brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 13.977
- Πόντοι
- 2.606
γαντια λαστιχενια να παρεις μαζι σουΚι αρπάζει κι αμέσως η τρίχα
γαντια λαστιχενια να παρεις μαζι σουΚι αρπάζει κι αμέσως η τρίχα
Να γίνεις ορίτζιναλ αναρχικός.Τωρα με φτιαχνεις σαν τον Ραοπαο, θα μεινω καμμια βδομαδα απλυτος
εδω εψαχνες τις 7 θαλασσες στην λεωφορο νικηςΓαμω την αναρχία μου πουθενά δεν βρίσκομαι ούτε τον ματσουχισια δεν ήξερα
γιατι πλενεσαι ? Μην με τρελαίνει τώρα ?!Τωρα με φτιαχνεις σαν τον Ραοπαο, θα μεινω καμμια βδομαδα απλυτος
εδω εψαχνες τις 7 θαλασσες στην λεωφορο νικης
ναι αλλα παλια που ηταν?Ένας δρόμος πιο πάνω είναι!
Αλήθεια ποιο ειναι το συνάφι μου Λάκη;
Ο Κθούλου πάντως που είναι φίλος και συναντιόμαστε σε θεωρεί μαϊμού χρυσαυγίτη, από τα lidl και μου επέχει πει να στο μεταφέρω.
καλαποθακη πάνω από νίκηςεδω εψαχνες τις 7 θαλασσες στην λεωφορο νικης
Εχει ανοιξει κανενα θρεντ ο Λακης, να παω να του ριξω μια μολοτωφ;Να γίνεις ορίτζιναλ αναρχικός.
θα σε πάω εγώ στο εξτραβαγκανζ για να φας σαν άνθρωπος μην άκους επτά θάλασσες κ μπούρδεςΈνας δρόμος πιο πάνω είναι!
αχαχαχαχαχαχαχαχ αχαχαχαχΕχει ανοιξει κανενα θρεντ ο Λακης, να παω να του ριξω μια μολοτωφ;
θα το χουν κανει παπουτσαδικο τωρα και δεν θα χεις παρει χαμπαρι τιποταθα σε πάω εγώ στο εξτραβαγκανζ για να φας σαν άνθρωπος μην άκους επτά θάλασσες κ μπούρδες
Εχει ανοιξει κανενα θρεντ ο Λακης, να παω να του ριξω μια μολοτωφ;
Εχει ανοιξει κανενα θρεντ ο Λακης
Από όλα όσα έγραψα, αυτό κράτησες κότα ;
Σε αυτό απαντάς ;
ΣΟΥ ΕΓΡΑΨΑ, ΟΤΙ ΟΣΕΣ ΥΒΡΕΙΣ ΕΚΤΟΞΕΥΣΑ , ΗΤΑΝ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝΟ ΜΕ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ,
που είχαν γράψει ακριβώς τα ίδια.
Σε αυτό επάνω, έχεις κάτι να σχολιάσεις ;;;;
Στον asia_fun , δεν έβρισα τη μάνα, αυτός το έκανε.
ΕΓΡΑΨΕΣ ΤΙΠΟΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ;;;;
Είσαι ψεύτης, αναξιόπιστος και άνανδρος.
Οπότε και αυτά που λες περί κθούλου , εκτιμώνται ... αναλόγως ...
Ρε Λακη, σε νημα ειμαστε και οχι σε μνημα. Τα μπερδεψες λιγο. Πηγαινε κανε τα κακα σου αλλου παιδι μου.Από όλα όσα έγραψα, αυτό κράτησες κότα ;
Σε αυτό απαντάς ;
ΣΟΥ ΕΓΡΑΨΑ, ΟΤΙ ΟΣΕΣ ΥΒΡΕΙΣ ΕΚΤΟΞΕΥΣΑ , ΗΤΑΝ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝΟ ΜΕ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ,
που είχαν γράψει ακριβώς τα ίδια.
Σε αυτό επάνω, έχεις κάτι να σχολιάσεις ;;;;
Στον asia_fun , δεν έβρισα τη μάνα, αυτός το έκανε.
ΕΓΡΑΨΕΣ ΤΙΠΟΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ;;;;
Είσαι ψεύτης, αναξιόπιστος και άνανδρος.
Οπότε και αυτά που λες περί κθούλου , εκτιμώνται ... αναλόγως ...