lookatme21
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Αν τη ρωτήσεις αν γυμνάζεται και δε σε ξέρει απαντά ότι κάνει ακροβατικό χορό.
Με συνοπτικές διαδικασίες, αφού εκεί θα καταλήξουμε στο τέλος, τράβα στις ελλεηνίδες να περιγράφεις άλλη μια φορά για μια γκόμενα που σ΄ έφτυσε και άσε μας να κάνουμε παρέα με χασικλήδες και ανίκανους.Φτιάχτηκες τότε που είπα στην άλλη ότι για να πήγαινε ταξίδι μαζί μου,
θα έπρεπε να τα καταπίνει .... και με μελετάς συνέχεια .........
Οι χασικλήδες του συναφιού σας, έχουν προβλήματα στύσης και δεν σας λένε τέτοια.
Στο τμήμα μου μόνο 60 γυναικες. Αυτό έχω να σου πω.είσαστε πολλοί συνάδελφοι?
και όλοι στο Fb?
Στο τμήμα μου μόνο 60 γυναικες. Αυτό έχω να σου πω.
και πουστηδες.να τα λεμε κ αυταΣτο τμήμα μου μόνο 60 γυναικες. Αυτό έχω να σου πω.
Στο τμήμα μου μόνο 60 γυναικες. Αυτό έχω να σου πω.
α ρε τυπε τι μου θυμησες???χρυσες εποχες που τον παιζαμε με βιντεο κλιπ και χαλασμενο φιλμετ....αγνα, απλα, πατριωτικα... :'(
Είναι απαραίτητα κακό. Η κατινιά κι η φαγωμάρα πάει κι έρχεται.Δεν είναι απαραίτητα καλό, να ξες.
αύριο έξω από την δουλειά Ρετσίνας όλοι μαζί για μια συλλογική πορεία ενάντια στην κρίση και υπέρ του πολιτισμού. Θα παραβρεθουν και συνάδελφοι της να στηρίξουν τον δίκαιο αγώνα μαςΕχω μια συνάδελφο στη δουλειά, κορμάρα να τα λέμε κι αυτά, που κάνει Pole dancing. Και κάνει μετάδοση live το πως το κουνάει πάνω στο στύλο και το μόνο που σκέφτομαι ως απορία είναι η εξής: Δε συγκαίγεται???
ρεγκινα να σε ρωτηξω κατι : οταν λες κωλαρα, εννοεις μικρη και τσουπωτη ή σαν της καρντασιας, βραζιλιανικο στυλ?Αντιμετωπίζω ακριβώς το ίδιο θέμα. Παλιοζωή. Βέβαια έχω το ύφος έχω κολάρα και το ξεπερνώ αχαχαχαχαχαχααχ
Από Δευτέρα. Το κορίτσι δουλεύει το ΣΚαύριο έξω από την δουλειά Ρετσίνας όλοι μαζί για μια συλλογική πορεία ενάντια στην κρίση και υπέρ του πολιτισμού. Θα παραβρεθουν και συνάδελφοι της να στηρίξουν τον δίκαιο αγώνα μας
Είναι απαραίτητα κακό. Η κατινιά κι η φαγωμάρα πάει κι έρχεται.
έχω κ εγω φίλη κουκλίτσα που κάνει Πολ ντανσιγκ. Ωραίο σώμα να τα λέμε και αύτα παιδιάΑπό Δευτέρα. Το κορίτσι δουλεύει το ΣΚπαράνομαεξτράκια αχαχαχαχαχα
Έχει και καμιά δεκαριά άντρες.και πουστηδες.να τα λεμε κ αυτα