Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
εδω οσοι γαμανε νομιζουν οτι ειναι ο μπουκοφσκι. καποια λεπτα γαμησι μια ωρα να γραψουν γιαυτο :2funny:  και ολοι ρομαντικοι αναπολουν πληγωμενοι και αλλες παπαριες καμαρωτες . ουτε στα παραμυθια  :grin:

Εμείς είμαστε γαμιάδες του γλυκού νερού, πολλά φρου φρου και αρώματα, το έπος βγαίνει συνήθως σε κυριλέ αρλεκιν, υπάρχουν όμως και ωραία κείμενα, κυρίως από όσους γράφουν χωρίς την ανάγκη να αποδείξουν κάτι.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Μην κρίνετε κάτι βιωματικό που εσείς δεν μπορείτε να κατανοήσετε!  :)
 Γιατί απαγορεύεται από τον Ελληνικό Οργανισμό Εκπόνησης Κριτικών Μπουρδέλα; (ΕΟΕΚΜ)  Η απο τον Ελληνικό Οργανισμό Υπνοθεραπείας σε Ξενοδοχέια Ημιδιαμονής με Βίζιτες; (ΕΟΥΞΗ)   :2funny:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.299
Πόντοι
19.795
Εκπληκτική η νέα κριτική του κ. Vlandis [ aka βιζιτοπαλουκωτής ] υπό το νικ Nick1000!!!
*bowing humbly at your feet*, Sir!

Απόσπασμα από την κριτική του:
Η αναπόληση του παρελθόντος γίνεται ακόμη πιο όμορφη γιατί είναι τόσο σουρεαλιστική! Αποκομμένες εικόνες που κάποτε θα συναρμολογήσουμε, αν ποτέ τα καταφέρουμε. Είμαστε προγραμματισμένοι να είμαστε δυστυχισμένοι με αυτά που έχουμε. Μας λείπουν πάντα αυτά που χάσαμε. Ποτέ δεν καταφέρνουμε να καλύψουμε εντελώς το κενό μιας γυναίκας που αγαπήσαμε. Εδώ έρχεται λοιπόν μια Lianna και ενεστωτοποιεί το χαμένο μας παρελθόν. Μας βιάζει να δούμε μέσα από την κλειδαρότρυπα έναν κόσμο που δε θα έχουμε ποτέ πρόσβαση. Κι εμείς από την άλλη, ενώ ευελπιστούμε σε μια Βαλπούργια νύχτα, τελικά ακροβατούμε επικίνδυνα στο χείλος ενός γκρεμού αυτολύπησης.

Απόσπασμα από δική μου κριτική [ Ο blizardeye και Εκείνη ]:
Η πόρτα άνοιξε σιγά - σιγά και πρώτα εμφανίσθηκε το μουτράκι Εκείνης. Έμεινα άναυδος. Ήταν υπέροχο!
Μπήκα μέσα. Εκείνη ήταν ντυμένη με μίνι φορεματάκι, γόβες και μαύρες κάλτσες. Ζεστά καστανά μάτια.
Μα την ξέρω αυτή την γυναίκα, λέω στον εαυτό μου.
Ήταν Εκείνη που τάϊζε τα περιστέρια στην πλατεία της Βαστίλης. Εκείνη που ταξιδεύαμε μαζί στην Ανατολική Γερμανία για Βερολίνο. Ήταν δίπλα μου στο ξενοδοχείο στη Μαδρίτη. Την είχα κεράσει μπύρα μάλιστα. Μα την έχω δει και στην Αθήνα. Στο μετρό. Η σχέση με την συμφοιτήτρια που δεν ξεπέρασα ποτέ.
Εκείνη που κάνει τον ήρωα δειλό και το παιδί γενναίο [ ... Μποντλέρ ].
Ανείπωτη ομορφιά για μένα. Ομορφιά που έρχεται από τα βάθη του ουρανού ή από τα ύψη της αβύσσου. Η Κόλαση και ο Παράδεισος μαζί.
Εκείνη και η μνήμη μιας ολόκληρης ζωής μπροστά μου.

:grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug:
Τωρα καταννοω γιατι χρειαζεστε εναν καλο υπνο μετα απο τοση σωματικη και πνευματικη κοπωση :sleeping:. :grin:

kostasm2005

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
32
Like
1.408
Πόντοι
6.575
Εκπληκτική η νέα κριτική του κ. Vlandis [ aka βιζιτοπαλουκωτής ] υπό το νικ Nick1000!!!
*bowing humbly at your feet*, Sir!

Απόσπασμα από την κριτική του:
Η αναπόληση του παρελθόντος γίνεται ακόμη πιο όμορφη γιατί είναι τόσο σουρεαλιστική! Αποκομμένες εικόνες που κάποτε θα συναρμολογήσουμε, αν ποτέ τα καταφέρουμε. Είμαστε προγραμματισμένοι να είμαστε δυστυχισμένοι με αυτά που έχουμε. Μας λείπουν πάντα αυτά που χάσαμε. Ποτέ δεν καταφέρνουμε να καλύψουμε εντελώς το κενό μιας γυναίκας που αγαπήσαμε. Εδώ έρχεται λοιπόν μια Lianna και ενεστωτοποιεί το χαμένο μας παρελθόν. Μας βιάζει να δούμε μέσα από την κλειδαρότρυπα έναν κόσμο που δε θα έχουμε ποτέ πρόσβαση. Κι εμείς από την άλλη, ενώ ευελπιστούμε σε μια Βαλπούργια νύχτα, τελικά ακροβατούμε επικίνδυνα στο χείλος ενός γκρεμού αυτολύπησης.

Απόσπασμα από δική μου κριτική [ Ο blizardeye και Εκείνη ]:
Η πόρτα άνοιξε σιγά - σιγά και πρώτα εμφανίσθηκε το μουτράκι Εκείνης. Έμεινα άναυδος. Ήταν υπέροχο!
Μπήκα μέσα. Εκείνη ήταν ντυμένη με μίνι φορεματάκι, γόβες και μαύρες κάλτσες. Ζεστά καστανά μάτια.
Μα την ξέρω αυτή την γυναίκα, λέω στον εαυτό μου.
Ήταν Εκείνη που τάϊζε τα περιστέρια στην πλατεία της Βαστίλης. Εκείνη που ταξιδεύαμε μαζί στην Ανατολική Γερμανία για Βερολίνο. Ήταν δίπλα μου στο ξενοδοχείο στη Μαδρίτη. Την είχα κεράσει μπύρα μάλιστα. Μα την έχω δει και στην Αθήνα. Στο μετρό. Η σχέση με την συμφοιτήτρια που δεν ξεπέρασα ποτέ.
Εκείνη που κάνει τον ήρωα δειλό και το παιδί γενναίο [ ... Μποντλέρ ].
Ανείπωτη ομορφιά για μένα. Ομορφιά που έρχεται από τα βάθη του ουρανού ή από τα ύψη της αβύσσου. Η Κόλαση και ο Παράδεισος μαζί.
Εκείνη και η μνήμη μιας ολόκληρης ζωής μπροστά μου.

:grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug:

Καταπληκτικός  !
Πολύ  χαίρομε  που  του  εκανα την  πρόταση  για την Lianna   :rockon:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.182
Πόντοι
2.606
 Γιατί απαγορεύεται από τον Ελληνικό Οργανισμό Εκπόνησης Κριτικών Μπουρδέλα; (ΕΟΕΚΜ)  Η απο τον Ελληνικό Οργανισμό Υπνοθεραπείας σε Ξενοδοχέια Ημιδιαμονής με Βίζιτες; (ΕΟΥΞΗ)   :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356

:2funny: :rockon: :rockon:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316

:birdman:
:thefinge:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
εγω νομιζω οτι ηταν το ιδιο προσωπο δες το στυλ γραφης στις κριτικες ειναι το ιδιο και δεν μοιαζει κοπια  ;)
Εμένα άλλο με απασχολεί. εσύ απο τότε ηστονα εδω; Και με ποιο νικ μανα μου; :tooth:

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Εμένα άλλο με απασχολεί. εσύ απο τότε ηστονα εδω; Και με ποιο νικ μανα μου; :tooth:

Περίμενε, έρχεται να στο πει

Μπραμπ ένα φεγγάρι πίστευα ότι ήσουν ο Αντί  :headbang:

Ομολογουμένως αδυνατώ να παρακολουθήσω το έπος μειν/κλώνων, είμαι άσχετος

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Περίμενε, έρχεται να στο πει