erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
και που καταλήγουμε ?αχαχαχαχαχαχαεμενα οταν ημουν μικρος μου λεγανε αντε να σπουδασεις να γινεις ανθρωπος![]()
και που καταλήγουμε ?αχαχαχαχαχαχαεμενα οταν ημουν μικρος μου λεγανε αντε να σπουδασεις να γινεις ανθρωπος![]()
συμφωνώ. Κ ο άνθρωπος που έχει πρόσβαση σε γνώση κ αντί να την χρησιμοποιήσει γίνεται χειρότερος έχει ακόμη περισσότερο ευθύνημερικες πουτανες ειναι πιο "μορφωμενες" απο ανθρωπους που εχουνε Ph.D masters διδακτορικα κτλπ.
αρκετοι κανουνε το λαθος επειδη ειναι πουτανες μερικες και νομιζουνε οτι απευθυνονται σε ζωα.
τα διπλωματα σιγουρα δεν σε κανουνε ανθρωπο.
τζαμπα η μορφωση πηγεκαι που καταλήγουμε ?αχαχαχαχαχαχα
δεν την βαρεθηκες την κυπρια τυπε?τοσο καιρο με την ιδια τρυπα...τζαμπα η μορφωση πηγε![]()
τυπε σκεφτομαι να της πω οτι αν δεν θελει να την κερατωσω με αλλη τρυπα πρεπει να με αφησει να την κερατωσω με την πισω τρυπαδεν την βαρεθηκες την κυπρια τυπε?τοσο καιρο με την ιδια τρυπα...![]()
δεν ειχεις πει οτι σου δινει και το κουλουρι της?τυπε σκεφτομαι να της πω οτι αν δεν θελει να την κερατωσω με αλλη τρυπα πρεπει να με αφησει να την κερατωσω με την πισω τρυπα
οχι ειχα πει οτι ειναι πολυ διστακτικη σε αυτο και οτι με βαζει σε σκεψεις επειδη δεν ειναι οτι θα πονεσει κιολας...δεν ειχεις πει οτι σου δινει και το κουλουρι της?![]()
οκ....
λογικα πουθενα..απλα θα του κοπει η μαγκια...που να σου εξηγω τωρα..οταν ερθει η ωρα θα σε πω
το κουλουρι το χρεωνεις εξτρα?Λοβοτομη
μαγκα κανε την με ελαφρα...ψιλομπαζο ειναι, κουλουρι δεν σου δινει, για σοβαρα (γαμο και τα σχετικα) δεν την βλεπεις...τι καθεσαι σαν τον χανο τοτε? :Sοχι ειχα πει οτι ειναι πολυ διστακτικη σε αυτο και οτι με βαζει σε σκεψεις επειδη δεν ειναι οτι θα πονεσει κιολας...
σιγα τι ειναι 5 ποντοι![]()
Η θάλασσα σημερα στα παράλια της Πελοποννήσου ήταν σουπερ![]()
που είναι ο κωλογερος να μας πει πως ηταν εκει?
δεν εχω αλλη γκομενα :-μαγκα κανε την με ελαφρα...ψιλομπαζο ειναι, κουλουρι δεν σου δινει, για σοβαρα (γαμο και τα σχετικα) δεν την βλεπεις...τι καθεσαι σαν τον χανο τοτε? :S
εμφανισιακα πως εισαι τυπε?τελειως ναυαγιο ή ψιλοβλέπεσαι?δεν εχω αλλη γκομενα :-
για τον πουτσο τυπε, με σωνει το μαρουλιεμφανισιακα πως εισαι τυπε?τελειως ναυαγιο ή ψιλοβλέπεσαι?
ρε αχρηστε δίνεις συμβουλές ?αχαχαχαχαχαχαχαχμαγκα κανε την με ελαφρα...ψιλομπαζο ειναι, κουλουρι δεν σου δινει, για σοβαρα (γαμο και τα σχετικα) δεν την βλεπεις...τι καθεσαι σαν τον χανο τοτε? :S
μεγαλε το μαρουλι ειναι μεγαλο προσον...αρα δεν θα δυσκολευτεις να βρεις καμια καινουρια τρυπα...και αφου δεν ψαχνεις μουναρες οπως υποθετω απο το μπαζο την κυπρια που εχεις, θα βρεις ευκολα καινουρια...για τον πουτσο τυπε, με σωνει το μαρουλι![]()
ο σαουλ ειναι μικρος και χρειαζεται την φροντιδα και την προδερ μας μωρη γαλοτσα....θα τον κανω φινο παλικαρακι αν με ακουσει...ρε αχρηστε δίνεις συμβουλές ?αχαχαχαχαχαχαχαχ
Χαλια ο καιρος εδω, βροχες και καταιγιδες. 2 μερες εχω να παω για μπανιο.Η θάλασσα σημερα στα παράλια της Πελοποννήσου ήταν σουπερ![]()
που είναι ο κωλογερος να μας πει πως ηταν εκει?