Excalibur
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 55
- Like
- 5.108
- Πόντοι
- 15.565
Χμ....δεν εχει αφεθει ακομα στη λαγνα γλωσσα σας αγαπητε παπουλη κ διολου μικροτσουτσουνε. ...γι αυτο μιλαει ετσι
Με κάνετε και κοκκινίζω κυρία ..
Χμ....δεν εχει αφεθει ακομα στη λαγνα γλωσσα σας αγαπητε παπουλη κ διολου μικροτσουτσουνε. ...γι αυτο μιλαει ετσι
Αξιος ο Μισθος σας νέε μου![]()
![]()
Για τον Yorkie δεν λεω τιποτα αυτος είναι βυζανιαρικο σε σχεση με μας
Διάβασα κ την δική σας.
+1 εννοείται ψήφισα.
Μόλις έγραψα κ άλλη μία..
www.bourdela.com/oikoi-anoxhs/athina/kolwnou-11a/#jr_review_56780]http://www.bourdela.com/oikoi-anoxhs/athina/kolwnou-11a/#jr_review_56780[/url]
Για τον τίτλο δεν ξέρω αν έκανα καλά που ήταν τόσο μεγάλος..
"Αλεξία:Την έχυσα στα μαλλιά(κατά λάθος) σηκώθηκε κ ούρλιαζε κ έβριζε μέχρι κ τους πελάτες στο σαλόνι"
:S
Διάβασα κ την δική σας.
+1 εννοείται ψήφισα.
Μόλις έγραψα κ άλλη μία..
www.bourdela.com/oikoi-anoxhs/athina/kolwnou-11a/#jr_review_56780]http://www.bourdela.com/oikoi-anoxhs/athina/kolwnou-11a/#jr_review_56780[/url]
Για τον τίτλο δεν ξέρω αν έκανα καλά που ήταν τόσο μεγάλος..
"Αλεξία:Την έχυσα στα μαλλιά(κατά λάθος) σηκώθηκε κ ούρλιαζε κ έβριζε μέχρι κ τους πελάτες στο σαλόνι"
:S
καλη φαση. στο ματι επρεπε να της ριξεις το σπερμ σπρει.
Εμμμ....δεν ειναι αδικο που διεκδικεις τον σουπερ τιτλο
ζητω τα γλυφομουνια παιδια.
το νοημα της ζωης τυπεΚοινωνικο μηνυμα με πολλους αποδεκτες
![]()
![]()
![]()
Κύριε,
δεν μου αρέσει το σεξ γενικά. Είναι υπερεκτιμημένο. Κανένας άνθρωπος σοβαρός δεν χάνει το χρόνο του σε συνουσίες . Αυτά είναι για τους μουνόδουλους και του υπόδουλους στα πάθη τους, που σέρνονται στα χαμαιτυπεία, πληρώνοντας ακόμα και αντίτιμο για να γλείψουν εκεί που άλλοι άφηναν τα όνειρά τους ακολουθώντας νεκροφόρες.![]()
Εμμμ....δεν ειναι αδικο που διεκδικεις τον σουπερ τιτλο
Διάβασα κριτική μπλιζ πολυ ψωμί θα γελάμε 2 βδομαδες![]()
Εβαλε πολλες σαλτσες ο μπαρμπας...εκτος και αν τα ονειρευτηκε ολα αυτα στον υπνο του..κατι σαν ταινια του ντειβιντ λιντς δηλαδη..Διάβασα κριτική μπλιζ πολυ ψωμί θα γελάμε 2 βδομαδες![]()