Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 200
- Πόντοι
- 166
Δωσε πονο, εσυ που εξειδικευεσαι στην αποκρυπτογραφηση των κριτικων. (Να με συμπαθα ο κυριος νηματοθετης αλλα για τις αναγκες του νηματος το λεω)Διάβασα κριτική μπλιζ πολυ ψωμί θα γελάμε 2 βδομαδες![]()
exeis καμια φιλη μιλφαρα για κονε?Δωσε πονο, εσυ που εξειδικευεσαι στην αποκρυπτογραφηση των κριτικων. (Να με συμπαθα ο κυριος νηματοθετης αλλα για τις αναγκες του νηματος το λεω)![]()
τι παιζει και παραπανω? :S εγω αμα φτασω 10λεπτο πεφτω για υπνο μετα παντωςΕπιμύθιο ο γέρος γαμησε 2 στάσεις κανα δεκάλεπτο κι έφαγε 1 ωρα να γράψει την κριτική![]()
![]()
το αλλο που το βαζεις τυπε παλιά έβλεπες μια νεκροφόρα στο δρόμο και σταυροκοπιοσουνα τωρα την βλέπεις και περνεις τηλέφωνο πουτανατι παιζει και παραπανω? :S εγω αμα φτασω 10λεπτο πεφτω για υπνο μετα παντως![]()
γραφω φασόν για άλλους λακη τα ανταλλακτικά δεν πάνε καλαbrabus ... καμιά κριτική εκτός από ... Λογοτεχνία έχεις γράψει πουθενά ;;
Λογοτεχνία & ποίηση ....
κάτι σε πουτάνες κτλ ;
γραφω φασόν για άλλους λακη τα ανταλλακτικά δεν πάνε καλα
Ο δικός σου λογαριασμός πάντως ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗ.
Και την ΚΑΜΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗ την έχεις κρύψει ... μη φαίνεται ............
Να γίνει τουλάχιστον μία λίστα κριτικών για ΑΡΛΕΚΙΝ, μπορεί να διαπρέψεις εκεί.
http://[URL unfurl="true"]www.arlekin.gr/assets/booksPhotos/or_9698395911_SPECIAL%20376.jpg[/img[/URL]]
[/quote]λακη για πες μου ρε αλήθεια τωρα εχει έρθει καμια θείτσα που κατούρησε στην τουαλέτα του ιατρείου σου να σου ζητήσει να κανει μπιντε στο νιπτήρα που εχεις δίπλα στην καρέκλα για να φτύνουν τα ξερατα οι ασθενείς ; ;D
λακη για πες μου ρε αλήθεια τωρα εχει έρθει καμια θείτσα που κατούρησε στην τουαλέτα του ιατρείου σου να σου ζητήσει να κανει μπιντε στο νιπτήρα που εχεις δίπλα στην καρέκλα για να φτύνουν τα ξερατα οι ασθενείς ;![]()
Μαλάκα αυτό ήταν αστείο ;
Με τέτοιο χιούμορ, θα σκίζεις στις γκόμενες.Τρελό σουξέ ...........
Μιλάμε γαμάει ο τύπος.
Θα κάνει μπιντέ σε πτυελοδοχείο οδοντιατρικής έδρας.
Καταπληκτικό.
http://[URL unfurl="true"]www.mdrk.bg/uploads/com_article/gallery/710d47eb1995bb3661e6b7d38285ce03bed94926.jpg[/img[/URL]]
Θα βγάζει γκόμενες και για τους φίλους του (!;)
με τέτοια ...........
[/quote]λακη σερβίρεις κυπελλάκια νερό στους πελάτες εισαι δηλαδη μπάρμαν οδοντιατρικής έδρας ; :2funny: :2funny:
Νυσταγμένες καλημέρες. Μίκρυνε η ημέρα κσι είναι γλυκός ο πρωινός ύπνος.Τρελές καλημέρες!Που είναι ο κόσμος; ακόμα
![]()
![]()