lookatme21
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Και τι ρωτάει? Αφού κώλος να ναι κι ότι να ναι.Του αρεσουν τα μικρα τσουπωτα, αλλα δεν θα ελεγε οχι και στις βραζιλιανικες κωλαρες. Κλασσικος Ραοπαο
Και τι ρωτάει? Αφού κώλος να ναι κι ότι να ναι.Του αρεσουν τα μικρα τσουπωτα, αλλα δεν θα ελεγε οχι και στις βραζιλιανικες κωλαρες. Κλασσικος Ραοπαο
Και τι ρωτάει? Αφού κώλος να ναι κι ότι να ναι.
Μην είσαι αφοριστικός. Και τα αεροδρόμια έχουν ψυχήΕ όχι δα, υπάρχουν και τα "αεροδρόμια.
Θα γίνει πολιτισμένη μονομαχία του κώλου?Ο κωλος αυτος ανήκει σε μένα
πληρωσα εγω ματσουχυσια και θα γαμησει άλλος ;Θα γίνει πολιτισμένη μονομαχία του κώλου?
Εμ, δεν ξέρεις πως πάει με τις αναρχοάπλυτες ελλεηνίδες. Τάζεις ματσουχύσια, γαμάς και μετά το πολύ μέχρι τον Τέλη. . Εσύ το πήγες ανάποδαπληρωσα εγω ματσουχυσια και θα γαμησει άλλος ;
ψεμα παντούΕμ, δεν ξέρεις πως πάει με τις αναρχοάπλυτες ελλεηνίδες. Τάζεις ματσουχύσια, γαμάς και μετά το πολύ μέχρι τον Τέλη. . Εσύ το πήγες ανάποδα
http://[URL unfurl="true"]www.parapolitika.gr/sites/default/files/article/2015-09/62264-flampouraris708_0.jpg[/img[/URL]]
[/quote] Καφεδάκι Ράο?
Ζούγκλα γίναμεψεμα παντού
ναι..με βοηθαει στο χεσιμοΚαφεδάκι Ράο?
μα κι εγω με λίγο καλιφορνια μακι ήθελα να γαμησω και κωλοΖούγκλα γίναμε
Αυτό το επίπεδο σου μωρ΄ αδελφέ μου, κάνει τις γυναίκες να πέφτουν στα πόδια σου. :S :S :Sναι..με βοηθαει στο χεσιμο
Πρέπει να δω μονομαχία με όπλα, να γλιτώσεις πισώπλατα μαχαιρώματα, κι αν επιζήσεις από αυτές τις πολιτισμένες μορφές επίλυσης διαφωνιών, το συζητάμε.μα κι εγω με λίγο καλιφορνια μακι ήθελα να γαμησω και κωλο
ολα αυτα για ενα κωλο; :SΠρέπει να δω μονομαχία με όπλα, να γλιτώσεις πισώπλατα μαχαιρώματα, κι αν επιζήσεις από αυτές τις πολιτισμένες μορφές επίλυσης διαφωνιών, το συζητάμε.
Αμ πως? Ολα στο πιάτοολα αυτα για ενα κωλο; :S
Καφεδάκι Ράο?
μ εκανες δαπεδοΑνά τακτά χρονικά διαστήματα το νήμα μας δίνει εξετάσεις ομόνοιας και αλληλεγγύης.
Πρέπει να γίνει αντιληπτό στους τρίτους / εισβολείς ότι εμείς εδώ είμαστε μία παρέα και πολλοί γνωριζόμαστε ήδη ή θα γνωριστούμε στην πραγματική ζωή. Είμαστε φίλοι και είμαστε όλοι μαζί σαν μία γροθιά.
Οτιδήποτε άλλο μας αφήνει αδιάφορους και δεν μας αγγίζει. Ίσως προς στιγμήν να μας εκνευρίζει αλλά στην πορεία το συνθλίβουμε και το αφήνουμε πίσω μας.
Είμαστε πάντα δίπλα σ΄ αυτόν που κάθε φορά είναι το θύμα μίας εξωτερικής επίθεσης. Ο κάθε ένας βέβαια με τον τρόπο του.
Γι΄ αυτό ένα είναι σίγουρο. Και έχει αποδειχθεί ακόμη και στις περιόδους που υπήρξαν εντάσεις ανάμεσά μας και θα αποδειχθεί και στις επόμενες εσωτερικές εντάσεις μας. Έχουμε τον τρόπο μας και τις ξεπερνάμε [ εύκολα ή δύσκολα ] και ξανά γινόμαστε μία γροθιά.
Ο κ. tomahok είναι φίλος μου και νιώθω χαρά και τιμή γι΄ αυτό. Γνωρίζω ότι μπορεί μόνος του να υπερασπιστεί τον εαυτό του και τους γύρω του αποτελεσματικά. Γνωρίζω επίσης ότι ο κ. tomahok δεν ενοχλείται εύκολα. Αν όμως ενοχληθεί, τότε ο θύτης θα το καταλάβει άμεσα αυτό.
Είμαι δίπλα του όπως είμαι δίπλα και σε όλους τους φίλους μου.