Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 479K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Ο Θεός ως άπειρη οντότητα μπορεί να είναι κατασκευαστής άπειρης οντότητας; (Έως 3 ψήφους )

• Ε;;;

• Άπειρες οι γκόμενες αλλά εμείς ούτε μία ...

• Ρώτα την άλλη άπειρη οντότητα, τον blizardeye.

• Αν θέλεις να κατανοήσεις το άπειρο, εξερεύνησε κάθε γωνιά του πεπερασμένου.

• Το Σύμπαν και η βλακεία είναι άπειρες οντότητες!

• Hold infinity in the palm of your hand, and eternity in an hour.

• Πότε θα βρεις γκόμενα και θα μας αφήσεις ήσυχους;;;

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

lookatme21

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
66
Ανά τακτά χρονικά διαστήματα το νήμα μας δίνει εξετάσεις ομόνοιας και αλληλεγγύης.
Πρέπει να γίνει αντιληπτό στους τρίτους / εισβολείς ότι εμείς εδώ είμαστε μία παρέα και πολλοί γνωριζόμαστε ήδη ή θα γνωριστούμε στην πραγματική ζωή. Είμαστε φίλοι και είμαστε όλοι μαζί σαν μία γροθιά.
Οτιδήποτε άλλο μας αφήνει αδιάφορους και δεν μας αγγίζει. Ίσως προς στιγμήν να μας εκνευρίζει αλλά στην πορεία το συνθλίβουμε και το αφήνουμε πίσω μας.
Είμαστε πάντα δίπλα σ΄ αυτόν που κάθε φορά είναι το θύμα μίας εξωτερικής επίθεσης. Ο κάθε ένας βέβαια με τον τρόπο του.
Γι΄ αυτό ένα είναι σίγουρο. Και έχει αποδειχθεί ακόμη και στις περιόδους που υπήρξαν εντάσεις ανάμεσά μας και θα αποδειχθεί και στις επόμενες εσωτερικές εντάσεις μας. Έχουμε τον τρόπο μας και τις ξεπερνάμε [ εύκολα ή δύσκολα ] και ξανά γινόμαστε μία γροθιά.
Ο κ. tomahok είναι φίλος μου και νιώθω χαρά και τιμή γι΄ αυτό. Γνωρίζω ότι μπορεί μόνος του να υπερασπιστεί τον εαυτό του και τους γύρω του αποτελεσματικά. Γνωρίζω επίσης ότι ο κ. tomahok δεν ενοχλείται εύκολα. Αν όμως ενοχληθεί, τότε ο θύτης θα το καταλάβει άμεσα αυτό.
Είμαι δίπλα του όπως είμαι δίπλα και σε όλους τους φίλους μου.  :hi:
Well said, όπως θα έλεγε και η Αγγλίδα τροφός σας  :hi:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.074
Πόντοι
5.506
Σκατόγεροι  :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

Σκατόγριες  :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

Αναρχοάπλυτοι  :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

Καλημέεεεεεεεεεεεεεεεερα ωρέεεεεεεεεεε!!!!!

:bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.074
Πόντοι
5.506
Ψάχνω πληροφορίες για τη σερβιτόρα που κάνει εξτραδάκια σε καφετέρια στο Κολωνάκι στο δωμάτιο που γράφει απ΄έξω "ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ".

Γνώμη σας.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Υ.Γ. Δέχομαι και πιμια.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.281
Πόντοι
26.096
Ψάχνω πληροφορίες για τη σερβιτόρα που κάνει εξτραδάκια σε καφετέρια στο Κολωνάκι στο δωμάτιο που γράφει απ΄έξω "ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ".

Γνώμη σας.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Υ.Γ. Δέχομαι και πιμια.

Ζητήστε να σας προσλάβουν ως σερβιτόρο και έτσι να μπείτε στο δωμάτιο αυτό!  :grin:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.074
Πόντοι
5.506
Άσχετο, καλώ στο 626378 για να κλείσω ραντεβού αλλά φευ.

Μήπως άργησα καμιά 50ρια χρόνια;;  :think: :think:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.281
Πόντοι
26.096
Ένας μαλάκας ό,τι ιδεολογία και αν νομίζει ότι υπηρετεί, θα παραμείνει μαλάκας
και θα δέχεται επιθέσεις λόγω της μαλακίας που τον δέρνει, ανεξαρτήτως του τι νομίζει ότι πρεσβεύει ή υπηρετεί.
Ακόμα και να μεταπηδούσε από τη μια ιδεολογία στην άλλη, ο μαλάκας θα παρέμενε εξίσου μαλάκας
με διαφορετική ρητορική. Το παγκόσμιο και αιώνιο πρόβλημα του κόσμου είναι οι συμπλεγματικοί μαλάκες
που κυκλοφορούν ανάμεσά μας. Όποιος υπηρετεί μια ιδεολογία
μπαίνει ταυτόχρονα στην κατηγορία του servant. Η λέξη αυτή προέρχεται από τη λατινική serviens, που στην πορεία,
πέρασε σε στρατιωτική χρήση ως sergente (δηλ. υπηρέτης - λοχίας). Γι' αυτό και οι ιδεολογίες θέλουν υπάκουα στρατιωτάκια
μαλακισμένα δίχως κρίση. Ο αιώνιος μαλάκας που έχει ανάγκη να πιαστεί από τις βεβαιότητες μιας ιδεολογίας για να αποκτήσει κάποιο στήριγμα στη ζωή, είναι ο αιώνιος εχθρός του ελευθερου ανθρώπου που στηρίζεται μόνο στον εαυτο του, παλεύει γεμάτος αμφιβολίες, με αβεβαιότητες, περιέργειες, ματαιώσεις, και τόσα άλλα ανθρώπινα χαρακτηριστικά μέσα στην τρικυμμία της ζωής, σαν Οδυσσέας, βασιλιάς
στη δική του Ιθάκη. Η Ιθάκη του, είναι η κρίση που απέκτησε με κόπο, ώστε να αρνείται να σκύβει το κεφάλι του ως servant
απέναντι σε ιδεολογίες ή ανθρώπους.    

:hi:
:thumbsup:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40