erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
χαλια στο ειπεεμφανισιακά λεω εγω...

χαλια στο ειπεεμφανισιακά λεω εγω...
παιδια εγω δεν ειμαι ουτε για πρεφα. χαμένος χρόνοςΝαι!
Να παιξουμε πρέφα.
Μη μου πειτε οτι τοσα χρονια που ακουγα την εκφραση "κοιμηθηκα μαζι της" αυτοι που το λεγανε εννοουσαν κατι αλλο;Η πρέφα είναι δύσκολη Άγιε και θέλει εμπειρία, ένα ménage a trios πόσο δύσκολο πια;
Άσε που αν δεν τραβάει το πράμα ρίχνεις και ένα υπνάκο και δεν πάρει χαμένος ο χρόνος.
παιδια εγω δεν ειμαι ουτε για πρεφα. χαμένος χρόνος![]()
Η πρέφα είναι δύσκολη Άγιε και θέλει εμπειρία, ένα ménage a trios πόσο δύσκολο πια;
Άσε που αν δεν τραβάει το πράμα ρίχνεις και ένα υπνάκο και δεν πάρει χαμένος ο χρόνος.
Καλά στον ύπνο είμαι ακόμα χειρότερη γύρω γύρω καλυτερα να κοιμηθείς με πανθηραΚαλά!!!
Εσεις δεν είστε ούτε για ύπνο!!!
Τι να γράφουμε τώρα...![]()
παιδιά βαριέμαι η ελεονώρα μελετη ειναι καλη για οδηγίες σε αυτά τα πραγματα με προυπηρεσίαΜην το λέτε!!!
Φανταστείτε να προσπαθεί να συνουσιαστεί ο "μελάτος" με την δίδα Πενταγιώτισσα, και η κ. Ερινάλ να κρίνει και να δίνει οδηγίες για το πως πρέπει να γίνουν τα πράγματα.![]()
παιδιά βαριέμαι η ελεονώρα μελετη ειναι καλη για οδηγίες σε αυτά τα πραγματα με προυπηρεσίαεγω ειμαι καλη στα πιωματα
![]()
με τον ζιγκ τα βρηκατε; τωρα που ειπα πιωματα
Τρελή ασίστ. Αλλά ως τζεντλεμαν δεν θα την εκμεταλλευτώ.
Έχουν γίνει κάποια βήματα προσέγγυσης.![]()
παιδιά βαριέμαι η ελεονώρα μελετη ειναι καλη για οδηγίες σε αυτά τα πραγματα με προυπηρεσίαεγω ειμαι καλη στα πιωματα
![]()
με τον ζιγκ τα βρηκατε; τωρα που ειπα πιωματα
Έχει κυκλοφορήσει ότι της "φερνετε" αρκετά.![]()
στον αστραγαλο?Έχει κυκλοφορήσει ότι της "φερνετε" αρκετά.![]()
Καλησπέρα.
Προς τι ο γέλως, κυρία;![]()