barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 24.986
- Πόντοι
- 5.506
μπολικο αλλα δε θα ειμαι σε αυτη τη θεση
Θα παιξεις ραν εν γκαν τυπε;
μπολικο αλλα δε θα ειμαι σε αυτη τη θεση
οχι τις αλλαζω τις ταχυτητες απ το τιμονι
θα με κανετε να αφησω το σειριακο και να οδηγω στο αυτοματοΜε δαχτυλο παντα.
Χωρις αυτακια; Εγω δεν σε εβρισαΚαλώς τον κύριο Κωλόγερο. Χωρίς αυτάκια το κύριος
Ευτυχως που σου ηλθε η ιδεα για τα αυτια, και οχι για τιποτα αλλοΝα κάνουμε ένα γκάλοπ να δούμε ποιος έχει μεγαλα η πεταχτα αυτιά. Να μην λέει κ ο άγιος ότι κάνουμε τα ίδια κ τα ίδια.
θα με κανετε να αφησω το σειριακο και να οδηγω στο αυτοματο
Τις προάλλες όμως με μπέρδεψες με τον ακατανόμαστο. Πληγώθηκα βαθύτατα. :'( :'( :'(Χωρις αυτακια; Εγω δεν σε εβρισα
Να κάνουμε ένα γκάλοπ να δούμε ποιος έχει μεγαλα η πεταχτα αυτιά. Να μην λέει κ ο άγιος ότι κάνουμε τα ίδια κ τα ίδια.
http://[URL unfurl="true"]www.epilegin.gr/uploads/products_0_image_2136.jpg[/img[/URL]]
εμένα είναι περίπου έτσι, λίγο πιο μεγάλα όμως...
[/quote]αχαχαχαχαχαχαχαχ [QUOTE="κωλο-γερος, post: 7170071"]
Ευτυχως που σου ηλθε η ιδεα για τα αυτια, και οχι για τιποτα αλλο ;D
[/quote]ας αρχίσουμε από αυτό
Δε θα είχε συμμετοχές. Ξέρει τι κάνει η ΕρηΕυτυχως που σου ηλθε η ιδεα για τα αυτια, και οχι για τιποτα αλλο
Δε θα είχε συμμετοχές. Ξέρει τι κάνει η Ερη
στη γυναίκα καμει κ για χερουλι αχαχαχαχαχαχαΟταν λες μεγαλα και πεταχτα τι εννοεις; Αν πιανει ολα τα δορυφορικα προγραμματα χωρις εξοπλισμο, ειναι καλα;;
θα παιξω τον ψωφιο κοριοΘα παιξεις ραν εν γκαν τυπε;
Ετσι ξηγιέσαι σκουλικιάρικα? Ακου κάμπιαΚαι που ξερεις εσυ τι κουβαλαμε μεσα στα σωβρακα μας βρε καμπια;;
η Μαριάννα η λυκανθρωπος για όποιον παλιό θυμάται αχαχαχαχαχαχα αχαχαχαχ ντόπα ααα