blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.529
- Πόντοι
- 26.316
Στη βασίλισσα μέλισσα στοχεύω, όχι στα μυγάκια!είναι μαλαγανας ο Βλουβλου. Στοχεύει στην ματαιοδοξια μου ξέρει ότι με το μέλι πιάνει περισσότερα μυγακια![]()
Μήπως φαντάζεται ότι θα τη βγάλω έξω με το λεωφορείο;Τα λεωφορεία τι σχέση έχουν με το τάμα του, κυρία;![]()
Μήπως φαντάζεται ότι θα τη βγάλω έξω με το λεωφορείο;![]()
είναι μαλαγανας ο Βλουβλου. Στοχεύει στην ματαιοδοξια μου ξέρει ότι με το μέλι πιάνει περισσότερα μυγακια![]()
Καλό βόλι αγαπημένε μας φίλε και κοίτα να μας βγάλεις τους ασπρομάλληδες και ασπροπρόσωπους!μην τον ρωτας τωρα, δεν μπορει να απαντησει...
η κατασκοπικη ομαδα του νηματος εμαθε ότι αυτή τη στιγμη ο νηματοθετηςστανταρακι του
δεν εχει και εμοτικον με γραφειο![]()
![]()
![]()
Τι εχουμε σημερα με τι θα καταπιαστούμε ;![]()
Τι εχουμε σημερα με τι θα καταπιαστούμε ;![]()
τυπε μπορούμε να γίνουμε και οι δυο εκλεκτοί και ταυτόχρονα μάλισταΤυπε εγω παντως παω πασο με το γκομενετο αφου αλλωστε εσυ........ την ειδες πρωτος!!
Δε θα κανω εγω τα ξεφτιλικια του μπαρμαν απο την Παρο.![]()
Καλημερα μυστες.
με το νηματοθέτη. Πήγε να γαμησει αλλα σύμφωνα με την ιστορία που έχει μάλλον κοιμάταιΤι εχουμε σημερα με τι θα καταπιαστούμε ;![]()
τυπε μπορούμε να γίνουμε και οι δυο εκλεκτοί και ταυτόχρονα μάλιστα![]()
τυπε το πολυ πολυ αν δεν ερθει να κανουμε διαγωνισμο ποιος χυνει πιο μακριαΕλα σε μπραδερινι, μα συγκινεις!!
Καλα θα ειναι ομως να ερθει και το γκομενετο.
Καλημέρα παιδιά! Για κάθε μελάτο υπάρχει λύση...
Βέβαια.
Μία λύση , φαρμακευτική , σε πολλά σκευάσματα.
Η δραστική ουσία μία πάντα.
Την πρότεινε θυμάμαι και δεκαετία 90 από σκηνής ο μακαριστός ηθοποιός Γκιωνάκης ...
Το Νεομούνιο .
![]()
Και οι μελάτες γίνονται αμέσως
![]()
Βέβαια.
Μία λύση , φαρμακευτική , σε πολλά σκευάσματα.
Η δραστική ουσία μία πάντα.
Την πρότεινε θυμάμαι και δεκαετία 90 από σκηνής ο μακαριστός ηθοποιός Γκιωνάκης ...
Το Νεομούνιο .
![]()
Και οι μελάτες γίνονται αμέσως
![]()
τυπε το πολυ πολυ αν δεν ερθει να κανουμε διαγωνισμο ποιος χυνει πιο μακρια![]()
Τυπε, τριο εχουμε κανονισει να κανουμε εγω, η Ρεγκινα, και η Ερη. Εσεις κανονιστε να κανετε κουατρο.τυπε μπορούμε να γίνουμε και οι δυο εκλεκτοί και ταυτόχρονα μάλιστα![]()
τυπε να γαμησουμε θελουμε οχι να παιξουμε ξερηΤυπε, τριο εχουμε κανονισει να κανουμε εγω, η Ρεγκινα, και η Ερη. Εσεις κανονιστε να κανετε κουατρο.
Καλημερα παιδακια.