Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 200
- Πόντοι
- 166
δε ζηλευω και εγω ψηλος σα κυπαρισι ειμαιη εισαγγελεας βρήκε γκομενο ένα ψηλό. Λες να είναι κανένας ραοπαο ?γνώμη σου
δε ζηλευω και εγω ψηλος σα κυπαρισι ειμαιη εισαγγελεας βρήκε γκομενο ένα ψηλό. Λες να είναι κανένας ραοπαο ?γνώμη σου
πόσο ?γιατί εδώ μέσα είστε όλο ανακρίβειεςδε ζηλευω και εγω ψηλος σα κυπαρισι ειμαι
αχαχαχαχαχ. Αμα πάψουν να βγαίνουν, η υποψία θα γίνει βεβαιότηταβγαίνουν. Υποπτον.. Αχαχαχαχαχαχα
εχω δανειστει ενα αμαξι των ελταπάρε άλογο πόλης. Όλοι θα σε κοιτανε
Ολόκληρο νήμα ανοίχτηκε για πάρτη σουεχω δανειστει ενα αμαξι των ελτα
δε μπορω να πω γιατι θα χαλασω το προφιλ εχω χτισει. ασε που δεν με πειραζει εμενα αυτο...ισα ισα καλητερα να εχει γκομενο...αλλος θα πληρωνει αλλος θαπόσο ?γιατί εδώ μέσα είστε όλο ανακρίβειες
εσένα σήμερα το "φεγγάρι μου" μου λέει ότι πρέπει να σε πάρει το διαμπόλοδε μπορω να πω γιατι θα χαλασω το προφιλ εχω χτισει. ασε που δεν με πειραζει εμενα αυτο...ισα ισα καλητερα να εχει γκομενο...αλλος θα πληρωνει αλλος θα
αχαχαχαχαχαχαχαχΟλόκληρο νήμα ανοίχτηκε για πάρτη σου
αν το διαμπολο ειναι καλο γκομενακι με μεγαλα βυζια δεν παιζει θεμαεσένα σήμερα το "φεγγάρι μου" μου λέει ότι πρέπει να σε πάρει το διαμπόλο
εχω δανειστει ενα αμαξι των ελτα
δε μπορω να πω γιατι θα χαλασω το προφιλ εχω χτισει. ασε που δεν με πειραζει εμενα αυτο...ισα ισα καλητερα να εχει γκομενο...αλλος θα πληρωνει αλλος θα
μπολικο αλλα δε θα ειμαι σε αυτη τη θεσηΔηλαδη σου περισσευει χρημα να πληρωνεις;
Tον σαλιωνεις τον λεβιε;εχω δανειστει ενα αμαξι των ελτα
Καλώς τον κύριο Κωλόγερο. Χωρίς αυτάκια το κύριος
Και το γραμματόσημοTον σαλιωνεις τον λεβιε;
οχι τις αλλαζω τις ταχυτητες απ το τιμονιTον σαλιωνεις τον λεβιε;