jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.421
- Πόντοι
- 34.612
το διαζυγιο σε τετοιες περιπτωσεις ειναι καλη λυση. Η βια που συνεχίζεται και πνίγεται από τον φόβο ειναι το πραγματικό πρόβλημα.
σοφα λογια
το διαζυγιο σε τετοιες περιπτωσεις ειναι καλη λυση. Η βια που συνεχίζεται και πνίγεται από τον φόβο ειναι το πραγματικό πρόβλημα.
γιατι που θα υπαγει μετά ?Ποιος δινει σημασια σ ενα βρωμοπουλι που κουτσουλαει οπου βρεθει...μεψρι τελος Οκτωμβρη θα μπορει να λεει..μετα θα σκασει για παντα.
Δηλαδης ρε αλανια δεν υπαρχουν σπουδαγμενοι και καθως πρεπει που πλακωνουν τη γυναικα τους στο ξυλο και μετα πανε με πουτανες(του 500ρικου αντι του 50ρικου αλλα και τι διαφορα εχει?)
ισχύειΠαντα αυτος που ασκει βιατην ασκει στον πιο αδυναμο...ολοι εκτος σπιτιου εινσι θρασυδειλοι..ανθρωπακια
Τυπισσα τι θα του κανεις του Πουλιου τελος του μηνου??? :SΠοιος δινει σημασια σ ενα βρωμοπουλι που κουτσουλαει οπου βρεθει...μεψρι τελος Οκτωμβρη θα μπορει να λεει..μετα θα σκασει για παντα.
δίνουν 5.000 ευρω σε ιεροδουλες για να τις ταραζουν στο ξυλο όλο το βράδυ ?ποιου 500αρικου
εγω ξερω κατι 5.000 ευρω ολονυκτια και πριν της εχουνε ταραξει στο ξυλο
κατι γνωστοι γιατροι ονοματα φυσικα δεν λεμε
δίνουν 5.000 ευρω σε ιεροδουλες για να τις ταραζουν στο ξυλο όλο το βράδυ ?
ίσως είναι αποδημητικο πουλίΤυπισσα τι θα του κανεις του Πουλιου τελος του μηνου??? :S
ζούμε σε ένα κόσμο αγγελικα πλασμενο. Επίσης το ότι έχει σπουδάσει κάποιος δεν τον κάνει μορφωμενο η ανθρωποστις γυναικες τους και μετα πανε με ιεροδουλες
ελα γλυκουλι μου
...γιατι που θα υπαγει μετά ?
στις γυναικες τους και μετα πανε με ιεροδουλες
...
λογικα πουθενα..απλα θα του κοπει η μαγκια...που να σου εξηγω τωρα..οταν ερθει η ωρα θα σε πω
εμενα οταν ημουν μικρος μου λεγανε αντε να σπουδασεις να γινεις ανθρωποςζούμε σε ένα κόσμο αγγελικα πλασμενο. Επίσης το ότι έχει σπουδάσει κάποιος δεν τον κάνει μορφωμενο η ανθρωπο
ζούμε σε ένα κόσμο αγγελικα πλασμενο. Επίσης το ότι έχει σπουδάσει κάποιος δεν τον κάνει μορφωμενο η ανθρωπο
Τυπισσα τι θα του κανεις του Πουλιου τελος του μηνου??? :S