Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Noah_1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2013
Κριτικές
26
Like
573
Πόντοι
306
Τελικά κλάψα κλάψα αλλά όλοι γ@μάνε σε αυτό το thread  :pipa3:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316
Εκπληκτική η νέα κριτική του κ. Vlandis [ aka βιζιτοπαλουκωτής ] υπό το νικ Nick1000!!!
*bowing humbly at your feet*, Sir!

Απόσπασμα από την κριτική του:
Η αναπόληση του παρελθόντος γίνεται ακόμη πιο όμορφη γιατί είναι τόσο σουρεαλιστική! Αποκομμένες εικόνες που κάποτε θα συναρμολογήσουμε, αν ποτέ τα καταφέρουμε. Είμαστε προγραμματισμένοι να είμαστε δυστυχισμένοι με αυτά που έχουμε. Μας λείπουν πάντα αυτά που χάσαμε. Ποτέ δεν καταφέρνουμε να καλύψουμε εντελώς το κενό μιας γυναίκας που αγαπήσαμε. Εδώ έρχεται λοιπόν μια Lianna και ενεστωτοποιεί το χαμένο μας παρελθόν. Μας βιάζει να δούμε μέσα από την κλειδαρότρυπα έναν κόσμο που δε θα έχουμε ποτέ πρόσβαση. Κι εμείς από την άλλη, ενώ ευελπιστούμε σε μια Βαλπούργια νύχτα, τελικά ακροβατούμε επικίνδυνα στο χείλος ενός γκρεμού αυτολύπησης.

Απόσπασμα από δική μου κριτική [ Ο blizardeye και Εκείνη ]:
Η πόρτα άνοιξε σιγά - σιγά και πρώτα εμφανίσθηκε το μουτράκι Εκείνης. Έμεινα άναυδος. Ήταν υπέροχο!
Μπήκα μέσα. Εκείνη ήταν ντυμένη με μίνι φορεματάκι, γόβες και μαύρες κάλτσες. Ζεστά καστανά μάτια.
Μα την ξέρω αυτή την γυναίκα, λέω στον εαυτό μου.
Ήταν Εκείνη που τάϊζε τα περιστέρια στην πλατεία της Βαστίλης. Εκείνη που ταξιδεύαμε μαζί στην Ανατολική Γερμανία για Βερολίνο. Ήταν δίπλα μου στο ξενοδοχείο στη Μαδρίτη. Την είχα κεράσει μπύρα μάλιστα. Μα την έχω δει και στην Αθήνα. Στο μετρό. Η σχέση με την συμφοιτήτρια που δεν ξεπέρασα ποτέ.
Εκείνη που κάνει τον ήρωα δειλό και το παιδί γενναίο [ ... Μποντλέρ ].
Ανείπωτη ομορφιά για μένα. Ομορφιά που έρχεται από τα βάθη του ουρανού ή από τα ύψη της αβύσσου. Η Κόλαση και ο Παράδεισος μαζί.
Εκείνη και η μνήμη μιας ολόκληρης ζωής μπροστά μου.

:grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316
Δηλώνω συνκεκινημένος!

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
περιμενουμε κριικη αγιου να σας κατατροπωσει  :rockon: :rockon: :rockon:

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Σιγά μη φέρει και κρι κρι ο Άγιος

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Παιδιά εγώ επειδή είμαι άτομο που μ' αρέσει να γαμάω εντόσθια αρνιών ή ανθρώπινων πλασμάτων  Χριστούγεννα, Φώτα, Μεγάλη Παρασκευή και Πάσχα, σήμερα Χριστούγεννα που γεννήθηκε ο μικρός σκατούλης, αποφάσισα να σκορπίσω τα βρωμόζουμα μου σε κάποιο παχύ έντερο. Το μπουρδέλο αυτό το βρήκα εύκολα γιατί δεν είναι μακριά από το Πεδίον του ʼρεως (βρίσκεται σχεδόν δίπλα). Εγώ επειδή είπα τα κάλαντα σε κάτι άτομα εκεί κοντά που καπνίζουν πούρο και χαμογελούν όταν κλάνουν, είπα να κάνω μία επίσκεψη στο εν λόγω σπίτι την ʼγια Ημέρα. Η πόρνη είναι πρώην αρρενόμορφο καραφλό τρανς. Στα επιπλέον αλλόκοτα του σκηνικού το απόλυτα αρρενωπό τσιμπούκι-μαγκιά αλά τριχωτός Μartheuleni s (βλέπε Ευρωμπάσκετ '87) και οι περιεργές σκιές που εμφανίστηκα ν στον τοίχο την ώρα που έχυνα πάνω στα σκουλικιασμ ένα σκατά, τα οποία σίγουρα δημιουργούν φοβία τύπου Κόμη Δράκουλα. Νεαροί μου μη μπείτε γιατί θα φοβηθείτε.. .
chrysargos

κριτικές παλιε του ιστορικου χρυσαργου για οσους θυμουνται αυτες ειναι κριτικες χαχαχαχαχα

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Σκιάχτηκα, Θεούλης

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Σκιάχτηκα, Θεούλης
εδω οσοι γαμανε νομιζουν οτι ειναι ο μπουκοφσκι. καποια λεπτα γαμησι μια ωρα να γραψουν γιαυτο :2funny:  και ολοι ρομαντικοι αναπολουν πληγωμενοι και αλλες παπαριες καμαρωτες . ουτε στα παραμυθια  :grin:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316
εδω οσοι γαμανε νομιζουν οτι ειναι ο μπουκοφσκι. καποια λεπτα γαμησι μια ωρα να γραψουν γιαυτο :2funny:  και ολοι ρομαντικοι αναπολουν πληγωμενοι και αλλες παπαριες καμαρωτες . ουτε στα παραμυθια  :grin:

Μην κρίνετε κάτι βιωματικό που εσείς δεν μπορείτε να κατανοήσετε!  :)

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.182
Πόντοι
2.606
μωρη ο χρυσαργος ηταν το ιδιο προσωπο με τον γκρινκορφακερ?  :think:

Stories

Νέο!

Stories