δεν εισαι....![]()
![]()
![]()
Η μολόχα....τι είναι η αρμπαροριζα?